CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
еми братле аз ще се опитам да ти обесня. в момента разполагаме с най-добрия играч в милата ни група, който за негово нещастие / на костов / играе на поста му. ще се съгласиш предполагам, че българските отбори, играещи с двама чисти нападатели са броят на пръст / ако въобще има такива /. стойчо пробва костов зад нападатела, и халф, и крило, момчето се справи що годе, отбеляза и голове, не е търкал толкова пейката това се опитвам да ти обесня. ще се увериш че има качество в него, все пак моето лично мнение е че това е крачка назад в развитието му. но фенското мнение си е фенско мнение, решенията ги взимат други. успех му желая все пак във вашия отбор и дано ви бъде полезен

[/quote]
Това е краят, направиха ме фен на Ботев

Сигурно си прав за Костов. Въпросът е, че ако наистина е суперталант, едва ли ЦСКА щеше да го пусне в Ботев. Още повече, че Ботев и ЦСКА са преки конкуренти, най-малкото за Лига Европа. А доколкото си спомням, доста треньори минаха през ЦСКА след като Костов вече беше в отбора, и никой не разчиташе на него като твърд титуляр. И трето, ами ако продадате Мораеш?

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание