Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 13:08

Avanti_Ragazzi написа:Човек гласува не по-това дали неговата партия ще вкара 150 или 5 депутата, а ПО-ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЗНАК и ВИЗИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!!!

Щот те кефи онзи надут пуяк Бойко си гласувай за него, ама да ми кажеш, че требе да гласувам за него щото за ДСБ нямало смисъл! Да ме прощаваш ама като си гласувал за МЕСИЯТА Бойко преди и сега, та смисълът е много-голЕм да знаиш!!! :lol: Аз човек който не може да раздели "три кила трици на две магарици" няма как да гласувам никога! Нито съм го правил преди, нито ще го направя сега, нито пък за бъдеще!

А за комунистите изобщо да не говорим просто, предпочитам да умра от колкото да гласувам за тези "Червени Кхмери" някога!

Хубаво е да имаш визия за управление... ;) Особено, когато гласуваш за партия, която дори вероятно изобщо няма да влезе в парламента. ;) Аз не казвам за кого да гласуваш, а изказвам някакво мнение. Ти беше човекът, който каза, че който не гласува за Костов е "льольо", нали? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2013 13:09

grasiani написа:
dunavfc написа:
megan fox написа:Относно Костов, искам да напомня едно негово култово изказване. Докато Костов бе премиер на страната Външен министър ни бе Надежда Михайлова. По време на тяхното управление стана разправията в Либия с медиците ни, тогава Надежда Михайлова можеше да ги изтегли тук в България и да бъдат съдени от български съд! И помнете ли какво направи Костов? Излезе в ефира на Канал 1 и каза "Ами ако са виновни? Нека си седят там!" Всички знаем после колко усилия и най-вече пари ни струваше, за да си върнем медиците! Че се наложи да опростим дълга на Либия към нас, а дълга на Либия бе в милиарди долари! Това също е "заслуга" на Костов!!!

Няма значение дали са виновни или не! Те са български граждани и можехме да ги приберем веднага и да ги съди нашият съд, без това после да ни струва милиарди!!! Когато стана СПИН аферата в Либия не бяха замесени само наши медици, имаше и доста други от други държави, всичките те до една си прибраха хората и накрая останаха нашите да оберат пешкира! "Благодаря" ти Костов, ти си номер 1!

А сега си представи следният случай..в България са заразени 53 деца със спин,главни заподозрени са 8 лекари от Уругвай.Правителството на Уругвай,иска да си прибере лекарите от българия и да ги разследва "независимо" в собствената си държава.Как би реагирал,българският народ ? И репликата на Костов "Ами,ако са виновни" е много на място,защото все пак имаше шанс и това да е нали ?

Всеки е невинен до доказване на противното,няма ако,и най малко български министър-председател има право да говори по този начин и какви са тези странни и неадекватни разсъждения които правиш постоянно,не влизай в спорове с хора които повече знаят, разбират и са чели малко повече от теб.

Интелектуалец за да е адекватно мнението ти,цитираш ме и коментираш,иначе си поредният лаик ;) Не се е родил,човекът на тая земя все още,който да ми каже с кого да вляза в спор и с кого не...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 13:11

RedeviL написа:
parvanoff написа:
RedeviL написа:И как съдиш за това?От едно интервю на тиквон..?Айде нема нужда!Казах ти по-горе..дай ми факти, че не е така!

Човек-10 пъти ти се дадоха много по-достоверни сведения от някакви изказвания! Вземи почети малко преди да даваш някакво мнение. И какви са тия думи "тиквон"-това ли успя да измислиш? :shock:

Ти на препратки към някакви сайтчета доказателства ли му викаш?Точно ти няма как да ми дадеш факти, дори и да искаш..И да точно това успях да измисля за пожарникарчето!Нали знаеш, каквото повикало такова се обадило!Нима неговото поведение спрямо другите не е нагло и арогантно, че да заслужава да се обръщаме към него с г-н Премиер..? :lol:

Препратки към някакви сайтчета? Сайта на Министерството на финансите му викаш сайтче? Къде-къде по-достоверно е какво казва Станишев и Волен, а? А за другото-въпрос на култура. Колкото и да мразя /малко силна дума де ;) / Станишев и комунистите, които са причината за това положение на България и българите, никога не бих си позволил да го обиждам-въпрос на манталитет. ;)
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 13:16

По Канал 3 дават опитът за убийство на Доган :shock:

П.П. Сега съм убеден, че пак Бойко Борисов ще излезе виновен...
Последна промяна от parvanoff на 19 яну 2013 13:27, променено общо 1 път.
само Левски и България

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 яну 2013 13:20

parvanoff написа:
RedeviL написа:
parvanoff написа:
RedeviL написа:И как съдиш за това?От едно интервю на тиквон..?Айде нема нужда!Казах ти по-горе..дай ми факти, че не е така!

