еееееееееееее писна ми вече!
една загуба и се почва смяна на треньора, на спортния директор, на собственика, ай стига бе всички ни боли, че точно от цска паднахме, но нима Реал не паднаха от Барса с 5-0. Работата на феновете е да си подкрепят отбора!
Аз не обичам треньора на отбора, нито пък директорите и собственика, аз обичам само ЛЕВСКИ и отбора ще го има дори и тях да ги няма запомнете го
!
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
-
Ратко Достаниич е свободен,така че прав му път на Ясен
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
blue SASHO77 написа:
Напротив, не може Ясенчо да не нареди играчи превъзхождащи във всяко едно отношение противника, по правилния начин!!! То беше от космоса ясно,че на Гарата няма да му дадат да диша, защо не помисли Гонзо по тоя въпрос!!! Сержиньо- най-добрия дефанзивен халф, той ми го слага централен защитник! И всички видяхте резултата, катастрофа на Герена!!!!!
Абсолютно съм съгласен с теб... можем да добавим и поредната глупост с Йовов дефанзивен халф, изключително глупавите смени- вместо да псуне Видович ляво крило и да прати Мотондо/Йовов в дясно, той пуска Иса дясно крило

Последна промяна от UltraBlue на 28 фев 2011 13:12, променено общо 2 пъти.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- nostradamus
- Контакти:
ss_killer написа:еееееееееееее писна ми вече!
една загуба и се почва смяна на треньора, на спортния директор, на собственика, ай стига бе всички ни боли, че точно от цска паднахме, но нима Реал не паднаха от Барса с 5-0. Работата на феновете е да си подкрепят отбора!
Аз не обичам треньора на отбора, нито пък директорите и собственика, аз обичам само ЛЕВСКИ и отбора ще го има дори и тях да ги няма запомнете го
!
Това което подкрепяш в момента не е Левски,а ПФК Баткоф 1911.
Батков вън!
plamen_ol написа:Ми то не е виновен само треньора, ама друг е въпроса, че Ясен не е за Левски. И то това не е нещо ново. Какъв е тоя треньор, който всеки мач, независимо от отбора с/у който играем, подхожда с една и съща тактика. Ние както излизаме с/у Миньор, така излизаме и с/у Спортинг в Лисабон. Е каква е тая тактика? Такова нещо и сър Алекс не си го позволява!Да не говорим, че сме на ниво В група в защита...![]()
И все пак аз в България, освен Илиян Илиев не виждам кой може да го смени. За сега предпочитам нашия си некъдърник пред някой нов такъв....
Ти сам си дал идеалната алтернатива... другата за мен е Мъри, но той няма да се върне тук, поне не сега!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
- Контакти:
Ако е истина това, грешка прави Батков.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Ясен Петров не става за Левски ! Но който го доведе трябва заедно с треньорчето да си подаде оставка моментално без увъртане !!!
- n0_FeArBG
- Контакти:
Old_death написа:Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
от chelseabg на 28 Фев 2011 13:45
Вие феновете на Левски и най-вече ръководството са ненормални
Една загуба и сте готови да уволните всеки,няма отбор в света който да не губи дори Барса и Реал,а какво остава за наще отбори които са с почти изравнени възможности
Няма как в едно слабо първенство да има тотален доминант който да бие с лекота всичко,нормално е 5-6 отбора да се борят и да се побеждават..
Абсолютно те подкрепям.Тази реакция е показателна за синия манталитет.Същия тоя дует бе качен в небесата есента,когато загубихме след гол,благодарение на затворените за нарушението на Дембеле преди това съдийски очи и страхливата игра на Левски.Сега след загубата от нас сте готови да ги разпънете на кръст!Лично моето мнение е,че нито единия става за ръководител,нито другия за треньор,но това си е ваш проблем!
Къв син манталитет бе,ненормалник?!Кой от лятото до края на есента смени 2-3 тренера,а?Големи забравани сте...ма като ти гледам и ника,не се учудвам,сигурно си дърт и не помниш!Мразя да се заяждам,но...тва твойто си е за заяждане!Много ми е чудно,защо тогава не ревяхте за нарушение...но да не се връщаме назад в миналото!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
-
- Контакти:
nostradamus написа:ss_killer написа:еееееееееееее писна ми вече!
