Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/

Мнениеот turbogena » 06 май 2013 20:50

Eбаси инфарктния мач...ИзображениеАко се случи нещо такова и с Лудогорец ,не знам дали сърцето ми ще издържи :shock: :lol:
Иначе трябваше да си решим мача много по-рано. След първия гол трябваше як натиск и търсене на второ попадение. Добре ,че Гари ни измъкна накрая. Сега очаквам много тежко гостуване във Враца :|
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 май 2013 20:51

ivo_gf написа:
W84me написа:Шампионска победа! С такива мачове се калява духът на играчите! Съдията можеше да изгони Софрониев още в 60-а минута и сам да си улесни задачата, но все пак всичко е добре, когато завършва добре!

Е това изказване разцепи мрака, точно на място!!!

Да си я улесни, като покаже реален втори жълт картон. Никой не казва, че трябваше да си измисли ситуацията. Някои съдии дори биха показали директен червен картон за това влизане!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 06 май 2013 20:52

sin4ec написа:
snakebite написа:Между другото много слаб вратар на Миньор има вина и за двата гола !

А пък се чудя какво плюете Пламен Илиев - спасявал ви е многократно и един от най-силните ви играчи, не мисля че има вина за гола, мое мнение ...
Вторачили сте се в тая титла сякаш ще ви реши проблемите .
А идват евротурнирите след това ..

Те и за вас идват!

Да де ама ние не искаме титлата на всяка цена, това е разликата ! Искаме да играем приятен футбол, и напоследък се получава
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 06 май 2013 20:52

11 човека цял мач се чудят как да рушат играта. Чистят топката напред и там каквото стане. Такъв отбор няма място в А група. Още повече, че миналата година съвсем очевадно си полегнаха на "шампионите". Мястото ви дори не е и в Б група.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 май 2013 20:53

Доста слаб мач за Левски.Пламен Илиев игра добре срещу Литекс и ЦСКА и затова няма да го критикувам заради детинската грешка да не си нареди добре стената.В защита ми хареса Прохазка отдясно,стабилен бе,въпреки необичайната позиция на която игра,даде добър пас за гола на Жоао. Дани Димов също ми хареса как игра,но пък изпусна 2 добри шанса за гол,партньора му Везалов допусна някои грешки и бе неориентиран в някои ситуации,Пинто не бе толкова активен отляво,от него очаквах повече.В полузащита Пламен Димов изигра слаб дебютен мач на също необичайна позиция като ДХ и логично изигра само 45 минути,Христо Йовов изигра много добър мач и се стараеше и бе доста активен,Михелич не направи абсолютно нищо през целия мач-пълен фигурант,Илиян Йорданов също не ми хареса,въпреки че Митов продължава да го налага,не направи добри пробиви по крилото.Гари с пореден силен мач,беше доста трудно на играчите на Миньор да му противодействат,справи се перфектно и вкара много важен гол.Де Карвальо не бе готов за игра и това си пролича,Жоао с майсторски гол,но и с фрапантен пропуск,като цяло ми хареса,раздвижи атаката.Велев бе стабилен и според мен трябваше да е титуляр за сметка на П.Димов,Гаджев се справи добре и с опита си изкара червен картон на Якасонго ,което повлия на изхода на мача :)
Миньор играха добре,но липсата на таран им попречи да си вкарат положенията,а и в защита се пропукаха,хубав гол на Павлов :)
Съдията трябваше да се справи по-добре в ситуацията с червения картон,не трябваше да допуска разправиите,но и спести ЧК на Софрониев по-рано в мача :geek:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 май 2013 20:54

snakebite написа:Да де ама ние не искаме титлата на всяка цена, това е разликата ! Искаме да играем приятен футбол, и напоследък се получава

Викаш вашите разцъкват за здраве :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 06 май 2013 20:54

snakebite написа:
sin4ec написа:
snakebite написа:Между другото много слаб вратар на Миньор има вина и за двата гола !
А пък се чудя какво плюете Пламен Илиев - спасявал ви е многократно и един от най-силните ви играчи, не мисля че има вина за гола, мое мнение ...
Вторачили сте се в тая титла сякаш ще ви реши проблемите .
А идват евротурнирите след това ..
Те и за вас идват!

Да де ама ние не искаме титлата на всяка цена, това е разликата ! Искаме да играем приятен футбол, и напоследък се получава

Да а в Евротурнирите най-добре ви се получава играта - лежане по тъчовете, търкаляния, падания за дузпи.......голяма игра а оня Петричев за фракове ми говори. Айде в Назъм Хикмет
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 май 2013 20:58

Tommi написа:Гари Родригез трябва да го задържим за ШЛ на всяка цена.

По-бавно.Споко.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 май 2013 20:59

snakebite написа:Да де ама ние не искаме титлата на всяка цена, това е разликата ! Искаме да играем приятен футбол, и напоследък се получава

Що мислиш, че сме толкова зорлии за тази титла? След ГД ние я отписахме, после пък бихме в трудните мачове и имаме реален шанс, нищо повече! Биете ни в прекия мач и всичко приключва! Бием ли ние обаче, нищо не можете да кажете! :)
А и Ботев и Славия приемате, нали видяхте днес какво става, като подцениш мача?
Има време до дербито, тогава ще го коментираме.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 06 май 2013 21:01

OOP написа:[
Да а в Евротурнирите най-добре ви се получава играта - лежане по тъчовете, търкаляния, падания за дузпи.......голяма игра а оня Петричев за фракове ми говори. Айде в Назъм Хикмет

Така е ама със Загреб....нали не са Сараево
Само да припомня ..Сараево бе елиминиран от тоталния анонимник Зета ( Черна гора) , който пък бе елиминиран с 10 гола от ПСВ Айндховен
Иначе ,да, ако ние биете ЧЕСТНО в директния мач никой няма да ви каже копче, поне не и ние феновете на Лудогорец !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Архив”