Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот magga » 06 ное 2011 20:01

sostenere написа:
LaRgO написа:Ти откъде знаеш на колко мача съм ходил и, че няма да ходя в Стара Загора, а ? И да, мачът не е уговорен. Това, че във всеки по-оспорван мач виждаш договорки си е твой проблем.

Много ясно, че знам... :lol: Знам ги всички, които са редовни по стадионите и няма такива, които да се занимават да пишат във форума на Гонг, защото повечето които са на всеки мач изобщо няма да си правят регистрации и да се обесняват в някакво форумче.

А мен познаваш ли ме ? Или искаш да кажеш,че познаваш 4-5 до 20 хил,които ходят на мачове :lol: Ако знаеш всички значи ти си ходещ фейсбук :mrgreen: Ама имаш регистрация тук,нали ? И се обясняваш в някакво форумче :lol:

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 20:10

LaRgO написа:
sostenere написа:
LaRgO написа:Ти откъде знаеш на колко мача съм ходил и, че няма да ходя в Стара Загора, а ? И да, мачът не е уговорен. Това, че във всеки по-оспорван мач виждаш договорки си е твой проблем.

Много ясно, че знам... :lol: Знам ги всички, които са редовни по стадионите и няма такива, които да се занимават да пишат във форума на Гонг, защото повечето които са на всеки мач изобщо няма да си правят регистрации и да се обесняват в някакво форумче.

Аха. Знаеш ли за какво още се използва форума ? Да се правиш на такъв, какъвто не си. Сещаш ли се кой визирам ? То много лесно да напишеш във форум, че ходиш на всички мачове и да се направиш на велик. Стани ясновидец или вече го практикуваш ясновидството ? Ти как пишеш коментари тук ? С телепатия ли или имаш регистрация ? Май и ти се занимаваш в някакво форумче.

:lol: Балък, мога да ти разкажа една камара истории, например за последните гостувания на Левски в Разград и Бургас мога да ти кажа кога съм тръгнал и да ти разкажа колко човека са били във влака и колко са дошли от София с автобус, ама не смятам да ти се обяснявам... Смешни са ми някакви като теб, които говорят за Левски, ама като почнеш да ходиш на всеки мач и като почнеш да гледаш ебавката на терена ще си промениш мнението...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 20:12

magga написа:
sostenere написа:

А мен познаваш ли ме ? Или искаш да кажеш,че познаваш 4-5 до 20 хил,които ходят на мачове :lol: Ако знаеш всички значи ти си ходещ фейсбук :mrgreen: Ама имаш регистрация тук,нали ? И се обясняваш в някакво форумче :lol:

Да и това ми е грешката, че се обяснявам... ама просто съм афектиран, защото не може да се продължава по този начин и трябва всеки да го разбере... за да може българския футбол да излезне от лайната, в които се намира...
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 ное 2011 20:13

Абе,ходещият навсякъде-кажи ми колко чешми има на входа на сектор Гости в Стара Загора,хем да осведомиш другите?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 20:14

sostenere написа:Нищо не си разбрал балък, кво си тръгнал да иронизираш с някакви други мачове, този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен и колкото повече хора го разберат и колкото повече хора си изразят позицията на стадиона, че това не може да продължава така в българския футбол, тогава той ще тръгне нагоре и на клубно и на национално ниво...

"... този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен..."
Защото,ако не е уговорен,не можем да ги бием или...И двата отбора ли го "уговориха"?Защото на Локо Пд им е хубаво да ги бият...Или само Левски го "уговориха".За да стане 3-2?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 ное 2011 20:17

А мен познаваш ли ме ? Или искаш да кажеш,че познаваш 4-5 до 20 хил,които ходят на мачове :lol: Ако знаеш всички значи ти си ходещ фейсбук :mrgreen: Ама имаш регистрация тук,нали ? И се обясняваш в някакво форумче :lol:[/quote]

Да и това ми е грешката, че се обяснявам... ама просто съм афектиран, защото не може да се продължава по този начин и трябва всеки да го разбере... за да може българския футбол да излезне от лайната, в които се намира...[/quote]

А мен ми писна да слушам само за уговорени мачове и за купени титли ... Левски е слаб в момента,ама това значи ли,че като ни бият или ние бием с мъка има уговорка ? Значи падаме като гости,защото са заложени пари ли ? Явно на някои хора световната конспирация доста им допада

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 20:18

Синьо сърце написа:Абе,ходещият навсякъде-кажи ми колко чешми има на входа на сектор Гости в Стара Загора,хем да осведомиш другите?

Има кръгово преди сектора за гости в Стара Загора, малко по-надолу се събират феновете на Берое, като идваш от гарата минаваш през центъра, оттам през сектора на Берое и след това е кръговото и сектора за гости... Откъде да знам колко чешми има.. аз като ходя на мачове пия бира... :lol:
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 20:19

sostenere написа:
:lol: Балък, мога да ти разкажа една камара истории, например за последните гостувания на Левски в Разград и Бургас мога да ти кажа кога съм тръгнал и да ти разкажа колко човека са били във влака и колко са дошли от София с автобус, ама не смятам да ти се обяснявам... Смешни са ми някакви като теб, които говорят за Левски, ама като почнеш да ходиш на всеки мач и като почнеш да гледаш ебавката на терена ще си промениш мнението...

Забавен си, наистина. :lol: Ти явно можеш да кажеш на всеки един от тука на колко мача е ходил. Батков трябва да ти даде медал, задето си ходил на всички мачове. Я, разкажи си историите. Разкажи как си пътувал с влак към Бургас и гумата се спукала. :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 ное 2011 20:21

sostenere написа:
Синьо сърце написа:Абе,ходещият навсякъде-кажи ми колко чешми има на входа на сектор Гости в Стара Загора,хем да осведомиш другите?

Има кръгово преди сектора за гости в Стара Загора, малко по-надолу се събират феновете на Берое, като идваш от гарата минаваш през центъра, оттам през сектора на Берое и след това е кръговото и сектора за гости... Откъде да знам колко чешми има.. аз като ходя на мачове пия бира... :lol:

А мача гледаш ли ? Защото ако е уговорен за какво го гледаш ? Аз ако знам какъв ще е резултата няма да ида ... Хем дрънкаш глупости,хем не искаш да се обясняваш ... И дай некви доказателства,че е уговорен мача ? Така на думи аз знам числата от тотото :lol:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 06 ное 2011 20:21

А мен познаваш ли ме ? Или искаш да кажеш,че познаваш 4-5 до 20 хил,които ходят на мачове :lol: Ако знаеш всички значи ти си ходещ фейсбук :mrgreen: Ама имаш регистрация тук,нали ? И се обясняваш в някакво форумче :lol:[/quote]

Да и това ми е грешката, че се обяснявам... ама просто съм афектиран, защото не може да се продължава по този начин и трябва всеки да го разбере... за да може българския футбол да излезне от лайната, в които се намира...[/quote]
знаеш ли....лапаи тази свирка и я надуваи :) и Левски и ЦСКА имат нужда като тебе ...от такива "фенове" циркаджий :) мятаи си бомбичките,развявай баиряците и псуваи като каруцар демек ТОВА е сектор Б и Г ! :)

Върни се в “Архив”