Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Лил - Левски

Мнениеот storm » 22 окт 2010 00:19

konvoec написа:Пичага, за Веселин Минев ще те оборя с факти. Да, Мьолдър направи грешка(а не е грешка да чистиш към тъча, така ги учат), но като цяло беше много добър. Минев за сметка на това не си покриваше зоната, прекалено далеч стои от крилото им, когато дриблира с топката. Освен това се включва в атака(хубаво), но след това е много бавен във връщането си. Два пъти Грийн го покри, а той се тътреше. Отделно при центрирания от страната на Мьолдър, Минев застава като централен защитник, без никаква ориентация за опазване на тяхното крило. Дефакто един човек от тях остава сам, това си е негова грешка. Та така, Минев може да помага на Жо в атака, да комбинират добре, но като цяло работата му е в защита, нали? Е, не я върши добре. Отново, нищо лично и към него, но просто това са факти...

Пич ,цял живот съм играл ляв бек и мога да ти кажа едно ,когато централните защитници или поне единия се включи при центриране или статично положение ,бека винаги трябва да заеме неговото място в центъра !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 окт 2010 00:19

Допуснахме доста грешки и в двете фази на играта, така че представянето ни може да се определи като слабо :roll:
Все пак с малко шанс, страхотна публика и огромно желание у играчите може да вземем 5-6 точки в оставащите мачове.
Последна промяна от Tommi на 22 окт 2010 00:19, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 00:19

Топчооо написа:
blue avalanche написа:Трябва да бием Литекс!

Дано Дарко е готов за Ловеч

За Дарко не знам,ама Огнянов-в Ромители,Грийн-с капитанската лента!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 окт 2010 00:20

Gonzi_407 написа:Момчета трябва едно да се признае - адски сме далече от истинския футбол, вижда се че "бързаците" Жо и Гара немогат да мръднат срещу средно европейски отбори! Не може да не можеш да направиш 5 поредни точни паса и да искаш да ставаш голям! Няма никаква идея за игра - само ритания за крилата и те евентуално да надбягат само това нищо друго, никаква фантазия никаква импровизация, като калъп играем!

И какво те учудва?!Ние от 20 години не можем да мръднем като държава...ти за 2-ма футболисти...ДЪРЖАВАТА НИ Е СКАПАНА
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 окт 2010 00:22

Gonzi_407 написа:Момчета трябва едно да се признае - адски сме далече от истинския футбол, вижда се че "бързаците" Жо и Гара немогат да мръднат срещу средно европейски отбори! Не може да не можеш да направиш 5 поредни точни паса и да искаш да ставаш голям! Няма никаква идея за игра - само ритания за крилата и те евентуално да надбягат само това нищо друго, никаква фантазия никаква импровизация, като калъп играем!

Още миналата година срещу Лацио,Ред Бул и Виляреал се разбра,че без ПЕРФЕКТНА физ.подготовка в Европа... :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 окт 2010 00:22

Right_side написа:Докато мангала беше на терена бяхме с човек по-малко Кривия 1000 пъти по-добре. Също Ясен трябваше да смени Жо не Дани ...

Ясен трябва да смени ...себе си...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 22 окт 2010 00:23

blue avalanche написа:
Топчооо написа:
blue avalanche написа:Трябва да бием Литекс!

Дано Дарко е готов за Ловеч

За Дарко не знам,ама Огнянов-в Ромители,Грийн-с капитанската лента!

За Огнянов съм съгласен,ако Дарко не е въстановен трябва Кривия да играе ама Грийн колкото и да е добър не мисля че трябва да е капитан на Левски!!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 окт 2010 00:23

venitos написа:Не успях да гледам първото полувреме, но второто на терена имаше само един отбор и това беше Левски, страхотна преса, невероятно раздаване!
Най-искрено ви желая успех!

Първото полувреме беше като в Португалия. Равностойно начало и първият шанс в мача беше пред вратата на Лил. След 15-20 мин Лил бе тотален господар на терена и имаше изгодни шансове, включително и греда. Играта се изравни след 35та мин. Лил заслужаваше да води, но не поведе. Второто полувреме беше равностойно.

Пак казвам- в София като на финал. Изключително премерено и раздаване все едно им зависи живота от това.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 окт 2010 00:24

Явно няма да изкарам до края на тази година. :o

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 окт 2010 00:25

Пичове ,като видя на какво дереже са ЦСКА и как играха днеска , и после като видя ние как играем съм спокоен .... Ние сме домакински отбор и е нормално като гости да играем по слабо ,пък и играхме срещу много класен противник .Какво ми ревете тоя бил слаб оня бил слаб , ми не може всеки мач да бием нали ? Свикхнахме Жо и Гарата да правят чудеса и оп дай всеки мач да ги правят. ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”