cska_90 написа:k_oleto написа:cska_90 написа:Ебати мрънкалниците!! Пич, нз дали знаеш ама агиткаа изкл посделните 2-3 години винаги е седяла вляво в сектора!!КОй се отделя????Просто е решено АГИТКАТА да седи вляво-то че тебе те мързи да мръднеш 5 метра, кой ти е виновен!!АХахха не подкрепяли отбора-а вие другите толко много пяхте, че нямам думи!!!Мегафона му бил слаб-еми аре купи нов-кат си толко отворен-да не става без пари тая работа-и за сведение е поръчан нов!!!Ебаси племето сте честно-само мрънкате-ама ако трябва нещо да се помага-никви ви няма!По-досадни сте и от подуенци!
Пич, агресивен си, това не е добре - да знаеш. От последните ти няколко поста - пишеш само за пари и че нищо без пари нестава - нареждаш. Ако някой като теб ми поиска пари за каквото и да било, най-много да угасне
Пич, не съм агресивен-я виж мненията на другите-едно безцелно плюене!!Дошъл един път на мач и претенции има!!Аре по-сериозно!!ДА не говоря,че повечето са толкова незапознати и говорят наизуст тъпизми!!
Пари-еми естествено това е основното-единия мрънка,че мегафона бил слаб(ходи му обяснявай ,че е поръчан нов), другия хореото било тъпо, третия факлите му били малко-еми аре замисли се-тия неща нали трябва да се купят!!Имаш ли идея колко струват??
И не на последно място-това е последния форум дето да се говорят тия неща!!![]()
Тука от 349394832984 уж фенове на ЦСКА мога ти ги изброя 6-7 човека дет ходят редовно и от тях половината не ходят в Г!!
![]()
![]()
ДРугите са философи-мрънкалници!
Хората си имат форум-ако ви интерсува-влезте и питайте там-тука е безсмилено!
Пич сигурен съм че много преди тебе съм ходил ,и съм израснал в сектор "Г" още когато тартори бяха Кайо преди да влезе в затвора ,Бащата на ония Люлинския (Главата) после фризьора, буземеца, рижавия , панти , труди и тн.и тн. мога да ти кажа че като ходехме на гостуване Дучето въобще не идваше с нас и тн.и тн ама кво ли да ти обяснявам ти сигурно си знаиш как стоят нещата
И друго обясни ми как да заведа синът си и щерката на мач в сектор "Г" - в момента, аз отдавна съм бате във "В" сектор и яко ги поткрепям наще ама от "В" бате.
Успех