enguerino написа:Е стига де, ще се прежала да повторите тая година, но това да не става
Знам, че звучи глуповато и почти неосъществимо, но ЮВЕ-ЧЕЛСИ ще играят още един мач в ШЛ след утрешния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Е стига де, ще се прежала да повторите тая година, но това да не става
RudeDude написа:Време е да си отмъстим на Байерн, макар и частично за онзи загубен финал преди десетилетие
Udoji90 написа:RudeDude написа:Време е да си отмъстим на Байерн, макар и частично за онзи загубен финал преди десетилетие
Дано да успеем, макар че не вярвам да вземем повече от Х.
Udoji90 написа:RudeDude написа:Време е да си отмъстим на Байерн, макар и частично за онзи загубен финал преди десетилетие
[/center]Robbery написа:Udoji90 написа:RudeDude написа:Време е да си отмъстим на Байерн, макар и частично за онзи загубен финал преди десетилетие
При равенство и при победа над БАТЕ в последния кръг пак ще сме първи в групата. На вас ви трябва победа за да сте първи.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:махнах си Меси от капитан във фентъзито за Джаксън Мартинез от Порто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано утре вкара 5-6 гола на Загреб
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Бях я забравил тая подробност че може да си сменяш капитаните и мислех че никакви промени не можеш да правиш след 17,45 днес![]()
![]()
А аз си използвах "дивата" карта че си оправих отбора директно за пролеттас класирали се играчи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта