Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Монтана - Левски уреден?

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2012 20:22

Синьо сърце написа:Това е много старо и неактуално вече...

Стига деееееееееееее, не разваляй магията :cry: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2012 20:23

BadBoy написа:Подценяването на съперника беше на път да ви изиграе лоша шега и да ви направи мача много по-труден.
Отбори като Монтана, Видима, Калиакра и т.н. срещу водещите отбори играят два пъти по-мотивирано и дефанзивно, бранят се тактически добре, но до първия гол, както се и случи днес.

Писанията за уреден резултат от някой медии не са сериозни, но и пък не виждам никакъв проблем, че сте дискутирали тук същото, дори сте стигнали до едно общо заключение, това са напълно нормални неща случващи се след мач.

Левски като игра лично на мен не ми хареса, но отдавам това на подценяването на съперника.
Срещу Локо за купата ще се получат отговори на доста въпроси.

"от BadBoy на 04 Мар 2012 22:00
Този съдия(Ст.Спасов) + Ахмед Ахмед ще ви свирят почти всички мачове през пролетта, защо.... нека да ти е за домашно"
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2012 20:23

tevez написа:Изображение :) :) :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 мар 2012 20:25

shotgun blues написа:Левски бие Монатана с 3:0 ,каква изненада ... :o

В това няма нищо странно ,виж поведението на футболистите от Монтана там има :)
Славят се като откровени грубияни,а в мача нямаше дори едно по остро влизане камо ли картон,те това ми е странно.
Също ми е много странно как започват да се покриват нещата още от форумите и модераторите та какво остава да излезе на яве ако има нещо.Дезинформацията е едно от оръжията на ДС ,а всички знаем колко от ръководните фактори са кадри на тая служба :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2012 20:27

Ако някой си мисли, че мачът е бил нагласен или е много тъп, или много злобее. Интересно ако им беше влязла гредата и не бяхме победили щеше ли да е уреден? :?
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2012 20:29

blue avalanche, Пич изчетох ти мненията и си доста неадекватен и ако наистина си набор 1963 то нещата стават сериозни изхождайки от поведението ти във форума.
Мисля, че е време да ти добавя опция да не ти виждам мненията, тъй като същите са толкова отнесени, че човек му става смешно.

Цитираш ми мнение което няма нищо общо с това което си цитирал за съдията.
Пролетният дял има 15 кръга, до сега са минали само два и единият мач вече беше ръководен от един от съдиите които съм писал, рекапитулация ще правим на 26/05

Не си прави труда да ми отговаряш, тъй като в този момент добавих потребителското ти име в ignor листата и няма да видя какво пишеш
Последна промяна от BadBoy на 11 мар 2012 20:43, променено общо 2 пъти.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 11 мар 2012 20:32

percival написа:

Славят се като откровени грубияни,а в мача нямаше дори едно по остро влизане камо ли картон,те това ми е странно.
Също ми е много странно как започват да се покриват нещата още от форумите и модераторите та какво остава да излезе на яве ако има нещо.Дезинформацията е едно от оръжията на ДС ,а всички знаем колко от ръководните фактори са кадри на тая служба :)

Както винаги говориш наизуст и пълни глупости хайде пусни си мача и виж влизанията на Монтана и тези на Левски бях на стадиона и откровено Монтана до като имаха въздух влизаха по твърдо. И между другото живея в град Монтана макар че съм от малкото в сектор А който викаха за Левски :) ;) :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2012 20:35

Между другото идеята всички фенове на Левски да нахлузят тези сини найлони с каква цел беше?

Съдийската бригада беше ужасна. Рискосков, мисля че се справи, но спести картони, а да не говорим за килограмите му. Страничният съдия от далечната страна, той спешно трябва да мине опреснителни курсове на тема засада, горкия нямаше едно адекватно отсъждане.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2012 20:36

percival написа:

Т.е,за да ти "хареса" мача,трябваше да ни потрошат,така ли?
Намери статистиката за ЖК в А група и виж кои са най-големите "грубияни"...
Джокер:не са Монтана.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2012 20:36

mig31bg написа:След "изненадващата" победа на Монтана над Калиакра в Каварна ( където 80 процента от отбора е от сини надежди) се върнахме в ерата на Наско Сираков . Отбора който трябва да полегне получава точките си от отбор който е пряко подчинен на "отбора на народа(да се чете Бойко Борисов)" !!!!!

Състав на Калиакра срещу Монтана: Цв. Димитров (беше при нас, но е продаден на Калиакра), Д. Димитров (не знам на кой отбор е юноша, но е в Калиакра още от времето, когато играеха в Б група), П.Ковачев (играеше в Берое, ЦСКА и Литва), Яшар (беше при нас, след това обиколи няколко други отбора и вече няма нищо общо с Левски), Филипов (не е играл в Левски - юноша на Поморие или Нафтекс, не съм сигурен), Райчев (к) (не е играл в Левски, мисля, че е юноша на Черно море, играе в Каварна от доста време), Маджуров (не е играл в Левски, играл е в Марек и Гоце Делчев), Цачев (беше при нас, но в момента няма нищо общо с Левски), Садула (беше при нас, след това и в ЦСКА), Заков (обличал е синия екип...на Видима), Бонев (играе в Калиакра от 4-5 години, нямам спомени да е бил в Левски).
Не знам как ги пресметна тези 80%... :roll:

Калиакра срещу Монтана в А група: 1 равенство и 3 победи за Монтана. Едва-ли Бойко се е намесил във всичките мачове... :roll:

..................................................................................................................
А за мача Монтана - Левски няма какво толкова да кажа, защото го гледах от първия гол. Имаше някои хубави неща, но както се казва всеки отбор играе колкото му позволи противника, а Монтана не показа кой знае колко добра игра и това ни улесни. В нападение сме доста добре, халфовата линия и защитата може да ги преценим срещу отбор, който покаже (или поне се опита да покаже) малко по-добър футбол. Може би този отбор ще е Локо Пд в следващия мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”