ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот daniel875 » 28 ное 2011 23:08

Zeeyo написа:Държанието на феновете спрямо Делев е просто супер смешно.

В началото го псувахте,че не играе, след това го обичахте,пак го псувахте, сега на скоро пак го обичахте и сега вече направо си го мразите.
Тези които си менят мнението за него и подтикват публиката да пее глупости са пълни фурнаджийски лопати,абсолютни мишоци. :)
Не знам как един такъв човек може да се нарече фен.
До скоро имах СЪВСЕМ различно мнение за феновете на ЦСКА!

Вие нямате привърженици. Имате "фенове", което е нещо съвсем различно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 ное 2011 23:08

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 ное 2011 23:09

Red Warrior написа:

Може ли ти да ми отговориш, ако мача не е уреден защо Пенев - Дуци (не знам кой е треньора) вади най-добрият ни футболист Мораеш?!?! За къде го пази, за третодивизионния Спартак Плевен ли?[/quote]

Абсолютно нормална смяна. Нелсън е по-свеж, умее да задържа топката и да комбинира. Бразилецът е страхотен играч, но играе сам за себе си. И най-важното, Нелсън е атакуващ футболист, което означава, че няма да допуска защитниците на Лудогорец да нападат към Мболи. Друга тема е, че не се получи, но смяната си е напълно адекватна.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2011 23:09

birthmark написа:Хора,с играчи като П.Стоянов,Б.Галчев,Р.Трифонов,Адемар и донякъде Крачунов и Тошко,нито се става шампион,нито ще имаме успех някъде в Европа,просто играем с от 1до 3-4 играча по-малко всеки мач.Средната ни линия е напълно трагична,никаква мисъл,нищо.С Литекс един-единствен Цветков им скри топката,а днес определено посредствени играчи като Дяков и Генчев направиха същото.Толкова много грешки при изнасянето на топката и така го няма тоя последния пас,скрития пас,пас в коридор и т.н....Отдавна го няма при нас това.

Пенев ги сметна точно!Играете със 6 човека и половина! :mrgreen:

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 28 ное 2011 23:11

daniel875 написа:
Zeeyo написа:Държанието на феновете спрямо Делев е просто супер смешно.

В началото го псувахте,че не играе, след това го обичахте,пак го псувахте, сега на скоро пак го обичахте и сега вече направо си го мразите.
Тези които си менят мнението за него и подтикват публиката да пее глупости са пълни фурнаджийски лопати,абсолютни мишоци. :)
Не знам как един такъв човек може да се нарече фен.
До скоро имах СЪВСЕМ различно мнение за феновете на ЦСКА!

Вие нямате привърженици. Имате "фенове", което е нещо съвсем различно.

Как така ми казваш ВИЕ без да знаеш фен на кой отбор съм?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 ное 2011 23:17

Мисля, че стана доста интересен мач, въпреки, че малко ме е яд. По мое мнение с оглед на резултата ЦСКА изпусна победата. С оглед на играта Лудогорец стояха по-добре второто полувреме и заслужено стигнаха до точката. Съдията няма да го коментирам, защото виждам мненията и те се различават от моето. Само ще кажа (и това е винаги, когато играят ЦСКА или Левски) , че сините виждат грешките на съдията само когато те са за ЦСКА, и обратно червените виждат същите само когато са в полза на Левски. ЦСКА поведе с два бързи гола , като до 30м. бяха пълни господари на терена. Можеха и трети да вкарат, и това ги успокои за крайния резултат. Второто полувреме почти не стигнаха до вратата и мислеха повече за пазене на резултата, но настойчивоста и доза късмет донесе точката за Лудогорец. Може би, ако бяха зачели гола на Бадема, мачът щеше да имаше друго развитие, но това е в сферата на предположенията.И друг път съм го казвал, че съдията е този който свири и всички футболисти трябва да се примирят с това. Всяко едно отсъждане води след себе си до промяна, и никой не може да каже какво е щяло да се случи ако е отсъдено някакво положение. За уреден мач не мога и да помисля. Гледал съм какви ли не обрати. Мач през първото полувреме от 4-0 да завърши 4-4 , финали за купата на шампионите от 3-0 първото да свърши 3-3 и от 1-0 до 90м. да се обърне до 1-2. Знам и друг в който до 90-тата единият отбор водеше с 3-1, а в 96-тата загуби с 3-4 и още десетки подобни. Така, че не го приемам за уреден. В края на краищата, сега сме на половината път от шампионата и сегашна победа или загуба в никакъв случай нямаше да повлияе, ако пролетта губим точки, или пък спечелим повече от противниците. Намираме се в отлична позиция за шампионска титла, но всичко ще се реши пролетта!
Последна промяна от msm на 28 ное 2011 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 ное 2011 23:24

dodo7271 написа:
Red Warrior написа:

Може ли ти да ми отговориш, ако мача не е уреден защо Пенев - Дуци (не знам кой е треньора) вади най-добрият ни футболист Мораеш?!?! За къде го пази, за третодивизионния Спартак Плевен ли?

Абсолютно нормална смяна. Нелсън е по-свеж, умее да задържа топката и да комбинира. Бразилецът е страхотен играч, но играе сам за себе си. И най-важното, Нелсън е атакуващ футболист, което означава, че няма да допуска защитниците на Лудогорец да нападат към Мболи. Друга тема е, че не се получи, но смяната си е напълно адекватна.[/quote]
Нещо не разбрах... Нелсън бил атакуващ футболист. Ами и Мораеш е атакуващ и при това много по-бърз и напорист! Това е все едно Барса и Реал да играят. Меси да е вкарал 2 гола и Гуардиола да го извади 20 минути преди края на мача.
Последна промяна от Red Warrior на 28 ное 2011 23:27, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 28 ное 2011 23:26

Защо не преспите една нощ, много от мненията тук са плод на емоцията. Има много време, титлата не се печели и губи в един мач, има цял полусезон.

ludogorets1945
Контакти:

Мнениеот ludogorets1945 » 28 ное 2011 23:28

msm написа:Мисля, че стана доста интересен мач, въпреки, че малко ме е яд. По мое мнение с оглед на резултата ЦСКА изпусна победата. С оглед на играта Лудогорец стояха по-добре второто полувреме и заслужено стигнаха до точката. Съдията няма да го коментирам, защото виждам мненията и те се различават от моето. Само ще кажа (и това е винаги, когато играят ЦСКА или Левски) , че сините виждат грешките на съдията само когато те са за ЦСКА, и обратно червените виждат същите само когато са в полза на Левски. ЦСКА поведе с два бързи гола , като до 30м. бяха пълени господари на терена. Можеха и трети да вкарат, и това ги успокои за крайния резултат. Второто полувреме почти не стигнаха до вратата и мислеха повече за пазене на резултата, но настойчивоста и доза късмет донесе точката за Лудогорец. Може би, ако бяха зачели гола на Бадема, мачът щеше да имаше друго развитие, но това е в сферата на предположенията.И друг път съм го казвал, че съдията е този който свири и всички футболисти трябва да се примирят с това. Всяко едно отсъждане води след себе си до промяна, и никой не може да каже какво е щяло да се случи ако е отсъдено някакво положение. За уреден мач не мога и да помисля. Гледал съм какви ли не обрати. Мач през първото полувреме от 4-0 да завърши 4-4 , финали за купата на шампионите от 3-0 първото да свърши 3-3 и от 1-0 до 90м. да се обърне до 1-2. Знам и друг в който до 90-тата единият отбор водеше с 3-1, а в 96-тата загуби с 3-4 и още десетки подобни. Така, че не го приемам за уреден. В края на краищата, сега сме на половината път от шампионата и сегашна победа или загуба в никакъв случай нямаше да повлияе, ако пролетта губим точки, или пък спечелим повече от противниците. Намираме се в отлична позиция за шампионска титла, но всичко ще се реши пролетта!

резултата можеше да е 2:2 на полувремето - КВО ПРАВИМ ТОГАВА АААААААААААААААААААААААААААААА ???????????????????????????????????????

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 ное 2011 23:32

Абе благодарим на двата отбора за супер-резултата! :) :) :) Хикс за Левски,але.але.алееееееееееее... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”