Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 21:16

daniel875 написа:
santiliana написа:несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!
По тази логика да вземем да прилагаме головете на Наско, спасяванията на Боби, играта в защита на Ники Илиев, на Пламен Николов, финтовете на Гибона, на Руси Гочев и т.н.
За последен път казвам- Гонзо беше добър футболист и биткаджия, но като треньор и ръководител е абсолютна НУЛА.
И успехите му като играч не му дават право 3 (три) години да ни мъчи с некадърността си на новите длъжности.
За никой в историята на Левски не е имало толкова голям толеранс и комфорт. Та ние забравихме кога сме печелили някакъв трофей :evil:

Защо ли имам спомен, че Георги Тодоров го изпъдихме като мръсно куче. Същото стана с Мишо Вълчев, Стефан Грозданов, Павел Панов, Георги Василев. Кой ли още не?

защото си прав.
Лошото е, че настоящия продължава да се мисли за велик и няма срам.
На следващия мач, ако все още този ни ръководи, ще отидат само служебно ангажираните около мача и финансово зависимите
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 авг 2011 21:18

Мислех да напиша коментар за мача, но няма смисъл! Единственото смислено е ОСТАВКА! :|
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 авг 2011 21:19

фифи перото написа:
daniel875 написа:
santiliana написа:несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!
По тази логика да вземем да прилагаме головете на Наско, спасяванията на Боби, играта в защита на Ники Илиев, на Пламен Николов, финтовете на Гибона, на Руси Гочев и т.н.
За последен път казвам- Гонзо беше добър футболист и биткаджия, но като треньор и ръководител е абсолютна НУЛА.
И успехите му като играч не му дават право 3 (три) години да ни мъчи с некадърността си на новите длъжности.
За никой в историята на Левски не е имало толкова голям толеранс и комфорт. Та ние забравихме кога сме печелили някакъв трофей :evil:

Защо ли имам спомен, че Георги Тодоров го изпъдихме като мръсно куче. Същото стана с Мишо Вълчев, Стефан Грозданов, Павел Панов, Георги Василев. Кой ли още не?

ТИ пъдил ли си ги?Предполагам-НЕ!

Добре де, не се изразих правилно. Но преди години наистина се чувствахме привърженици на "Левски". Между другото, не знам дали преди време стана въпрос, но Фифи Перото беше уникален случай. За съжаление днес вече такова нещо няма да се появи. Човекът се наложи да играе срещу ЦСКА в онзи прословут мач - 7:2 - и беше един от най - добрите.
;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 21:20

santiliana написа:
daniel875 написа:

защото си прав.
Лошото е, че настоящия продължава да се мисли за велик и няма срам.
На следващия мач, ако все още този ни ръководи, ще отидат само служебно ангажираните около мача и финансово зависимите

Забрави! И психично болните!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 21:22

daniel875 написа:
ТИ пъдил ли си ги?Предполагам-НЕ!

Добре де, не се изразих правилно. Но преди години наистина се чувствахме привърженици на "Левски". Между другото, не знам дали преди време стана въпрос, но Фифи Перото беше уникален случай. За съжаление днес вече такова нещо няма да се появи. Човекът се наложи да играе срещу ЦСКА в онзи прословут мач - 7:2 - и беше един от най - добрите.
;)[/quote]

Не съм те упреквал!Напротив,подкрепих те и намекът ми беше към онези..де...били,които чакат на хранилката...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 21 авг 2011 21:30

santiliana написа:
фифи перото написа:
santiliana написа:Чудя се какво трябва да се случи, че да му уври кратуната на пловдивския плейбой. ....................................
Грозна картинка е отбора ни, пичове.А и вече няма в кой да си го припознаем, така да се каже...Кой от всичките тези момци носи левскарското в духа си? Няма такъв.Сякаш това не е Левски София, а някакъв средняшки тим от долните групи. А мениджъра...-Няма смисъл от коментари вече този човек, всички го разкриха що за капацитет е...Само си хабим нервите и ще срещнем новата седмица отново неудовлетворени от любимия ни отбор.

Е....Хабя си ги вече 45 години...Но такова ЧУЧЕЛО не съм виждал!

и аз така.Кое обаче продължава да му дава право да е начело на тима, ей тоз въпрос ме гложди :x

Боратков, кой друг ..
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 21 авг 2011 21:39

Оставка!
За Гонзо става въпрос - той вссе си измисля оправдания - есента викаше ще видите друг Левски след зимната подготовка, после ще видите нов Левски след лятната подготовка, сега вика дайте ми време, че има нови футболисти, много контузени и пак, че ще видим нов Левски.
Гонзо, само синът ти може да вярва на твоите небивалици. Освободи ни от присъствието си в Левски и не ни прави на наивници.
Липсват ти много неща и то не само в треньорската професия.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 авг 2011 21:40

До болка си прав, колега. Със своя инат Гонзо се показва като всичко, но само не и като мъжкар. Проявява се точно като обратното на мъжкар. И продължава да си вярва, че в Левски криза няма и отбора ще става по-силен. Вече не е и смешно.
Мача хич няма да го коментирам. Толкова слаб, безидеен, трагичен отбор последните години не съм гледал. Играчите нямат желание за игра, няма стръв. Бойкотират ли, какво ли, ама няма никакъв живец във футболистите.
Боли ме за отбора, боли ме и за всички фенове на Левски.
Гонзо, а теб боли ли те? Явно паричките са по-голям стимул от любовта на феновете.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 21 авг 2011 21:42

Това е най-бавно играещия отбор на Левски в историята. Който и да стане треньор на тези играчи не може да спечели нищо защото в съвременния футбол без скорост в играта не можеш да изненадаш и юношески отбор. И халфове, и нападатели се придвижват със скоростта на охлюв по игрището, а за защитниците ще кажа само "Иво Иванов е троянски кон"... Това е ! :x

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Запис на мача на Левски срещу Монтана ?

Мнениеот evgenimilenov » 21 авг 2011 21:43

Не можах да гледам мача и искам да го гледам ... та питам се някой ако може да ми каже повторение на мача къде ( по коя телевизия или от някъде другаде ) и кога ще се предава ... или пък от къде мога да го изтегля за да си го гледам :?:

Върни се в “Архив”