!
Това което подкрепяш в момента не е Левски,а ПФК Баткоф 1911.
Стига бе! това че говори и прави простотии не значи нищо! Айде който е по-тарикат да се бръкне и да купи отбора па ние като истински българи ще му намираме кусурите. Батков не е най-подходящия собственик за отбора, но като няма друг това е положението. Само да те питам ти през есента не се ли радваше на победите в европа на "пфк Батков ад 1911"? Моля те отговори ми изкрено!
Последна промяна от ss_killer на 28 фев 2011 13:24, променено общо 1 път.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
slavi_1914 написа:А що се отнася до сухата статистика Ясен има много по-добри показатели от Люпко,Муслин че дори и от Мъри.
Имам в предвид по % от спечелени мачове !
Сега ще си поиграя да направя такава статистика за НЕВЕРНИЦИТЕ !
............п..р..з
А група__10_2_4
Купа БГ __2_0_0
Лига Ев__6_3_3
За сравнение ето тези на Арсен Венгер: 62.96% победи , 18.51% равни , 18.51% загуби
За сравнение ето тези на Ван Гаал: 56.10% победи , 21.75% равни , 22.15% загуби
кво ми ги даваш тия статистики? Я кажик олко мача спечели ясен ? (Кажи ми един мач който нещата не са вървели и ясен е променил нещата със смяна или коренна промяна на 1/2 ? Такъв мач няма...а обратното ако тръгна да изброявам...)Един мач нямаше който той да е е искарал, а във два от всеки три правеше кощунствени грешки който се виждат от космоса...
Няма какво да ми разправяш за геройски победи над "спортинг" и равен с лил... всички много добре знаем какво щеше да ни се случи ако тия отбори играеха за резултат ама как и да е... Само дето тактиката блъскай към Гара пък той да му мисли ще спре да минава в един момент и тогава истински ше го закъсаме.
ЕДИТ:
Поне си твърдо убеден в статистиката реших да проверя бързо една...
2001/02 Левски
75% от първенство победи -36 мача , 27 победи, 7 равни 2 загуби (между другото от 18 мача за първенство на Герена имаме 18 победи както винаги е било на този стадион, а не като онзиденшния срам) за купата 4 мача ако се не лъжа на Герена- същото!
Общо 6 победи 1 равенство - 85%
А да припомня и, че "белите" стават в последните 4 кръга на плейофите при отдавна спечелена титла...
В ервопа победа над железничар 4:0 и х там. Два равни с Бран и отпадане от галатасарай в последната стъпка преди влизане в ШЛ след 3:2 общ резултат... (с изключителното съдействие на гошо петков който хукна да гони една топка на центъра и я даде на турците който му вкараха гол естествено...) а да вметна, че галатасарай бяха играли 1/4 финал с Реал М миналата година в ШЛ и ги биха в турция 3:2 ... все пак отпаднаха, а реал спечели купата, но как и да е ... сигурно са някой опашкар дошъл да отбива номера срещу нас ...
А и тогава когато ходех на стадиона не мислех (както последните 4-5 години от както почна тая мода с "ученето на треньори на гърба на Левски") дали ще вземем мача, дали ще получа удар на стадиона или нещо такова, а просто с приятели се обзалагахме с колко ще победим и кога ще падне първия гол. Изобщо през ума не ми минаваше, че може нещо да се обърка срещу берое и ко... Същата година на финала за купата с ръка на сърцето ти го казвам (незнам дали си бил там) когато драгич си вкара автогла го приех много спокойно... знаеш ли защо? Изобщо не ми минаваше през ума, че цска ще могат да ни ударжът... Времето минаваше, а аз дори не мислех за възможност за провал... Костя изравни малко след началото на второто и ги "стиснахме" здраво ... когато Гонзо им вкара втория гол след центриране на кабат или мечо не помня точно почуствах дори леко разочарование :0 исках да одължим агонията им с продължения и да гледам как моя отбор ги задушава на терена още и още ... и нито за миг не поставях под съмнение възможноста да не бием... Можеш ли да кажеш нещо такова за някой мач сега ? Че ние дори 3:0 като поведем накрая треперим...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]