Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
Аз бих се срамувал от такава "победа" , но явно това чувство е било ампутирано при раждането на по голямата част от сините . Срам и позор за българския футбол !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Същия отбор пълен с курвички сме както и миналата година,чист гол ,рефера е пълен циркаджия.... 

-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс
ЧИСТ РЕДОВЕН ГОЛ ! Ахмед Ахмед на пържоли .... То е ясно , че на Герена не можеш да вкараш в 90 минута ....
Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?
Е вие съмнявахте ли се ,че съдиите няма да ударят едно рамо на Левски, който е в нотдаун. Помня един мач играха с Нафтичката в Бургас, футболист на Нафтата излиза сам срещу вратаря минава го и когато се засилва да ритне топката вратаря го хваща за крака, но съдията не свири дуспа. От тогава нищо в подкрепа на тумора на БГ футбола не ме учудва.
ПС: Перука да ти окапе пластмасовата коса.
ПС: Перука да ти окапе пластмасовата коса.
- Adramelech
- Контакти:
1Neutralen написа:Жалка работа. Ако така ще взимата купа и ще ставате шампиони...Литекс бяха ощетени.
Левски имат вина, че съдията е малоумник, защото...
Ще ми е интересно да видя къде е вината на Левски в случая?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
ralka_levskarka написа:Какво се дървите всички? Някои май е забравил Левски как беше рязан срещу Литекс преди време. Бият се онея, съдията вади ЧК само на футболист на Левски. Я ходете си лягайте, аз ще си чакам ШЛ.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ!!! ДРУГИТЕ ВИКАЙТЕ СИ, РЕЗУЛТАТА НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ!
По-добре вЪри си пий млякото и си лягай и нещо много важно НЕ ГЛЕДАЙ ФУТБОЛ!
най-известният Българин в света ли взехте да обиждате?вие се изложихте повече от рефера ,,
- bulgaro
- Контакти:
snakebite написа:Да не съм чул повече да кажете че Лудогорец били съдийски отбор..онзи отменен гол с Ботев Пловдив за нас е като момина сълза в сравнение с това ОГРАБВАНЕ !
Браво на Литекс. Напълно надиграха Левски, не си повярваха обаче....В Ловеч Левски ги очакват тежки минути !
Между другото и чист червен картон на Де Карвальо...
Вие, в сравнение с отборчето на Ил Ил, сте невинни душици. Вас ви подпират от 2 години, тях 100.
А децата на Стоичков направиха за смях кандидат - шампионите.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- Rooster1912
- Контакти:
Няма такова говеждо подпиране! Няма такава подигравка! Няма друго такова копеле като Ахмет-Ахмет (Насран-Насран)!
Голяма пародия! Въпреки, че ми се струва, че имаше засада при гола - не при първоначалното центриране, а когато футболистът на Литекс игра с глава (тогава имаше играч на Литекс на втора греда, който беше в засада, а след това игра за топката, като се опита да попречи на Карвальо да я изчисти). Въпреки това от тези повторения далеч няма как да съм сигурен, може и редовен да си беше. А и като цяло съдията отсъди почти всички спорни положения в наша полза, колкото и да не ми се иска да е било така ... не мога да кажа на черното - бяло.
А много ми е интересно какво ми хвалите Пламен? Ако искате мога да се хвана на бас с всеки от вас, че в този мач имаше повече грешки отколкото добри изяви (ще свалим мача след като го качът в някой торент тракер и ще обсъждаме по минути). Още на прима виста се сещам за 4-5 грешки (първото при дългото повеждане на Ваюши, после при една върната към него топка, а второто изпусна един лек шут и му се наложи да уловя топката от втори опит, после при центрирания тръгваше напред и увисваше не знам колко пъти - и при гола беше неадекватен).
Много критикарски прозвуча, но определено това беше много слаб мач за нас. Надявам се отборът да се посъвземе и да заиграем по-добре - уверен съм, че момчетата имат добри умения, трябва само да се намери точната единайсеторка и мотивация.
А много ми е интересно какво ми хвалите Пламен? Ако искате мога да се хвана на бас с всеки от вас, че в този мач имаше повече грешки отколкото добри изяви (ще свалим мача след като го качът в някой торент тракер и ще обсъждаме по минути). Още на прима виста се сещам за 4-5 грешки (първото при дългото повеждане на Ваюши, после при една върната към него топка, а второто изпусна един лек шут и му се наложи да уловя топката от втори опит, после при центрирания тръгваше напред и увисваше не знам колко пъти - и при гола беше неадекватен).
Много критикарски прозвуча, но определено това беше много слаб мач за нас. Надявам се отборът да се посъвземе и да заиграем по-добре - уверен съм, че момчетата имат добри умения, трябва само да се намери точната единайсеторка и мотивация.