ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот alexveselinov » 18 авг 2012 09:33

Само на мен ли ми се струва или ''канарчетата'' изведнъж си повярваха много?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 авг 2012 09:36

Не не ти се струва само на теб и доста други хора смятат така. Но това по никакъв начин не може да промени реалността в момента, а именно в момента сме сред 5-те най силни отбора в България

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 авг 2012 10:02

samobotev написа:Oпределено очаквам доста интересен мач. Двата отбора поне според мен са на едно ниво което се дължи най вече на Батков и останалите управляващи синия клуб.
Аз лично се надявам на победа но и едно равенство ще ме задоволи, все пак Левски са ни основен конкурент за медал тази година.

Колкото до спора дали мача е дерби или не. Наистина по време на Селското иго двубоя загуби заряда и интригата която имаше преди това и Левски си не биеше без проблеми и беше най неудобния ни съперник от цялата А група. Дори срещу ЦСКА и Литекс играехме по успешно. Но времето на Селяка отдавана мина и малко по малко отбора на Ботев ще се върне там където винаги е бил, а именно в челото на А група. Затова и спокойно мога да кажа, че мача между двата отбора вече пак ще бъде онова дерби което беше преди 15 години. Естествено на всички фенове на Левски между 10 и 22 години може да им е малко странно в началото но ще свикнат :) ;)

Какви хора на 22 години бе човек? Не знам дали знаеш ама хората на 22 са родени през 90 година! :lol: И ако гледат сериозно футбол от 8 или 9 годишни грам няма как да помнят това "дерби". То и аз много дерби не си спомням да е имало и тогава нищо, че съм роден 85 година! Футболните ми спомени започват от 93, 94 година и си спомням една загуба на Левски с 1-0 в Пловдив. И онова 6-1 за нас, дето в тоя сезон не се питаше дали Левски ще бие някой, а с колко гола! Ей това са ми спомените за онези години! Както си спомням и онези две загуби в онзи сезон когато станахме 4-ти и всеки ни би тогава и ЦСКА, и Нефтохимик дори и Левски Кюстендил. Тогава постигнахме и рекорд по равни мачове. Вие говорите за Христолов ама тогава точно през тоя сезон Левски беше най-слабият отбор който съм виждал и до сега. Дори Левски на директора Гонзо беше по-добър от онзи тогава! Всички други мачове които си спомням са победи на Левски и тук, там някой равен мач. А съм на 27, кво остава за тия на 22 години да си спомнят нещо?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 18 авг 2012 10:48

Avanti_Ragazzi написа:
samobotev написа:Oпределено очаквам доста интересен мач. Двата отбора поне според мен са на едно ниво което се дължи най вече на Батков и останалите управляващи синия клуб.
Аз лично се надявам на победа но и едно равенство ще ме задоволи, все пак Левски са ни основен конкурент за медал тази година.

Колкото до спора дали мача е дерби или не. Наистина по време на Селското иго двубоя загуби заряда и интригата която имаше преди това и Левски си не биеше без проблеми и беше най неудобния ни съперник от цялата А група. Дори срещу ЦСКА и Литекс играехме по успешно. Но времето на Селяка отдавана мина и малко по малко отбора на Ботев ще се върне там където винаги е бил, а именно в челото на А група. Затова и спокойно мога да кажа, че мача между двата отбора вече пак ще бъде онова дерби което беше преди 15 години. Естествено на всички фенове на Левски между 10 и 22 години може да им е малко странно в началото но ще свикнат :) ;)

Какви хора на 22 години бе човек? Не знам дали знаеш ама хората на 22 са родени през 90 година! :lol: И ако гледат сериозно футбол от 8 или 9 годишни грам няма как да помнят това "дерби". То и аз много дерби не си спомням да е имало и тогава нищо, че съм роден 85 година! Футболните ми спомени започват от 93, 94 година и си спомням една загуба на Левски с 1-0 в Пловдив. И онова 6-1 за нас, дето в тоя сезон не се питаше дали Левски ще бие някой, а с колко гола! Ей това са ми спомените за онези години! Както си спомням и онези две загуби в онзи сезон когато станахме 4-ти и всеки ни би тогава и ЦСКА, и Нефтохимик дори и Левски Кюстендил. Тогава постигнахме и рекорд по равни мачове. Вие говорите за Христолов ама тогава точно през тоя сезон Левски беше най-слабият отбор който съм виждал и до сега. Дори Левски на директора Гонзо беше по-добър от онзи тогава! Всички други мачове които си спомням са победи на Левски и тук, там някой равен мач. А съм на 27, кво остава за тия на 22 години да си спомнят нещо?

На теб специално ти казах онзи ден, че си малък и така ги виждаш нещата, но все пак не се изказвай генерално, защото понякога е смешно!
За всички малки хлапета, дето помнят само времето на селяка и как са ни биели с по 4-5 гола, как за тях не било дерби, ето една интересна подробност ;)
Някой, ако не може да разбере какво имам предвид, да пита :lol:

Изображение

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 авг 2012 10:49

Голям майтап сте пловдивчани/пиша така,защото едва ли на човек извън Пловдив въобще му пука за отбора ви/-налазили тук форума на Левски и пишат ли пишат-просто защото знаят,че тук ще направят впечатление писанията им.Влизам в техния форум и О изненада !!! и там имало тема за мача-"цели 9!!! страници/тук над 40!-каквото и да се случи утре,завинаги ще си останете просто един мизансцен на истинските два отбора в България,и винаги ще си пишете във форумите им,просто защото никой не ви обръща внимание и не ви взема на сериозно,освен вас самите.Това е болезнената истина.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 18 авг 2012 11:55

Стига сте си мерили накрайниците, нека по-добрият да победи. По-важното е:
ggolchev написа:Пожелавам си следния диалог между двете агитки и фенове: едната да изкрещи "Българи ", а другата да отвърне "Юнаци".
Пожелавам си в неутралните сектори рамо до рамо да има хора в синьо и жьлто, да имат доблестта след края на мача да си стиснат ръцете в знак на уважение.
Пожелавам си моя отбор да победи, но ще призная и другия отбор.
ИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 авг 2012 14:59

Какви хора на 22 години бе човек? Не знам дали знаеш ама хората на 22 са родени през 90 година! И ако гледат сериозно футбол от 8 или 9 годишни грам няма как да помнят това "дерби"

Точно това казвам и аз. За хора родени от 90 година до сега мача няма как да е бил дерби, вие редовно си не биехте и в повечето мачове с разлика. Но аз съм роден 80г. и си спомням доста инфарктни мачове между двата отбора. Като се започне от резултати от по 3 гола в полза на единия отбор до и мачове от рода 4-2, 4-3 и така на татък. После при нас дойде Селяка, а при вас онзи еврени и двата отбора тръгнаха в съвсем друга посока. Общо взето нашето място беше заето от Литекс които по това време се появиха в А група.
Но пък времената се менят и ние пак сме тук :) и отново поне за сега ще сме сред водещите отбори в България, а мача между Левски и Ботев отново ще е дербито което си беше до 96-97 година.
Колкото до публиката на двата отбора, че вие сте доста повече това никой не го отрича но пък за момента ние сме доста по добре организирани. В което ще може да се уверите и самите вие утре.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 авг 2012 15:33

samobotev написа:
Какви хора на 22 години бе човек? Не знам дали знаеш ама хората на 22 са родени през 90 година! И ако гледат сериозно футбол от 8 или 9 годишни грам няма как да помнят това "дерби"

Точно това казвам и аз. За хора родени от 90 година до сега мача няма как да е бил дерби, вие редовно си не биехте и в повечето мачове с разлика. Но аз съм роден 80г. и си спомням доста инфарктни мачове между двата отбора. Като се започне от резултати от по 3 гола в полза на единия отбор до и мачове от рода 4-2, 4-3 и така на татък. После при нас дойде Селяка, а при вас онзи еврени и двата отбора тръгнаха в съвсем друга посока. Общо взето нашето място беше заето от Литекс които по това време се появиха в А група.
Но пък времената се менят и ние пак сме тук :) и отново поне за сега ще сме сред водещите отбори в България, а мача между Левски и Ботев отново ще е дербито което си беше до 96-97 година.
Колкото до публиката на двата отбора, че вие сте доста повече това никой не го отрича но пък за момента ние сме доста по добре организирани. В което ще може да се уверите и самите вие утре.

Аз пак ще ти го повторя щото явно не си го прочел. Това специално за мачовете на Левски от сезон 96-97 не бяха никакви дербита с никой отбор тогава. Вие може и да си ги броите тия мачове за велики, ама аз по-слаб Левски от онзи сезон не помня. Левски тогава беше трагичен не само срещу Ботев , но и срещу ЦСКА и Нефтохимик. След като от както се помня, не сме имали по-ниско класиране от тогава 4 място кво да говорим повече. А и 2 загуби от ЦСКА за един месец, онзи отбор на Левски беше пълна трагедия направо! Като сложим и отпадането от Олимпия с дузпи, както и онези срамни мачове с Литекс за купата. Онзи отбор беше тотално зле! Много зле!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 авг 2012 17:21

Чета - ужас...десетки страници мерене на пишки "кой е по- по- най-"... Пичове, разберете- от това няма нужда. А и никой не печели от подобно пъчене. Всеки един отбор, всеки един привърженик на даден отбор си има свои аргументи, които почиват на съответни факти, примери и случаи.И това остава за цял живот...Но това не му дава право да казва, че неговия любим отбор е "най-"...Защото се получава като в приказката за "моето вранче е най-хубавото"...
Ето защо искам да ви приканя към нещо: Нека всички ние, без значение кой на кой отбор симпатизира- си подкрепяме тима от първата до последната минута, да страдаме с него и да се радваме с него. Нека направим една прекрасна атмосфера на стадиона, без агресия и нелицеприятни неща, а с тотална подкрепа на отборите на нашите сърца. Това е важното, момци! Ботев е велик клуб, Левски- най-великия (поне за мен). Нека го докажем и по трибуните- преди, по време и след мача. Такива мачове се помнят цял живот, те са енигматични и носят един специфичен заряд, който само истинските ботевисти и левскари усещат...
Нека спечели по- добрият! Лично аз се радвам, че най-сетне отново ще гледам мач между отбора на Пловдив и отбора на "народа"- този на сърцето ми... Шоуто обещава да бъде факт. Елате на Герена да се насладим заедно!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 авг 2012 18:46

Стомашен вирус събори Мюлдер преди мача с Ботев

Десният бек на Левски Дъстли Мюлдер не тренира наравно със своите колеги в последното занимание преди мача с Ботев. Причината е стомашен вирус, който тормози холандеца. Треньорският щаб на Левски се надява Дъстли да бъде готов за мача утре вечер на стадион „Георги Аспарухов“.

По принцип Мюлдер е безспорен титуляр в състава на Илиан Илиев. Ако тъмнокожият играч не се възстанови, това ще е тежък удар за треньорското ръководство преди двубоя с „канарчетата“.

Дано да може да играе,че ако пак трябва Башлиев да играе ще е ужасно :?

Върни се в “Архив”