Santiago Munezz написа:Лусио иначе едно отиде в Юве и веднага почна да се мазни и да говори,че Юве имали 30 титли,баси подлогата
100% влизат в договора му тия думи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:Лусио иначе едно отиде в Юве и веднага почна да се мазни и да говори,че Юве имали 30 титли,баси подлогата
Слава Богу, от мъже повече.acmilan написа:Разбираш и от жени значи![]()
Laetitia написа:Слава Богу, от мъже повече.acmilan написа:Разбираш и от жени значи![]()
Впрочем, колега, Рики напускал Реал, може и да ти се сбъдне мечтата.
А Касано винаги си е бил немирник. Още като невръстен фърфалак от Бари го помня. Когато дойде при нас, реших, че се е кротнал. До дербито с Интер миналата година.За 10 минути да влезеш като резерва, да си спечелиш дузпа, да я вкараш, че и да те изгонят - изисква се талант, не можете да отречете.
![]()
Грешка ще е да го оставим да си тръгне.
За гъделичкането май само ти си мислиш нещо.acmilan написа:Ще се върне. Ако има нещо положително в последно време при Берлускони е това, че много добре знае как да погъделичка феновете ( не, нямам това, което всички си мислите предвид) и не вярвам меркатото да свърши без голямо име в Милан. Като прибавим и носталгията, Рикардо Кака няма как да не е основен заподозрян
Стане ли това, ще го браня от всички колеги росонери за завръщането, защото не просто вярвам, а съм сигурен, че в Кака има още голям футбол.
durex написа:Santiago Munezz написа:durex написа:Според мен само на Ибра ще намерите заместник, в смисъл да се доближава до класата на шведа,докато за Силва си мисля,че Галиани ще замаже положението с не чак толкова добър защитник,а може и изобщо да не привлечете такъв.
Е ти пък сега Тиаго го изкара ебахти и защитника...ако питаш ювентинците те ще ти кажат,че не е нищо особено и Милан само е спечелил от тоя трансфер![]()
Е Тиаго си е класа,спор няма в това,никой ненормален не дава толкова пари за такъв играч,щом дават хората, значи си заслужава,а какво мислят ювентинците няма смисъл да се коментира, нали при тях ще играе вожда на защитниците Лусио![]()
![]()
Laetitia написа:За гъделичкането май само ти си мислиш нещо.acmilan написа:Ще се върне. Ако има нещо положително в последно време при Берлускони е това, че много добре знае как да погъделичка феновете ( не, нямам това, което всички си мислите предвид) и не вярвам меркатото да свърши без голямо име в Милан. Като прибавим и носталгията, Рикардо Кака няма как да не е основен заподозрян
Стане ли това, ще го браня от всички колеги росонери за завръщането, защото не просто вярвам, а съм сигурен, че в Кака има още голям футбол.
И аз имам някакво усещане, че ще вземем едно голямо име. Но в никакъв случай не повече, защото Чичо Скрудж няма да отпусне средства. А защо мислиш, че Рики ще го приемем на нож? Беше ми слабост и макар да мисля, че се нуждаем от по-млад и перспективен играч, не бих осъдила връщането му в тима.
storm написа:Santiago Munezz написа:Според мен само на Ибра ще намерите заместник, в смисъл да се доближава до класата на шведа,докато за Силва си мисля,че Галиани ще замаже положението с не чак толкова добър защитник,а може и изобщо да не привлечете такъв.
Е ти пък сега Тиаго го изкара ебахти и защитника...ако питаш ювентинците те ще ти кажат,че не е нищо особено и Милан само е спечелил от тоя трансфер![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта