Drunken_Master написа:Син до гроб_ написа::
Сръбска музика....КСПП
Само тфа ли можа да измислиш...надценил съм те...по-тъп си отколкото си мислех
А ти дори не си по-умен от шивача.А той е най-т@пия в този свят и околностите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:Син до гроб_ написа::
Сръбска музика....КСПП
Само тфа ли можа да измислиш...надценил съм те...по-тъп си отколкото си мислех
ralka_levskarka написа:Така, добър вечер на всички и честито на всички Левскари![]()
Моите поздравления за играчите на Литекс, в повечето моменти бяха по- добри от нас, но грешката на Пинто, която доведе и до втория им гол, им даде криле, ако не го беше направил, мисля, че нямаше да вкарат. Велев и Карвальо отправиха много хубави изстрели, но не успяха да вкарат, иначе можеше още тогава да си решим мача.
Имаше неща, които ми харесаха- видя се желание в тях, хареса ми и това, че се бориха до края, някак си в двубоя срещу Монтана не се усети това, което се усети днес. Прохазка изигра МНОГО добър мач! Страхотно желание от това момче и голяма борба за топката, не се отказа. Велев и Михелич също ми харесаха. Рене заслужава да е титуляр. Йорданов не мисля, че направи кой знае какво или поне не си спомнямНапред Карвальо отправи много добър пас към Мюлдер и спечели доста високи топки, както и Даниел Димов, това момче е роден за защитник
. Друго също ми направи впечатление при центриране от фаул или корнер в наказателното поле НЕ наставаше суматоха. При Дъстли се видя, че когато иска МОЖЕ! Стига се е лигавел
. Ели също се представи на ниво - имаше добри намеси, едната беше, когато Мюлдер и Пламен не се разбраха, след това изрита топката, като той беше пред голлинията и изби топката от играч на Литекс точно преди да нанесе удар. Време е "Тигъра" да седне малко на пейката, мисля, отдавна го казах, ама някои хора си помислиха, че не го харесвам..
И малко прогноза за жребия![]()
Славия - Локо София
Левски - Берое
ХайдеНаздраве
Син до гроб_ написа:С нашия късмет при тия жребии ще ни се падне по мое му най-силният от тези 3 отбора Славия и то с реванш на Овча купел .
Drunken_Master написа:"Умните" фенове на Левски не спряха с обидите към най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков.
"Кюрда Стоичков пе***аз,пе**аз...","Селянин",са само част от фразите,които викаха ултрасите на Левски.
И е нормално да го мразят,след като им наши 4 гола през 1989 година,а на следващият мач излезе с номер 4 на гърба си.Но май това не е единствената причина за омразата си.По-скоро това,че Левски нямат нито един реализирал се играч в чужбина...Колко жалко е да си левскар...
П.С.
Тая тема най-вероятно ще бъде изтрита от модераторите,макар че аз лично я считам за важна и дискусионна и ще помоля да не го правят...
ralka_levskarka написа:Така, добър вечер на всички и честито на всички Левскари![]()
Моите поздравления за играчите на Литекс, в повечето моменти бяха по- добри от нас, но грешката на Пинто, която доведе и до втория им гол, им даде криле, ако не го беше направил, мисля, че нямаше да вкарат. Велев и Карвальо отправиха много хубави изстрели, но не успяха да вкарат, иначе можеше още тогава да си решим мача.
Имаше неща, които ми харесаха- видя се желание в тях, хареса ми и това, че се бориха до края, някак си в двубоя срещу Монтана не се усети това, което се усети днес. Прохазка изигра МНОГО добър мач! Страхотно желание от това момче и голяма борба за топката, не се отказа. Велев и Михелич също ми харесаха. Рене заслужава да е титуляр. Йорданов не мисля, че направи кой знае какво или поне не си спомнямНапред Карвальо отправи много добър пас към Мюлдер и спечели доста високи топки, както и Даниел Димов, това момче е роден за защитник
. Друго също ми направи впечатление при центриране от фаул или корнер в наказателното поле НЕ наставаше суматоха. При Дъстли се видя, че когато иска МОЖЕ! Стига се е лигавел
. Ели също се представи на ниво - имаше добри намеси, едната беше, когато Мюлдер и Пламен не се разбраха, след това изрита топката, като той беше пред голлинията и изби топката от играч на Литекс точно преди да нанесе удар. Време е "Тигъра" да седне малко на пейката, мисля, отдавна го казах, ама някои хора си помислиха, че не го харесвам..
И малко прогноза за жребия![]()
Славия - Локо София
Левски - Берое
ХайдеНаздраве
BadBoy написа:Отдавна не бях ставал свидетел на подобно нещо, отпадналия отбор да получи повече овации, а че Ловеч смазаха тотално Левски не остана скрито за никой, не искам да си представям за първенство какво ще бъде причинено на сините, защото в мачовете на разменено гостуване нещата седят по различен начин.
Любо Пенев 100% ще извика Иса в националния отбор, това момче много играе, а с Божиков в центъра на отбраната въобще не се усети липсата на Бодуров.
Левски с тази си игра са тотална излагация и не подобрят ли нещо лятото в Европа ще бъдат смазани.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта