Rivaldo10 написа:Йоканович ми се вижда добър избор.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:Йоканович ми се вижда добър избор.
PFC Litex написа:Ектор Купер е свободен, но явно на Батков не му се дават 40 000 евро заплата.
dickinson написа:damyanov1963 написа:от makedonski на 15 Юли 2013 10:33
При Йоканович няма празно. Бил е две години треньор на Партизан и прави два последователни дубъла (единствени последователни в историята на клуба). Влиза в групите на УЕФА с Партизан (за съжаление се представя слабо). Една година е бил в Тайланд където печели титлата без нито една загуба (рекорд за тази страна). Това означава 100% успеваемост. Или казано по друг начин - за три години води два отбора и печели пет трофея.
Значи, ако се паднеме с тайландски отбор имаме шанс да го отстраниме, така ли?
Няма смисъл да се играе с азиатски отбор, скоро нали играха
сега е наред Африкански отбор
petko.h.markov написа:W84me написа:Aз лично имам надежди за този сърбин. Визитката му е добра, правил е Партизан два пъти шампиони и умее да побеждава босненци!
Високата заплата за добър треньор се изплаща според мен.Като я разбира играта ще подреди правилно отбора.
Както се казва"Футболът е проста игра ама не за прости хора" Нашите треньори само се перчат че са добри.
Колко от тях са били на сериозни отбори-изключая Гочето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Брайтън бийч написа:Това което ще кажа сега, ще се стори утопично на всички вас, но според мен може да не е чак такава утопия. Юп Хайнкес обяви че слага край на треньорската си кариера и се оттегля от футбола.Защо шефовете на Левски не опитат да се свържат с него-какво им коства поне да опита...България е екзотична дестинация, защо пък Юп да не размисли, и да дойде тук-нищо не губи, човекът е на 68 години, за него ще бъде детска игра да спечели титлата на България,ще изкара некой и друго евро джобна пара, па ако още му става- в България хубави и лесни жени бол!
Laetitia написа:И аз не съм особена фенка на сърбите като народ, да не кажа хич, но във футболно отношение си ги бива и това не може да се отрече.
Все още вярвам, че хитрецът Наско ще успее да стабилизира ситуацията в отбора и се надявам срамното отпадане от Иртиш да е било за добро.
И все пак - без играчи и Господ да ни стане треньор, няма да успее да ни направи шампиони.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта