deepblue написа:Е, за привържениците има и забавлението наречено „разрушаване и построяване на новия Георги Аспарухов”.
Това за мен е 100 пъти по-важно. Дано се случи и протече според плана/изказванията ....
Абсолютно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
deepblue написа:Е, за привържениците има и забавлението наречено „разрушаване и построяване на новия Георги Аспарухов”.
Това за мен е 100 пъти по-важно. Дано се случи и протече според плана/изказванията ....
WPWW написа:Не си спомням кога за последно се е работило професионално по селекцията в "Левски" . Всяка година едно и също - провали и недоразумения. Херо в "Черноморец" с 10 пъти по-малко пари прави по-добра селекция, което показва, че в "Левски" мениджърите са или пълни некадърници или използват клуба да си напълнят джоба.
Тоя зализания Иво Тонев взима куп пари, а не прави нищо, такива трябва да бъдат изметени от клубовете.
sandi74 написа:За второто място на което ще завършите едва ли вие необходима селекция.
ralka_levskarka написа:Каза привърженика на отбора, който може да изпадне
ralka_levskarka написа:sandi74 написа:За второто място на което ще завършите едва ли вие необходима селекция.
Каза привърженика на отбора, който може да изпадне
daydreamer написа:ralka_levskarka написа:Каза привърженика на отбора, който може да изпадне
То повечето фенове са свикнали с идеята, че ще е борба за оцеляване, а ти свикваш ли с идеята за поредна година без трофей?
Иначе имате един играч, който може да го броите вече от вас -Стефан Велев- играч без особени качества. Че и предварителн договр сте подписали. Само кажете, кога ще ни го върнете с разбира психикаДано пак се излъжете да дадете трансферна сума, че последно време не малко пари заработваме от вас.
П.С.шегата настрана. Мен малко ме интересува как ще се представите в нагласеното ни първенство, но изградете един отбро за Европа де. В момента имам чувството, че ако пуснем Гоце Делчев примерно срещу някой от отборите, които отстрани вас и ЦСКА, мисля че ще играят по- добре и по- надъхано.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта