Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cunimepox

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 23:09

Drunken_Master написа:
Син до гроб_ написа::
Сръбска музика.... :) КСПП

Само тфа ли можа да измислиш...надценил съм те...по-тъп си отколкото си мислех

А ти дори не си по-умен от шивача.А той е най-т@пия в този свят и околностите. :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 апр 2013 23:18

Така, добър вечер на всички и честито на всички Левскари :)
Моите поздравления за играчите на Литекс, в повечето моменти бяха по- добри от нас, но грешката на Пинто, която доведе и до втория им гол, им даде криле, ако не го беше направил, мисля, че нямаше да вкарат. Велев и Карвальо отправиха много хубави изстрели, но не успяха да вкарат, иначе можеше още тогава да си решим мача.
Имаше неща, които ми харесаха- видя се желание в тях, хареса ми и това, че се бориха до края, някак си в двубоя срещу Монтана не се усети това, което се усети днес. Прохазка изигра МНОГО добър мач! Страхотно желание от това момче и голяма борба за топката, не се отказа. Велев и Михелич също ми харесаха. Рене заслужава да е титуляр. Йорданов не мисля, че направи кой знае какво или поне не си спомням :? Напред Карвальо отправи много добър пас към Мюлдер и спечели доста високи топки, както и Даниел Димов, това момче е роден за защитник :mrgreen: . Друго също ми направи впечатление при центриране от фаул или корнер в наказателното поле НЕ наставаше суматоха. При Дъстли се видя, че когато иска МОЖЕ! Стига се е лигавел :evil: . Ели също се представи на ниво - имаше добри намеси, едната беше, когато Мюлдер и Пламен не се разбраха, след това изрита топката, като той беше пред голлинията и изби топката от играч на Литекс точно преди да нанесе удар. Време е "Тигъра" да седне малко на пейката, мисля, отдавна го казах, ама някои хора си помислиха, че не го харесвам..

И малко прогноза за жребия :mrgreen:

Славия - Локо София
Левски - Берое

Хайде :!: Наздраве 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 апр 2013 23:22

Едно е случайно допусната грешка, друго е допусната такава поради незнание на правилата и нормите на българския език.[/quote]
Факт е, че и двете са грешки. Виж заради грешки на съдията как отпаднаха Литекс. ;)[/quote]
Защо да е отпаднал Литекс заради грешки на съдията? Коя му беше грешката на съдията?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 апр 2013 23:23

С нашия късмет при тия жребии ще ни се падне по мое му най-силният от тези 3 отбора Славия и то с реванш на Овча купел .
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 03 апр 2013 23:25

ralka_levskarka написа:Така, добър вечер на всички и честито на всички Левскари :)
Моите поздравления за играчите на Литекс, в повечето моменти бяха по- добри от нас, но грешката на Пинто, която доведе и до втория им гол, им даде криле, ако не го беше направил, мисля, че нямаше да вкарат. Велев и Карвальо отправиха много хубави изстрели, но не успяха да вкарат, иначе можеше още тогава да си решим мача.
Имаше неща, които ми харесаха- видя се желание в тях, хареса ми и това, че се бориха до края, някак си в двубоя срещу Монтана не се усети това, което се усети днес. Прохазка изигра МНОГО добър мач! Страхотно желание от това момче и голяма борба за топката, не се отказа. Велев и Михелич също ми харесаха. Рене заслужава да е титуляр. Йорданов не мисля, че направи кой знае какво или поне не си спомням :? Напред Карвальо отправи много добър пас към Мюлдер и спечели доста високи топки, както и Даниел Димов, това момче е роден за защитник :mrgreen: . Друго също ми направи впечатление при центриране от фаул или корнер в наказателното поле НЕ наставаше суматоха. При Дъстли се видя, че когато иска МОЖЕ! Стига се е лигавел :evil: . Ели също се представи на ниво - имаше добри намеси, едната беше, когато Мюлдер и Пламен не се разбраха, след това изрита топката, като той беше пред голлинията и изби топката от играч на Литекс точно преди да нанесе удар. Време е "Тигъра" да седне малко на пейката, мисля, отдавна го казах, ама някои хора си помислиха, че не го харесвам..

Славия - Локо София
Левски - Берое

+ 1914

[offtopic]Реал гази Галата без проблеми :o[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 апр 2013 23:26

Син до гроб_ написа:С нашия късмет при тия жребии ще ни се падне по мое му най-силният от тези 3 отбора Славия и то с реванш на Овча купел .

Който ще да е,ако имаме каквито и да е претенции да сме отбор нямаме право да мрънкаме срещу никой отбор. Който и да се падне трябва да бием. И без това шампиони с тая игра е абсурд да станем
110 години любов!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 апр 2013 23:27

Отдавна не бях ставал свидетел на подобно нещо, отпадналия отбор да получи повече овации, а че Ловеч смазаха тотално Левски не остана скрито за никой, не искам да си представям за първенство какво ще бъде причинено на сините, защото в мачовете на разменено гостуване нещата седят по различен начин.

Любо Пенев 100% ще извика Иса в националния отбор, това момче много играе, а с Божиков в центъра на отбраната въобще не се усети липсата на Бодуров.

Левски с тази си игра са тотална излагация и не подобрят ли нещо лятото в Европа ще бъдат смазани.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Феновете на Левски не спряха с обидите към Ицо

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 апр 2013 23:30

Drunken_Master написа:"Умните" фенове на Левски не спряха с обидите към най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков.
"Кюрда Стоичков пе***аз,пе**аз...","Селянин",са само част от фразите,които викаха ултрасите на Левски.
И е нормално да го мразят,след като им наши 4 гола през 1989 година,а на следващият мач излезе с номер 4 на гърба си.Но май това не е единствената причина за омразата си.По-скоро това,че Левски нямат нито един реализирал се играч в чужбина...Колко жалко е да си левскар...

П.С.
Тая тема най-вероятно ще бъде изтрита от модераторите,макар че аз лично я считам за важна и дискусионна и ще помоля да не го правят...

Момче, отиди да видиш какво е написано за флагмана на чалгакултурата в БГ в неговата тема. Чети, мисли и едва тогава пиши, макар, че след като си прочел и разбрал едва ли ще напишеш подобни глупости като това по-горе след това!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 03 апр 2013 23:31

ralka_levskarka написа:Така, добър вечер на всички и честито на всички Левскари :)

Славия - Локо София
Левски - Берое

Извинявай, но като ти чета мнението, и ако не съм гледал мача ще си помисля, че сме победили с 3-1 или нещо подобно. Карвальо взе да ме дразни с това седене все с гръб към вратата. Само връща топката назад и веднъж не поема отговорност да се обърне и да мине един играч. Велев и Прохазка първото полувреме бяха толкова неориентирани, че нямаше накъде повече. Прохазка само скачаше на шпагати и късмет, че не влезна по-опасно на някой. Димов бил роден за защитник, така ли? Сигурно си си мислила същото, когато Г. Миланов го мина на два пъти като конус (единият път вкара гол). Мюлдер вкара гол, но в защита не беше толкова добър, за да го превъзнасяме. Рене Михелич игра сравнително добре откъм желание (то с всички беше така), но не мога да го преценя след като топката не се сваля по земята, а свали ли се - не минава през него. Ползата от разиграващ халф е топките да минават през него, а не директно по крилата, каквато е практиката в последните няколко мача. Също така би било хубаво Карвальо да не чака топката на крак с гръб към вратата, както споменах по-рано. Заблуждавайте се колкото искате. Левски е слаб, защото треньора е слаб и не ги учи на нищо. Те и без Илиан ще го играят това.
Последна промяна от Levski4Ever на 03 апр 2013 23:33, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 апр 2013 23:31

BadBoy написа:Отдавна не бях ставал свидетел на подобно нещо, отпадналия отбор да получи повече овации, а че Ловеч смазаха тотално Левски не остана скрито за никой, не искам да си представям за първенство какво ще бъде причинено на сините, защото в мачовете на разменено гостуване нещата седят по различен начин.

Любо Пенев 100% ще извика Иса в националния отбор, това момче много играе, а с Божиков в центъра на отбраната въобще не се усети липсата на Бодуров.

Левски с тази си игра са тотална излагация и не подобрят ли нещо лятото в Европа ще бъдат смазани.

Благодарим ви,че сте толкова загрижени за нас. И хич не ни пука за овациите за Литекс. Да си ги закачат на стената при другите овации.
110 години любов!

Върни се в “Архив”