Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 17:54

Eminem написа:
Червени Воини написа:
Achtung_Juden написа:Кажи си го - искаш титлички и евроуспехи, не те ебе, че ще станеш фен на Литекс. Щото реално това, че ще прекръстят Литекс на ЦСКА не означава нищо. Ти ако се прекръстиш на комшията ти Гошо ще се казваш Гошо, ама до там. Пак ще си си Киро.

Ония от Русе дето кръсти на Манчу Юнайтед,да не мислиш че го еВе какво мислиш или как ще го припознаеш.Той за себе си е Манчу Ю. и такъв ще си остане.Затова ти кво мислиш за нас,слабо НИ интересува ние ще сме на Българска армия,пеем си за ЦСКА,целуваме звездата.....и също така,остана омразата ви към нас,която е знак че и вие ще ни припознаете, което ме прави също щастлив!

Никой нормален левскар няма да ви припознае, защото ако се случи това, което се готви - ЦСКА умира завинаги, а Литекс просто ще се преименува на ЦСКА, но ще си е Литекс. Навсякъде ще ви посрещат с Литекс, литекс, защото ще бъдете Литекс.

Нали и вие сте били Витоша пък сте викали Левски :lol: ,хората са ви казвали ,че сте Витоша вие сте твърдели че е Левски!Едва ли ви е пукало как са ви казвали другите!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2015 18:12

Само дето в този случай, на практика се опитват да преместят клуб от Ловеч в София и да го преименуват.
Законът забранява, ама да видим.

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 11 юни 2015 18:19

Eminem написа:Само дето в този случай, на практика се опитват да преместят клуб от Ловеч в София и да го преименуват.

Кой закон го забранява? ТЗ го разрешава...не знам за друг закон...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 19:49

Червени Воини написа:
Achtung_Juden написа:Кажи си го - искаш титлички и евроуспехи, не те ебе, че ще станеш фен на Литекс. Щото реално това, че ще прекръстят Литекс на ЦСКА не означава нищо. Ти ако се прекръстиш на комшията ти Гошо ще се казваш Гошо, ама до там. Пак ще си си Киро.

Ония от Русе дето кръсти на Манчу Юнайтед,да не мислиш че го еВе какво мислиш или как ще го припознаеш.Той за себе си е Манчу Ю. и такъв ще си остане.Затова ти кво мислиш за нас,слабо НИ интересува ние ще сме на Българска армия,пеем си за ЦСКА,целуваме звездата.....и също така,остана омразата ви към нас,която е знак че и вие ще ни припознаете, което ме прави също щастлив!

Все пак оня е от Свищов, а разлика между Русе и Свищов има голяма!
А разлика има и в друго-прекръстил се е той и го приемат така, но историята на Марин свърши-той вече е Манчестър Юнайтед. Като се казва така, колко купи и титли на Юнайтед станаха негови?
Само за сведение, в един град не може да има два отбора с едно и също име, та прекръстеният "Литекс" ще трябва да има нещо друго, освен ЦСКА в името си 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 19:52

OMID написа:
Eminem написа:Само дето в този случай, на практика се опитват да преместят клуб от Ловеч в София и да го преименуват.

Няма проблем да се премести Литекс в София. Лек проблем е, че за това трябва решение на ОС на акционерите, а аз не видях в ТР да има пусната такава покана, или не съм гледал добре, ъм?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Мнениеот OMID » 11 юни 2015 19:56

Кашчей написа:
OMID написа:

Няма проблем да се премести Литекс в София. Лек проблем е, че за това трябва решение на ОС на акционерите, а аз не видях в ТР да има пусната такава покана, или не съм гледал добре, ъм?

Нетърпеливко, изчакай малко, де! Ти искаш от днес за вчера... :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 20:18

OMID написа:
Кашчей написа:
OMID написа:

Нетърпеливко, изчакай малко, де! Ти искаш от днес за вчера... :)

Аз чакам-няма проблем, но времето не чака-30 дена е срокът, което значи, че днес пусната покана ще е за събрание на 11.07.2015-не ти ли се струва твърде късно това на теб?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 юни 2015 20:21

Литекс София ли ще си имаме вече? Гадното говедо и джуджето от Микре вече са г-н Божков и г-н Ганчев? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 11 юни 2015 20:22

Цялата държавна машина и всички комунистически отрочета начело с Божков и микренското шмъркало са се втурнали да спасяват "харизмата".Ще променят закони и наредби само и само на обикновенният данъкоплатец в милата ни татковина да му бъде забит поредния пирон в ковчега.Плащай данъци народе,плащай!Все пак държавата ни трябва да продължи да бъде основен кредитор на "харизмата".

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 11 юни 2015 20:25

Rivaldo10 написа:Литекс София ли ще си имаме вече? Гадното говедо и джуджето от Микре вече са г-н Божков и г-н Ганчев? :lol:

То така беше и с Бербатов.Трябваше майка му да му бърше сълзите.

Върни се в “Архив”