Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: КАКВО СТАВА В СЕКТОР 'Г'?

Мнениеот toffees » 08 авг 2011 17:25

cska_90 написа:
k_oleto написа:
cska_90 написа:Ебати мрънкалниците!! Пич, нз дали знаеш ама агиткаа изкл посделните 2-3 години винаги е седяла вляво в сектора!!КОй се отделя????Просто е решено АГИТКАТА да седи вляво-то че тебе те мързи да мръднеш 5 метра, кой ти е виновен!!АХахха не подкрепяли отбора-а вие другите толко много пяхте, че нямам думи!!!Мегафона му бил слаб-еми аре купи нов-кат си толко отворен-да не става без пари тая работа-и за сведение е поръчан нов!!!Ебаси племето сте честно-само мрънкате-ама ако трябва нещо да се помага-никви ви няма!По-досадни сте и от подуенци! :evil:

Пич, агресивен си, това не е добре - да знаеш. От последните ти няколко поста - пишеш само за пари и че нищо без пари нестава - нареждаш. Ако някой като теб ми поиска пари за каквото и да било, най-много да угасне

Пич, не съм агресивен-я виж мненията на другите-едно безцелно плюене!!Дошъл един път на мач и претенции има!!Аре по-сериозно!!ДА не говоря,че повечето са толкова незапознати и говорят наизуст тъпизми!!
Пари-еми естествено това е основното-единия мрънка,че мегафона бил слаб(ходи му обяснявай ,че е поръчан нов), другия хореото било тъпо, третия факлите му били малко-еми аре замисли се-тия неща нали трябва да се купят!!Имаш ли идея колко струват??
И не на последно място-това е последния форум дето да се говорят тия неща!! ;) ;) Тука от 349394832984 уж фенове на ЦСКА мога ти ги изброя 6-7 човека дет ходят редовно и от тях половината не ходят в Г!! ;) ;) ;) ДРугите са философи-мрънкалници! ;) Хората си имат форум-ако ви интерсува-влезте и питайте там-тука е безсмилено! ;)

Пич сигурен съм че много преди тебе съм ходил ,и съм израснал в сектор "Г" още когато тартори бяха Кайо преди да влезе в затвора ,Бащата на ония Люлинския (Главата) после фризьора, буземеца, рижавия , панти , труди и тн.и тн. мога да ти кажа че като ходехме на гостуване Дучето въобще не идваше с нас и тн.и тн ама кво ли да ти обяснявам ти сигурно си знаиш как стоят нещата
И друго обясни ми как да заведа синът си и щерката на мач в сектор "Г" - в момента, аз отдавна съм бате във "В" сектор и яко ги поткрепям наще ама от "В" бате.
Успех
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2011 17:25

ruslankonev написа:
cska_90 написа:Ебати мрънкалниците!! Пич, нз дали знаеш ама агиткаа изкл посделните 2-3 години винаги е седяла вляво в сектора!!КОй се отделя????Просто е решено АГИТКАТА да седи вляво-то че тебе те мързи да мръднеш 5 метра, кой ти е виновен!!АХахха не подкрепяли отбора-а вие другите толко много пяхте, че нямам думи!!!Мегафона му бил слаб-еми аре купи нов-кат си толко отворен-да не става без пари тая работа-и за сведение е поръчан нов!!!Ебаси племето сте честно-само мрънкате-ама ако трябва нещо да се помага-никви ви няма!По-досадни сте и от подуенци! :evil:

ПИЧ на мен не ми говори къде седи агитката много добре знам ходя от 1990 г. в този сектор. Само че неможеш да ме накараш да седна до пичовете с черни фланелки незнам на погребение ли са отишли или на мач на ЦСКА (сигорно половината не са си купили фанелки от фен магазина) А колкото до помоща никога не бих отказал такава само кажи как и ще помогна с колкото имам възможност....

Добре, пич без да искам да защитавам никого, но точно тези "пичовете с черни фланелки"-именно на тях се дължи всичко в тоя сектор-те мислят песните,те пеавят хореографиите и знамената, те дават тон-видя миналаат година по това време кво беше, когато тях ги нямаше!!Аз също нямам фланелка на ЦСКА-е и??? Ходя на сички домакинства, и на повечето гостувания!!Това си е до личен избор и няма никво значение за мене!! ;) ;) ;)
За помоща-казах вече които иска влиза във форума на новата организация и там си пише всичко!!
Изображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 08 авг 2011 17:26

Иначе какво да става в сектор г, борят се кой да прибира парата.
Последна промяна от ultralevski на 08 авг 2011 17:31, променено общо 1 път.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 08 авг 2011 17:30

cska_90 написа:
ruslankonev написа:

ПИЧ на мен не ми говори къде седи агитката много добре знам ходя от 1990 г. в този сектор. Само че неможеш да ме накараш да седна до пичовете с черни фланелки незнам на погребение ли са отишли или на мач на ЦСКА (сигорно половината не са си купили фанелки от фен магазина) А колкото до помоща никога не бих отказал такава само кажи как и ще помогна с колкото имам възможност....

Добре, пич без да искам да защитавам никого, но точно тези "пичовете с черни фланелки"-именно на тях се дължи всичко в тоя сектор-те мислят песните,те пеавят хореографиите и знамената, те дават тон-видя миналаат година по това време кво беше, когато тях ги нямаше!!Аз също нямам фланелка на ЦСКА-е и??? Ходя на сички домакинства, и на повечето гостувания!!Това си е до личен избор и няма никво значение за мене!! ;) ;) ;)
За помоща-казах вече които иска влиза във форума на новата организация и там си пише всичко!!

Тия с черните фланелки сигурно не знаят основният състав на ЦСКА камо ли , резервине
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 08 авг 2011 17:30

ultralevski написа:Иначе какво да става сектор г, борят се кой да прибира парата.

Абе к'во става? Дивижъна май се делят от вас, а?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2011 17:32

toffees написа:Пич сигурен съм че много преди тебе съм ходил ,и съм израснал в сектор "Г" още когато тартори бяха Кайо преди да влезе в затвора ,Бащата на ония Люлинския (Главата) после фризьора, буземеца, рижавия , панти , труди и тн.и тн. мога да ти кажа че като ходехме на гостуване Дучето въобще не идваше с нас и тн.и тн ама кво ли да ти обяснявам ти сигурно си знаиш как стоят нещата
И друго обясни ми как да заведа синът си и щерката на мач в сектор "Г" - в момента, аз отдавна съм бате във "В" сектор и яко ги поткрепям наще ама от "В" бате.
Успех

Пич-аз не крия че ходя отскоро-преди и аз бях тип мрънкалник дето ходеше от време на време-ама тогава нямаше как(или по-скоро само се оправдавах така :mrgreen: )
Това,че си във В няма лошо-миналото ти е времето за Г(по твойте думи)-ок-за децата-еми агитката не е място за деца-като поотраснат само ще дойдат!! :mrgreen: Иначе доколкото знам са били легендарни ония времена :lol: :lol: :lol:

Рос, имах предвид по д мрънкалници, ХОРАТА КОИТО ИЗОБЩО НЕ ИДВАТ!!! ;) ;) Ти си ходип-къде сам избираш-може и да не си толко запален-ама не виждам и да мрънкаш,що пирото било такова,що нямало мегафон и така нататък!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2011 17:33

toffees написа:Тия с черните фланелки сигурно не знаят основният състав на ЦСКА камо ли , резервине

МАни тия митове и легенди- ;) ;) ;) Познавам доста от тези хора и почти всички знаят много и се интересуват и от играта и самия отбор!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 08 авг 2011 17:42

Важно е сега в Румъния колко ще бъдем аз казвам 4 000 ;)
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 08 авг 2011 17:49

spridaqdeshkartofi написа:Важно е сега в Румъния колко ще бъдем аз казвам 4 000 ;)

Не вярвам според мен макс 2000.днес ми казаха че имало път за клуж с който избягваш карпатите и спестяваш около 100 километра трябва да се запозная и сигурно ще се пътува от там с кола.
1948

MONK1TO
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот MONK1TO » 08 авг 2011 17:55

това е сезона на почивките за едва ли всички ще скочат на тоя мач всичко. Е ок а това че че агитката се пръсна по целия сектор. не е от сега просто някой хора седят там други там с една дума като не е пълен сектор секи седи дето му е удобно що не каза нищо за мача с славия за купата :?: :?: не може когато е месеца на почивките всичко живо да е на стадиона замисли се а ако не ти харесва хореография, песни, мегафона, дай пари за нещо хубаво тепърва се събират парите ко искаш първия мач да излизаме мощно и после за важните мачове да нямаме нищо. :?: :?:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Върни се в “Архив”