Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Ало, Левски, скрихте селекцията добре, дано е и добра!

Мнениеот kireto2 » 05 яну 2013 13:15

deepblue написа:
Е, за привържениците има и забавлението наречено „разрушаване и построяване на новия Георги Аспарухов”.

Това за мен е 100 пъти по-важно. Дано се случи и протече според плана/изказванията ....

Абсолютно!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 05 яну 2013 13:19

WPWW написа:Не си спомням кога за последно се е работило професионално по селекцията в "Левски" . Всяка година едно и също - провали и недоразумения. Херо в "Черноморец" с 10 пъти по-малко пари прави по-добра селекция, което показва, че в "Левски" мениджърите са или пълни некадърници или използват клуба да си напълнят джоба.
Тоя зализания Иво Тонев взима куп пари, а не прави нищо, такива трябва да бъдат изметени от клубовете.

Аре и ти с чорбарщините .... Ние ли му плащаме заплатата та ще му определяме колко ще взима, или може би с 10 лв билет и 100 лв карта плащаме поне на свободните агенти?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 05 яну 2013 13:26

Част от тоталната олигофрения, която е обхванала България е задължителна селекция през всеки 6 месеца !!! Основно в подготвителния период трябва да се набляга на обиграване на отбора. Трбява да се включват и юноши и да се проверяват качествата им в мачове със чужди отбори. Както вече се убедихме през последните 22 години, файда от постоянни покупки и продажби няма. С тази постоянни "селекции" я докарахме до кривата круша, а някой направо я докараха до фалит. Стигнахме до там, че разни анонимни отборчета дето играят без чужди футболисти идват и ни правят за смях .......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 13:30

За второто място на което ще завършите едва ли вие необходима селекция.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 13:31

sandi74 написа:За второто място на което ще завършите едва ли вие необходима селекция.

Каза привърженика на отбора, който може да изпадне :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот PFC Litex » 05 яну 2013 13:48

kempesmario, Милиев напусна израелския отбор по нефутболни причини
Последна промяна от PFC Litex на 06 яну 2013 00:53, променено общо 1 път.
Изображение

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 05 яну 2013 13:52

ralka_levskarka написа:Каза привърженика на отбора, който може да изпадне :)

То повечето фенове са свикнали с идеята, че ще е борба за оцеляване, а ти свикваш ли с идеята за поредна година без трофей?

Иначе имате един играч, който може да го броите вече от вас -Стефан Велев- играч без особени качества. Че и предварителн договр сте подписали. Само кажете, кога ще ни го върнете с разбира психика :mrgreen: Дано пак се излъжете да дадете трансферна сума, че последно време не малко пари заработваме от вас.

П.С.шегата настрана. Мен малко ме интересува как ще се представите в нагласеното ни първенство, но изградете един отбро за Европа де. В момента имам чувството, че ако пуснем Гоце Делчев примерно срещу някой от отборите, които отстрани вас и ЦСКА, мисля че ще играят по- добре и по- надъхано.
Последна промяна от daydreamer на 05 яну 2013 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 яну 2013 13:54

ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:За второто място на което ще завършите едва ли вие необходима селекция.

Каза привърженика на отбора, който може да изпадне :)

Ралке, не му обръщай внимание. Този екземпляр, ако пропусне да се из**ре в някоя тема, или е баннат, или е умрял. :lol:
По темата: Един мой познат обича да казва: По-добре 5% от 100, отколкото 100% от нищо. Нека да изчакаме първата тренировка на отбора, когато ще бъдат представени новите футболисти. Тогава ще видим реално с какво ще разполага Илиан Илиев, вместо да си точим лигите за някого само защото спортните журналя няма какво да правят по това време на годината (пример: "подписалият" с красноармейците Хюсеинович). ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 яну 2013 13:56

daydreamer написа:
ralka_levskarka написа:Каза привърженика на отбора, който може да изпадне :)

То повечето фенове са свикнали с идеята, че ще е борба за оцеляване, а ти свикваш ли с идеята за поредна година без трофей?

Иначе имате един играч, който може да го броите вече от вас -Стефан Велев- играч без особени качества. Че и предварителн договр сте подписали. Само кажете, кога ще ни го върнете с разбира психика :mrgreen: Дано пак се излъжете да дадете трансферна сума, че последно време не малко пари заработваме от вас.

П.С.шегата настрана. Мен малко ме интересува как ще се представите в нагласеното ни първенство, но изградете един отбро за Европа де. В момента имам чувството, че ако пуснем Гоце Делчев примерно срещу някой от отборите, които отстрани вас и ЦСКА, мисля че ще играят по- добре и по- надъхано.

Нека дойде момчето, бе, отбор с отбор не си прилича.
П.С. Левски тази година няма да е без трофей :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 05 яну 2013 14:03

Трябват ни:
Един от Михаил Иванов от Ботев Вр или Георги Китанов от ЧМ за резервен вратар!

Двама от тримата, Пламен Димов и Георги Терзиев от Черноморец или Росен Колев от ЧМ за централни защитници!

Стефан Велев от Берое за опорен халф!

И 2 крила, Давид Каядо от Берое и Милен Василев от Миньор!

Трябват ни 5, 6 нови футболисти и то за предпочитане БЪЛГАРИ!

А напускащите трябва да са 100% Башлиев, Милиев, Райков, Марсиньо и евентуално Ели!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Върни се в “Архив”