Синьо сърце написа:Това е много старо и неактуално вече...
Стига деееееееееееее, не разваляй магията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:Това е много старо и неактуално вече...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BadBoy написа:Подценяването на съперника беше на път да ви изиграе лоша шега и да ви направи мача много по-труден.
Отбори като Монтана, Видима, Калиакра и т.н. срещу водещите отбори играят два пъти по-мотивирано и дефанзивно, бранят се тактически добре, но до първия гол, както се и случи днес.
Писанията за уреден резултат от някой медии не са сериозни, но и пък не виждам никакъв проблем, че сте дискутирали тук същото, дори сте стигнали до едно общо заключение, това са напълно нормални неща случващи се след мач.
Левски като игра лично на мен не ми хареса, но отдавам това на подценяването на съперника.
Срещу Локо за купата ще се получат отговори на доста въпроси.
tevez написа:![]()
![]()
![]()
shotgun blues написа:Левски бие Монатана с 3:0 ,каква изненада ...
percival написа:shotgun blues написа:Левски бие Монатана с 3:0 ,каква изненада ...
В това няма нищо странно ,виж поведението на футболистите от Монтана там има![]()
Славят се като откровени грубияни,а в мача нямаше дори едно по остро влизане камо ли картон,те това ми е странно.
Също ми е много странно как започват да се покриват нещата още от форумите и модераторите та какво остава да излезе на яве ако има нещо.Дезинформацията е едно от оръжията на ДС ,а всички знаем колко от ръководните фактори са кадри на тая служба
percival написа:shotgun blues написа:Левски бие Монатана с 3:0 ,каква изненада ...
В това няма нищо странно ,виж поведението на футболистите от Монтана там има![]()
Славят се като откровени грубияни,а в мача нямаше дори едно по остро влизане камо ли картон,те това ми е странно.
Също ми е много странно как започват да се покриват нещата още от форумите и модераторите та какво остава да излезе на яве ако има нещо.Дезинформацията е едно от оръжията на ДС ,а всички знаем колко от ръководните фактори са кадри на тая служба
mig31bg написа:След "изненадващата" победа на Монтана над Калиакра в Каварна ( където 80 процента от отбора е от сини надежди) се върнахме в ерата на Наско Сираков . Отбора който трябва да полегне получава точките си от отбор който е пряко подчинен на "отбора на народа(да се чете Бойко Борисов)" !!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта