Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar_95
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zBykLtSnE30[/youtube]
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
levskar_95 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zBykLtSnE30[/youtube]
Много голове много нещо 4 минути видео за 4 гола :Д
way написа:Много голове много нещо 4 минути видео за 4 гола :Д
Епа има още 1-2...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qtfnSK-_sAg[/youtube]
- MrGreen_eyes
- Контакти:
Сухата статистика за новия нападател е съвсем прилична за млад играч на 22г. и само с 3 сезона като професионален футболист. Има 22 гола в 66 мача / всичките в елита на португалското първенство /, а към тях трябва да се добавят още 6 мача с 2 гола за резервите на Евертън през тази пролет, както и още няколко мача и голове с младежкия национален отбор на Португалия / общо ги докарва 30 гола /.
Като се има предвид, че е младок и е влизал предимно като резерва с малък минутаж и е играл за португалски тимове без цели от долната част на таблицата, то показателите му са повече от отлични.
Важното е да подпише и да успе да се аклиматизира ... Поне имаме добри халфове в момента в лицето на Марсиньо и Рамос, които могат да го захранват с пасове и да му помогнат да се отпуши!
Ще го бъде ... Имам надежда за по-добър сезон от предходните ...
Като се има предвид, че е младок и е влизал предимно като резерва с малък минутаж и е играл за португалски тимове без цели от долната част на таблицата, то показателите му са повече от отлични.
Важното е да подпише и да успе да се аклиматизира ... Поне имаме добри халфове в момента в лицето на Марсиньо и Рамос, които могат да го захранват с пасове и да му помогнат да се отпуши!
Ще го бъде ... Имам надежда за по-добър сезон от предходните ...
- Синьо сърце
- Контакти:
Гошо Петков нападна собственика на сините: Батков е президент на Левски само на хартия
08 юли 2012 19:38
Автор: don balon
"На адвоката все му се привиждат уредени мачове; Той топи не само мен, а и Елин Топузаков"
Бившият вратар на Левски Георги Петков категорично опроверга нападките на Тодор Батков, че нарочно е пускал голове при загубата на тима с 0-5 от Спортинг Лисабон преди няколко години в групите на Лига Европа. Стражът сподели и че според негови информации, Батков е президент на Левски само на хартия.
"Слаба година за Левски. Радващото е, че успяха да се класират за Лига Европа. Надявам се с новите хора отборът да тръгне нагоре и да отиде там, където му е мястото."
"По принцип отбягвам да коментирам Тодор Батков. Година и половина не съм говорил с него и нямам намерение да го правя. Той забрави времената, когато гонеше футболистите по пистата, за да го снимат медиите."
"Батков вече само на хартия е президент на Левски и не му отива да говори такива неща за продаване на мачове. Той постоянно има някакви съмнения за подобни неща. Преди години дори обвини един мой приятел - голям левскар, че е играл симулативно в мач срещу Миньор (3-1) на "Овча Купел". Става въпрос за Елин Топузаков. Срамно е да чувам такива неща от неговата уста. Готов съм да застана на детектор на лъжата и щях да го направя, но мои приятели ме спряха. Той е адвокат и знае как си каже нещата - не назовава имена, а говори завоалирано", изригна Гошо Петков.
Абе, кви ги дрънка тоя Гошо, да не е чел форума тука, а?
"На адвоката все му се привиждат уредени мачове; Той топи не само мен, а и Елин Топузаков"
Бившият вратар на Левски Георги Петков категорично опроверга нападките на Тодор Батков, че нарочно е пускал голове при загубата на тима с 0-5 от Спортинг Лисабон преди няколко години в групите на Лига Европа. Стражът сподели и че според негови информации, Батков е президент на Левски само на хартия.
"Слаба година за Левски. Радващото е, че успяха да се класират за Лига Европа. Надявам се с новите хора отборът да тръгне нагоре и да отиде там, където му е мястото."
"По принцип отбягвам да коментирам Тодор Батков. Година и половина не съм говорил с него и нямам намерение да го правя. Той забрави времената, когато гонеше футболистите по пистата, за да го снимат медиите."
"Батков вече само на хартия е президент на Левски и не му отива да говори такива неща за продаване на мачове. Той постоянно има някакви съмнения за подобни неща. Преди години дори обвини един мой приятел - голям левскар, че е играл симулативно в мач срещу Миньор (3-1) на "Овча Купел". Става въпрос за Елин Топузаков. Срамно е да чувам такива неща от неговата уста. Готов съм да застана на детектор на лъжата и щях да го направя, но мои приятели ме спряха. Той е адвокат и знае как си каже нещата - не назовава имена, а говори завоалирано", изригна Гошо Петков.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- blue avalanche
- Контакти:
Синьо сърце написа:Гошо Петков нападна собственика на сините: Батков е президент на Левски само на хартия
"Гузен негонен бяга"?
Или е продал мача,или е слабандурник!Да си избере!Аз бих му припомнил и "блестящата" игра срещу Залцбург в София!
Защо ми се струва , че това момче с всеки следващ сезон става все по - ялово. Ние взехме навремето една такава "надежда" на португалския футбол Фуртадо с подобни харктеристики.
Сьорд Арш май се оказа , че не е лош футболист, ама не случи на треньор. Все още е футболист на Левски.Все ми се струва , че зимата ще си го приберете , като нашия Кирчо.
Сьорд Арш май се оказа , че не е лош футболист, ама не случи на треньор. Все още е футболист на Левски.Все ми се струва , че зимата ще си го приберете , като нашия Кирчо.
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Защо ми се струва , че това момче с всеки следващ сезон става все по - ялово. Ние взехме навремето една такава "надежда" на португалския футбол Фуртадо с подобни харктеристики.
Някой интересува ли го какво ти се струва?
Бягай да търсиш НЕяловия Спас...И "късащия мрежи" Платини!

Бягай,ще викаш на кравата която пасеш по ливадето на Тунджа.Така просташки ще се държиш в селския хоремаг , а не във форума!
Сега за новото португалче - има добри физически данни и в А група ще създава главоболия на централните защитници .Стига да има кой да му подава,че на Арш липсата на пасове му изяде мястото.
Сега за новото португалче - има добри физически данни и в А група ще създава главоболия на централните защитници .Стига да има кой да му подава,че на Арш липсата на пасове му изяде мястото.
Евертън ако поискат някоя висока сума за наем има ли опасност нещата да се разсъхнат? 

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]