Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Протестиращи превзеха сградата на градския съвет във Виница

Мнениеот NOMER14 » 26 яну 2014 21:16

sin4ec написа:
badboy95 написа:Значи по-малкото зло... Още един болен мозък, просто си признай, че си комунист, поне да се знае хората да не си правят труда да дискутират с теб. ;)

Жеков, ти ли си?

Не е ... :lol:
Човекът се е регистрирал преди теб, през 2009 г. Тогава Жеков си водеше предаването в тв Скат.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 яну 2014 21:17

sin4ec написа:
джони написа:Украйна не е Киев и областа,в цяла източна и южна Украйна протести няма,така че Янукович е бетон

Абе каквото и да е положението-там хората ще си решат проблемите! Обаче сърбежът идва оттам, че някои елементи тук правят паралел с протестите София , което е феноменална глупост!

Ще ви почешем сърбежите! Още малко ви остава!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 яну 2014 21:22

damyanov1963 написа:
Raoul_Duke написа:
damyanov1963 написа: комунистическата краста!

Мразя комунизма, но кажи ми с какво еврейската краста е по-добра от комунистическата краста?

Честно казано не знам как да ти отговоря, след като комунизма е измислен от евреи - Карл Маркс и Фридрих Енгелс.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0% ... 1%8A%D0%BC - нищо не казвам, само ви препращам, защото и аз го чета сега.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 яну 2014 21:25

sin4ec написа:
NOMER14 написа:Синчец,
К'во да правим? ФК Левски като не бие, отправяме взор я към Челси, я към друг любим отбор от Европа, за да си подобрим настроението. Замряха нещата пред Царя Освободител и затова гледаме Евромайдана.

Ма ти мислиш, че оная опозиция не е посткомунистическа и е читава? Заеби тая работа, по-корумпирани са и от нашите. Но грубо битката е следната: прави са едните, че Русия им е основен пазар и доставчик и трябва да са партия с нея. Прави са и другите, да се отворят към Европа. Истината, както почти винаги е по средата-и всъщност е логичен компромис. Затова и смятам, че те ще си се разберат. Много е разделена етнически Украйна, и това е проблем. С бой добро не е станало. Беркут ако искаха, досега 10 пъти да са измели всичко, не си прави илюзии.

Чета ти малоумните брътвежи и ти се чудя: ти поне малко чел ли си нещо свързано с историята? НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ УПРАВЛЯВАЩИ ДА СА УСПЕЛИ ДА ПОБЕДЯТ НАРОДА СИ!!!! ДА, ЕДИН НАРОД МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН, НО САМО ОТ ДРУГ ТАКЪВ С ПО-АГРЕСИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА! ТАКА, ЧЕ СПРИ ДА ПИСКАШ КАТО МЕЦОСОПРАНО И СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ! Омръзна ми от червени малоумници!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2014 21:27

зеления написа:Ще ви почешем сърбежите! Още малко ви остава!!!

Да ви евем в чесачите... Ще си чешеш макарите, ще махнеш стафидите, ще почешеш клавиатурката и толкоз. Чеп за зеле не става от вас, Орешарски и Цветлин ви направиха за смях. Или сега новия плешив лидер със соросоидската папчица, дето е окупирал Ректората ви е новата надежда? Море, да съм задочен студент, да идвам две седмици за очни, да взимам неплатен отпуск и плащам квартира, и зарад такива палячовци да нямам занятия, ще ви изчеврастим оттам като Баба Меца - зрела дренка, и за още ще питате!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 яну 2014 21:28

South_Park написа:
badboy95 написа:
South_Park написа:
badboy95 написа:
South_Park написа:По-добре комунистическа Украйна , отколкото "демократичен" ФЕС 8-)

И с какво точно е по-добре? :?

Виж България и сам си отговори дали сме по-добре след членството във ФЕС ;)

Значи по-малкото зло... Още един болен мозък, просто си признай, че си комунист, поне да се знае хората да не си правят труда да дискутират с теб. ;)

Няма да си призная , щото не съм, също така не съм сигурен, че реални хора дискутират с мен , така че постът ти е безсмислен 8-)

Прав си. Ние не сме реални хора. Ние сме извънземни. Ае скрий се някъде, бе!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2014 21:29

зеления написа:Чета ти малоумните брътвежи и ти се чудя: ти поне малко чел ли си нещо свързано с историята? НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ УПРАВЛЯВАЩИ ДА СА УСПЕЛИ ДА ПОБЕДЯТ НАРОДА СИ!!!! ДА, ЕДИН НАРОД МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН, НО САМО ОТ ДРУГ ТАКЪВ С ПО-АГРЕСИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА! ТАКА, ЧЕ СПРИ ДА ПИСКАШ КАТО МЕЦОСОПРАНО И СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ! Омръзна ми от червени малоумници!!!

Ма ти си верно много тъп,бе...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 яну 2014 21:31

sin4ec написа:
зеления написа:Чета ти малоумните брътвежи и ти се чудя: ти поне малко чел ли си нещо свързано с историята? НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ УПРАВЛЯВАЩИ ДА СА УСПЕЛИ ДА ПОБЕДЯТ НАРОДА СИ!!!! ДА, ЕДИН НАРОД МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН, НО САМО ОТ ДРУГ ТАКЪВ С ПО-АГРЕСИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТА! ТАКА, ЧЕ СПРИ ДА ПИСКАШ КАТО МЕЦОСОПРАНО И СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ! Омръзна ми от червени малоумници!!!

Ма ти си верно много тъп,бе...

Аз по-тъпа кофа от теб не съм виждал в тоя форум, бе говно! Я у лево дето ти е мястото!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 26 яну 2014 21:32

damyanov1963 написа:
Raoul_Duke написа:То и Бин Ладен беше "измислен" от американо-ционистката дружина, но впоследствие нещата се обърнаха.

Сигурно си прав, но мислиш ли наистина, че всички протестиращи в Украйна, а те са стотици хиляди го правят само защото са купени, а не защото им е писнало от досегашния начин на живот.
п.п. Първата ми жена беше украинка.

Със сигурност им е писнало от беднотията и мизерията, но ако се присламчат към евро-атлантиците, това с нищо няма да им помогне. Ние сме доказателството! Те също ще станат по-зле, защото тогава няма да има кой да им дава ресурси на ниски цени, а ще трябва да плащат всичко от джобовете си.
Знаеш, че болшинството от населението е проруски настроено и са готови дори да се отделят от Украйна като крайна мярка. Залежите на природни богатства пък са именно в източната част на страната, където са и етническите руснаци. Така че ако влезнат в Евросъюза, влизат по бели гащи. А за тяхното благосъстояние никой не е загрижен. Еврейските подстрекатели искат само и единствено отслабване на Русия, която в лицето на Путин им е като трън в очите. А самите украинци пак ще си останат бедни и гладни като кучета.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2014 21:36

зеления написа:
Аз по-тъпа кофа от теб не съм виждал в тоя форум, бе говно! Я у лево дето ти е мястото!!!

Леко, сельо, да се не оакаш... Да ни ти са оцапат гащити! Че кинефа е на 20 метра на двора, да ни стани билйата. Или викаш-сефте! От многу нерви щи падни чурката, ни са впрягай, пини идно валирянчи и тресни една злобарка да са успокоиш. :mrgreen:

Върни се в “Архив”