Както каза колега Стоянов беше много добър, особенно като бек при Любо. Раздаваше се както само той си можеше, но след смешната контузи и допинга, формата му падна драстично, а иначе за човешките му качества не искам да говоря !
Апата, е вижте тука ме е яд много, мога да кажа три думи за него СЪРЦЕ, ВОЛЯ и ПОСТОЯНСТВО ! Жив и здрав Апостоле, завинаги един от нас , САМО ЦСКА
ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябваше ли да късаме с Апата?
Апостол Попов е добър, но в последно време стана много тромав и бавен, забави и реакциите. Незнам заради контузиите или заради друго, но качествата му не са същите като от преди. За мен заслужено си тръгва стига да се намери добър заместник. 

[center]

[/center]

- shotgun blues
- Контакти:
Ами след като не са им плащали доста заплати,явно не разчитат на тях 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Има достатъчно централни за новия отбор, който се сглобява - Крачунов, Грънчов, Василев.. евентуално Бодуров.
Попов беше стабилен защитник и внасяше сигурност в отбранат, но вече е на години и почна да му личи - тромав, муден, немотивиран.. успех му желая в новия клуб, където ще играе.
Попов беше стабилен защитник и внасяше сигурност в отбранат, но вече е на години и почна да му личи - тромав, муден, немотивиран.. успех му желая в новия клуб, където ще играе.
- mertezaker
- Контакти:
Аз не разбрах само Станко по-добър ли е от Камбуров? За мен Камбуров в малкото мачове, в които получаваше шанс се представяше добре. И съм сигурен, че в новия си клуб ще стане голмайстор. А това отношение на ръководството към играчите е...нямам думи просто!
- Red Warrior
- Контакти:
eddie написа:Има достатъчно централни за новия отбор, който се сглобява - Крачунов, Грънчов, Василев.. евентуално Бодуров.
И тримата не стават брато. Не могат да изнасят топката като хората.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Udoji90
- Контакти:
По-скоро не. През пролетта формата му видимо спадна и в някои мачове показваше и доста нервност, което за него не е особено типично. И все пак в най-лошия случай поне като резерва можеше да остане - с опита си все щеше да е полезен. Успех му желая оттук нататък и да няма повече контузии.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
е то последния полусезон на кой не му падна формата, сещате се защо. иначе ако дойдат коментираните играчи от литекс, плюс няколкото налични наши момчета и наблягането на млад перспективен състав съм съгласен и аз, че мястото му тук истина.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
Апапата не е лош защитник, но ако наистина от Литекс ще дойдат Бодуров и Илия Миланов, мястото му ще истине. Отделно в ЦСКА са Грънчов и Крачунов, които са доста по-млади и переспективни. Попов нямаше да има място в отбор с играчи на по 23-24 години, какъвто иска да направи Ицо. Самото му напускане обаче можеше да бъде по-културно, с благодарности и прочие. Но последните години десетки футболисти си тръгнаха обидени от ЦСКА. Титан прогониха добряк, като Тошко Янчев с над 300 маа за отбора, какво остава за Апата. Просто поредния, който ще съди клуба.
Няма да правим супа от централни защитници! Ако дойдат Бодуров и Илия Миланов, плюс Крачунов, Грънчов, всичките до 25, с изключение на Бодуров, това е повече от достатътчно. Начина не беше правилен, специално за Апата, макар че подозирам че той е един от тия, които саботираха треньорите, когато се наложеше... Мисля че затова Ицо не го иска. А Бандата, който е другия предател ще го продават, за това и го оставят да тренира.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...