danko_sot написа:Може и да са добри някои от тях, но ще има ли опция за купуването им след изтичане на наема????
Откъде знаеш че ще ги вземем под наем ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
danko_sot написа:Може и да са добри някои от тях, но ще има ли опция за купуването им след изтичане на наема????
asdfghj написа:danko_sot написа:Може и да са добри някои от тях, но ще има ли опция за купуването им след изтичане на наема????
Откъде знаеш че ще ги вземем под наем ?
danko_sot написа:Ми вай пената така каза? Ева ти си мислиш, че ще купуваме играчи от УдинезеНещо не ми се вярва
asdfghj написа:danko_sot написа:Ми вай пената така каза? Ева ти си мислиш, че ще купуваме играчи от УдинезеНещо не ми се вярва
Пената каза че 3-ма подписват,а един ще е на проби.Не е споменавал ,,наем,,.
danko_sot написа:asdfghj написа:danko_sot написа:Ми вай пената така каза? Ева ти си мислиш, че ще купуваме играчи от УдинезеНещо не ми се вярва
Пената каза че 3-ма подписват,а един ще е на проби.Не е споменавал ,,наем,,.
"Трима подписват" не значи, че няма да подпишат договор под наем. Надявам се да имат някакви клаузи в тези договори, иначе не миждам смисъл да подписваме и след това да си ходят и пак почваме на ново да търсим и да градим състав за евротурнирите
Udoji90 написа:На мен хич не ми харесва, че от тези няма нито един нападател или крило, след като само с офанзивни играчи се разделихме досега (и май ще се разделим с още).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта