Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

daniel875
Контакти:

Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Мнениеот daniel875 » 14 юни 2013 21:29

MainEventer написа:
Laetitia написа:Колко заблудени мозъци има, мислят, че като си против болшевико-турската мафия, си поклонник на ГЕРБ...
Прост народ, сам ще се затрие и това е...

Най-простият народ. Заслужаваме да ни тъпчат такива утайки като тези политици.

Най - логичното следствие от тези протести е тези, които участват в тях, да излъчат правителство и останалите звена. Да, но някои се страхуват, а на други просто не им стиска. Тоест само излизат да протестират, но и те не знаят за какво.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юни 2013 21:30

Къде е турската подлога Бареков, шо са не предава директно тая мижитурка! Къде си CNN шо са не даваш нищо бе баламурняк а, страх ли те е от бате Цветан Василев, кака Ирен Кръстева и нейното чедо Синченцето Делянчо! Страх ли те е да не те изхвърлят от телевизията ако покажеш истината а!!! СМЕШНИК!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 14 юни 2013 21:31

Значи щом някой е недоволен от това ПОЛИТИЧЕСКО назначение,значи непременно подкрепя Герб :)
Адски глупци има тука.

Къде отиде експертното правителство?Къде отиде прозрачноста в управлението?Аааа сетих се...те изборите минаха :)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 14 юни 2013 21:31

grasiani написа:Е какво ще ни донесат тези протести,пак ли Боко и Цв.цВ ще връщаме на власт ,не мерси,какво ме интересува мен кой е шеф на ДАНС ще нахрани семейството ми ли или ще ми напълни джоба,кой каквото си е надробил това ще сърба някои като се правеха на отворени 4 години и с нищо не се съобразяваха сега идва Видов ден те какво очакваха да ги галят с перце,и като дойде герб пак на власт какво си мислят че няма да има протести ли,аз не знам до кога ще се въртим в тоя омагьосан кръг.С това нахъсване продължило 4 години което продължава и сега аз не виждам да доведе до нещо положително.Най големия парадокс,човека който чрез медиите си поддържаше комфорт на правителството на герб през тия 4 години изведнъж се превърна в най големия им враг и това ако не е странно,ами че те от бсп не са толкова негативно настроени,както новоназначения началник на ДАНС.Днес за първи път от 4 години бяха преведени детските надбавки в срока който беше преди герб да дойдат на власт,знам че за някои това е маловажно и не ги интересува,но пък за други може да е от значение, това все пак е някакъв знак че правителството ще поеме определени социални ангажименти и ще ги изпълнява.Така че всеки си има приоритети и неща които го вълнуват,според мен много се експонира темата за ДАНС и е се предаде прекалено голямо значение.А президента не го видях да свиква съвета по национална сигурност по други по належащи теми,ама то това какъв президент е, жалка работа,едно кръгом не може направи ,съвет ще свиква.

Точно това назначение трябва да те интересува, защото сега приятелски обрачи ще разрастват бизнеса си и ще получават общински поръчки и никой няма д аги закача.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 юни 2013 21:32

grasiani написа:Е какво ще ни донесат тези протести,пак ли Боко и Цв.цВ ще връщаме на власт ,не мерси,какво ме интересува мен кой е шеф на ДАНС ще нахрани семейството ми ли или ще ми напълни джоба,кой каквото си е надробил това ще сърба някои като се правеха на отворени 4 години и с нищо не се съобразяваха сега идва Видов ден те какво очакваха да ги галят с перце,и като дойде герб пак на власт какво си мислят че няма да има протести ли,аз не знам до кога ще се въртим в тоя омагьосан кръг.С това нахъсване продължило 4 години което продължава и сега аз не виждам да доведе до нещо положително.Най големия парадокс,човека който чрез медиите си поддържаше комфорт на правителството на герб през тия 4 години изведнъж се превърна в най големия им враг и това ако не е странно,ами че те от бсп не са толкова негативно настроени,както новоназначения началник на ДАНС.Днес за първи път от 4 години бяха преведени детските надбавки в срока който беше преди герб да дойдат на власт,знам че за някои това е маловажно и не ги интересува,но пък за други може да е от значение, това все пак е някакъв знак че правителството ще поеме определени социални ангажименти и ще ги изпълнява.Така че всеки си има приоритети и неща които го вълнуват,според мен много се експонира темата за ДАНС и е се предаде прекалено голямо значение.А президента не го видях да свиква съвета по национална сигурност по други по належащи теми,ама то това какъв президент е, жалка работа,едно кръгом не може направи ,съвет ще свиква.

Ах колко си червен...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2013 21:32

Многохиляден протест срещу избора на Пеевски блокира Ларгото
Около 10 000 души се събраха на протеста, който тръгна от Министерския съвет, съобщи МВР. Няма постъпили сигнали за инциденти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 юни 2013 21:33

daniel875 написа:Не мисля, че това е най - големият проблем. Успокойте се! Това важи особено за Мария, която доста се поддава на емоциите.
Ти мен не ме мисли. ;)

Не се поддавам на никакви емоции. Всъщност, за да съм честна, останах толкова разочарована от глупавия ни народ след изборите, че ограничих до минимум новинарски емисии, спря да ме засяга и политическият живот у нас.
Днешното назначение на лицето Пеевски обаче ПРЕЛЯ чашата на търпението и на най-търпеливия и безкритичен българин.
Само преди няколко дни пък бе уволнена шефката на Агенцията за държавна финансова инспекция, защото заради нея лъснаха кирливите ризи на комунягите, бяха разкрити далаверите по "Белене" и електроразпределителните дружества.
Мафия и държава официално са едно, честито.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 юни 2013 21:33

И сега Цветанов орева света, затова че Цацаров бил поставено от Пеевски лице.. Май много бързо забрави при кого беше избран главния прокурор! И защо чак сега го разбираме това? Сливи ли имаше в устата, че не го каза досега? :mrgreen:

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 14 юни 2013 21:36

да правят нова дясна партия която да спечели изборите, но Боко и Цвъклю не бива да припарват до власт повече...е верно, ще свършат едно-две хубави неща, като например това че никога повече няма да видим на екран отвратити като Бареков и Слави Трифонов, както и някой мутро-олигсрси от селско-помашки произход ще бъдат съсипани, но като цяло ще ебат майката на държавицата окончателно и безвъзвратно :mrgreen:

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 14 юни 2013 21:37

Всички парламентарни партии не стават...това трябва да е ясно на нормалните българи.

Върни се в “Архив”