Човек-10 пъти ти се дадоха много по-достоверни сведения от някакви изказвания! Вземи почети малко преди да даваш някакво мнение. И какви са тия думи "тиквон"-това ли успя да измислиш? :shock:

Ти на препратки към някакви сайтчета доказателства ли му викаш?Точно ти няма как да ми дадеш факти, дори и да искаш..И да точно това успях да измисля за пожарникарчето!Нали знаеш, каквото повикало такова се обадило!Нима неговото поведение спрямо другите не е нагло и арогантно, че да заслужава да се обръщаме към него с г-н Премиер..? :lol:

Препратки към някакви сайтчета? Сайта на Министерството на финансите му викаш сайтче? Къде-къде по-достоверно е какво казва Станишев и Волен, а? А за другото-въпрос на култура. Колкото и да мразя /малко силна дума де ;) / Станишев и комунистите, които са причината за това положение на България и българите, никога не бих си позволил да го обиждам-въпрос на манталитет. ;)

Бях сигурен, че ще получа подобен отговор..."Ти на сайта на министерството на финансите сайтче ли му викаш"..бла-бла-бла..

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 13:23

RedeviL написа:
parvanoff написа:Препратки към някакви сайтчета? Сайта на Министерството на финансите му викаш сайтче? Къде-къде по-достоверно е какво казва Станишев и Волен, а? А за другото-въпрос на култура. Колкото и да мразя /малко силна дума де ;) / Станишев и комунистите, които са причината за това положение на България и българите, никога не бих си позволил да го обиждам-въпрос на манталитет. ;)

Бях сигурен, че ще получа подобен отговор..."Ти на сайта на министерството на финансите сайтче ли му викаш"..бла-бла-бла..

И аз бях сигурен, че няма да имаш какво да кажеш. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 яну 2013 13:27

parvanoff написа:
RedeviL написа:
parvanoff написа:Препратки към някакви сайтчета? Сайта на Министерството на финансите му викаш сайтче? Къде-къде по-достоверно е какво казва Станишев и Волен, а? А за другото-въпрос на култура. Колкото и да мразя /малко силна дума де ;) / Станишев и комунистите, които са причината за това положение на България и българите, никога не бих си позволил да го обиждам-въпрос на манталитет. ;)

И аз бях сигурен, че няма да имаш какво да кажеш. ;)

Какво повече да кажа за едно сайтче, което е хакнато от няколко анонимни лаика.. :lol: А и малко пъти ли са хващани в лъжи точно министерските сайтове, че да им вярваме безусловно? :lol:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 19 яну 2013 13:29

нещата ги виждам по следния начин: експертно правителство, без участие на ГЕРБ. Премиер може да бъде безпартийна фигура, а защо не и Корнелия Нинова.Нинова е лъчезарна, умна жена, изключителен професионалист и работохолик, и е 25 класи над Тиквун от Банкя, който има около 20 думи в речника.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 13:33

Keine Lust написа:
Е правя партия, която е супер ама никой не гласува за нея защото социолозите казват, че няма да мине 4те процента или ако мине ще има макс 10 депутата и пак нищо няма да променя. Излиза, че пак трябва да гласувам за ГЕРБ/БСП щото те влизат, така ли???

Човек не се отказва след един неуспех ако желае нещо силно. Имаш винаги избор какво да правиш-аз не ти казвам какво да направиш, а казвам моето мнение-аз така бих направил, защото. Искам да ми се чуе гласът и той да промени нещо-ако не исках да ми се чуе гласът нямаше да гласувам или щях да гласувам за партия, която няма да влезе в парламента. Но аз съм безпартиен-аз си имам убеждения, които нито една партия не покрива на 100 процента и затова е важно да избера най-доброто, а не да гласувам сляпо за някоя партия. Имам леви убеждения, но тук нито една партия не е лява и като цяло народът не е еволюирал достатъчно за истински леви виждания. Същевременно съм гласувал за Костов, защото съм смятал, че това е било най-добре за България в този момент. Сега смятам, че той няма шанс да промени нещата и избирам някой, който има шанс и който реално ми харесва как управлява-това е. И съм казал защо ми харесва-не говоря общи приказки. ;)
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 13:36

allez_les_blues написа:нещата ги виждам по следния начин: експертно правителство, без участие на ГЕРБ. Премиер може да бъде безпартийна фигура, а защо не и Корнелия Нинова.Нинова е лъчезарна, умна жена, изключителен професионалист и работохолик, и е 25 класи над Тиквун от Банкя, който има около 20 думи в речника.

Сигурно е такъв начинът ти да пропагандираш. Интересно ми е как има хора, които не забелязват тези явни пропаганди. Ето това е типичният начин за пропаганда и я има, защото има кой да се хваща на тези думи. Човекът си пее едно и също и въобще не влиза в дискусия. Обижда, а не казва нищо съществено. Нямал 20 думи в речникът...
само Левски и България

Върни се в “Архив”