Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот ehh » 14 май 2012 11:57

Кой беше яхнал Жозе и пееше "кампеонес" на награждаването? :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 14 май 2012 14:03

durex написа:"След като отстранихме Реал на полуфиналите, Жозе дойде в съблекалнята на Байерн. Поздрави всеки един от играчите, като показа, че умее да губи. Най-здраво в главата ми обаче са останали думите му веднага след последния съдийски сигнал. Тогава дойде и ми каза: "След като ни отстранихте, трябва да вземе купата. Отидете и бийте Челси на финала", каза Робен.

Това много ми харесва у него, когато падне честно след оспорвана игра или срещу някакъв слаб отбор, отива и ги поздравява всичките или казва добри думи за тях на пресконференцията. Славата му на човек, който не умее да губи е единствено защото оспорва съдийството прекалено често.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 май 2012 14:20

ehh написа:Кой беше яхнал Жозе и пееше "кампеонес" на награждаването? :lol: :lol:

Callejon, и преди го е правил... :lol:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 14 май 2012 18:00

ehh написа:Кой беше яхнал Жозе и пееше "кампеонес" на награждаването? :lol: :lol:

Кайехон, имаше да му връща :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 май 2012 20:31

UNBEATABLE написа:

Callejon, и преди го е правил... :lol:

Само, че там беше обратното - Жозе се качи на Кайехон на мача с Валенсия като гости след като вкарахме за 1:3 :lol:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 май 2012 23:12

Страшен е Жозе :lol: Сега, гледайки тези кадри от Валенсия, пак ме напуши смях.
А и заради самото му отношение с играчите, и заради това, кога да премине границата "треньор-играчи", може би си остава един от най-добрите треньори в света.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 май 2012 23:21

:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HW3tx-4T8bI[/youtube]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2012 00:22

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2012 01:31

Моуриньо: Десетата ще дойде със спокойствие

Изображение
Не трябва да сме обсебени от трофея, но да мислим за бъдещето, сподели треньорът на Реал Мадрид

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че тимът не трябва да бъде обсебен от титлата в Шампионската лига, а да работи спокойно и отличието ще бъде спечелено.

В двата сезона на португалеца начело на столичани Реал загуби на полуфинала в надпреварата, като особено драматично бе случилото се през тази година, когато Байерн елиминира белите с дузпи.

Днес Моуриньо умишлено остана на заден план при посещението на отбора в общината на Мадрид, но все пак говори пред медиите за изминалия сезон и това, което предстои.

„Уверен съм, че ще спечелим титлата от Шампионската лига, но не трябва да бъдем обсебени от нея. Аз имах късмета два пъти да триумфирам в турнира, а сега Реал се стреми отчаяно към отличието, но то ще дойде само ако се работи спокойно и без напрежение. До една или две години вярвам, че купата ще бъде в Мадрид” коментира Специалния.

„Сега е моментът да започнем да мислим и за бъдещето. На футболистите предстои европейско първенство, но аз ще се захвана за работа, защото Реал не е клуб, който разчита на постигнатите успехи, а винаги се стреми да се подобрява и развива” добави той.

„През този сезон наистина се представихме страхотно. Ако преди миналото лято някой ми бе предложил да сме шампиони с 90 точки и 80 гола, щях веднага да приема. Вместо това постигнахме нещо голямо (100 точки и 121 гола) и с представянето си тези момчета ще влязат в историята на клуба” каза още Моуриньо.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 май 2012 07:37

[center]Моуриньо искал Варна за културна столица на Европа[/center]

Старши треньорът на испанския гранд "Реал Мадрид" Жозе Моуриньо ще подкрепи кандидатурата на Варна за културна столица на Европа. Това обяви в Аксаково Мария дас Дорес Мейра - кмет на на родния град на Мауриньо - Сетубал, и вицепрезидент на Асоциацията на най-красивите заливи в света. Тя дори обеща да доведе именития си съгражданин в Аксаково и Варна.

Мейра е начело на делегация на португалската община, която е на посещение в Аксаково. Вчера на тържествена сесия на местния парламент бе взето решение да започне процедурата по побратимяването на двете общини. В португалската делегация са включени и крупни бизнесмени, част от които са сред спонсорите на "Реал Мадрид".

Те са проявили интерес към възможностите за развитие на туризма, включително и културния, изграждането на логистични центрове в близост до летище Варна и развитие на лозарството в районите на селата Осеново и Генерал Кантарджиево.

Община Сетубал се намира на 30 км от Лисабон. На нейна територия е най-голямото пристанище на Португалия. Заливът на Сетубал е сред най-красивите в света и единствен в Европа, където делфините са обичайна част от пейзажа. На фона на неговите прелести са снимани първите филми от култовата поредица за Джеймс Бонд.

Кметът на община Аксаково и председател на Асоциацията на българските черноморски общини Атанас Стоилов е поел ангажимент за пряк контакт между кмета на Сетубал Мария дас Дорес Мейра и генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова. Община Сетубал иска нейният залив да бъде обявен за защитена територия под егидата на световната организация.

През септември в Турция един български залив ще бъде обявен за кандидат за "Най-красивите заливи в света". Днес и утре вицепрезидентът на асоциацията ще види заливите на Северното Черноморие - От Варна до Шабла, както и южните ни перли. Сред изискванията е заливът да представя най-малко два белега от категориите културни и природни ценности, да има интересна флора и фауна, да бъде обект на защитни мерки, да има потенциал за икономическо развитие и др.

[offtopic]http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1374950[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Архив”