Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 апр 2011 13:37

MuFc1878 написа:Да питам феновете на Челси. Какво ви е мнението за Торес? Дали ще излезе от дупката или е трансферна грешка? Според мен Дрогба и Анелка са доста сработени и Анчелоти прави грешка в най-важната част от сезона за клуба.

Дрогба и Анелка твърде вероятно са => пътници след края на сезона ...
Торес беше закупен с поглед в бъдещето, а не да решава проблеми през този сезон !

Лично мнение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 апр 2011 13:43

Хубаво за в бъдеще, но и в настоящето има какво да се печели/губи...
За Анелка съм съгласен, че е пътник, но Дрогба има още какво да даде. Все пак не съм запознат с кухнята на клуба. Не ангажирам никого с мнението си.
Дано реванша се реши с чисто футболни средства, без намеси на хорицата в черно.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 08 апр 2011 14:38

Аз пък мисля че Дрогба е изчерпан вече за Челси и му е време да даде път на някой по-млад.. Затова трябва да се разделим с него - но требва да се вземе втори нападател за да има конкуренция.. Иначе ако останем само с Торес .. пак тежко ни ..

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 апр 2011 15:56

Определено харесвам Ромелу Лукаку и ще съм много доволен ,ако бъде привлечен . Лукаку го предпочитам пред Агуеро и Неймар. Може би най-вече заради физиката си .

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 08 апр 2011 16:21

Ballancee написа:Определено харесвам Ромелу Лукаку и ще съм много доволен ,ако бъде привлечен . Лукаку го предпочитам пред Агуеро и Неймар. Може би най-вече заради физиката си .

+1 Той ще пасне идеално на английският футбол, но ми се струва, че е млад още за големи мачове.
Изображение Изображение Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 апр 2011 16:46

Изображение

Карло Анчелоти потвърди ,че Алекс се завръща в игра и ще бъде на резервната скамейка при домакинството на Уигън Атлетик. Алекс претърпя операция на коляното си през месец Декември.
Още новини преди предстоящият сблъсък ще има довечера когато Карло Анчелоти ще даде обширна пресконференция.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 08 апр 2011 17:08

Добре ще е Алекс да изиграе 1 мач преди реванша с Манчовците и там да е титуляр. Тогава със сигурност гол няма да допуснем и ги отнасяме като бръмбар сламка.
Изображение Изображение Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 апр 2011 19:46

Изображение

Карло Анчелоти потвърди ,че Алекс се завръща в игра на днешната пресконференция след като е напълно готов и тренира нормално със отбора . Анчелоти предполага ,че той може да изиграе от 30 до 35 минути футбол срещу Уигън. Треньора също така разкри ,че може да остави някой играчи да си починат преди реванша от Шампионската лига.
''Алекс е добре.''разкри Анчелоти. ''Той няма да стартира титуляр , но ще бъде на пейката. Така ,че аз се надявам да пойграе 30 минути само за тестване на състоянието му .'' Друга звезда в тима която се завръща след контузия е Йоси Бенаюн, който наскоро изигра 20 минути за Израел. Бенаюн беше резерва в Сряда ,но така и не се появи във игра. Анчелоти не разкри дали Бенаюн ще вземе участие утре ,но разкри ,че именно Бенаюн може да е човека който да помогне на Торес да започне да бележи.
''Бенаюн е играч , който познава много добре Фернандо, защото са играли заедно .'' Йоси не е готов на 100 % но защото все пак бе извън игра 6 месеца , но се справя добре във тренировките. За първи път през сезона нямаме контузии , което е добра новина .'' Челси вкара 14 гола в последните 2 мача срещу Уигън . Но въпреки това , Анчелоти настоява ,че Челси ще подходи изключително сериозно към двубоя. ''През април всеки мач е важен .''
''Те се борят за оцеляване така ,че трябва да дадем всичко от себе си .'' Играха много силно срещу Тотнъм така ,че определено не заслужават мястото на което се намират в момента.''
''Всеки мач е различен , а нашата цел е винаги да побеждаваме''
Анчелоти настоява ,че тима няма да мисли за реванша със Юнайтед ,а ще се съсредоточи изцяло върху срещата с Уигън.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 09 апр 2011 15:51

Изображение

Анчелоти: Може да стана треньор на Рома

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти призна, че в бъдеще може да бъде треньор на Рома, но никога не би приел оферта на Интер.Неговата позиция в Челси е в опасност след загубата с 0:1 от Манчестър Юнайтед в Шампионската лига.“Целта е да остана в Челси, така че плановете ми са да остана и следващия сезон”, заяви Анчелоти.“Следващия сезон не знам къде ще бъда. Имам прогноза, че на 7 юли, не знам коя година, може да бъда начело на Рома”.“Ако Интер се свърже с мен, ще кажа не. Имам силна връзка с Милан и е много трудно да тръгна срещу това”, призна Анчелоти.

Изображение

Саломон Калу: Ако не ме пускат в Челси, ще си потърся нов отбор

Нападателят на Челси Саломон Калу намекна, че може да напусне отбора в края на сезона. Африканецът е започнал като титуляр само в един от последните седем мача, и влезе за 94-ти път като резерва миналата събота срещу Стоук. Затова 25-годишният футболист сподели пред The Guardian: „Мисля, че ще разговарям с ръководството и ще видя какви са опциите ми, защото е много неприятно да не си в състава, когато играеш по-добре от останалите.”„Говорих с Карло Анчелоти. Той е разбран човек. Знае как се чувствам, защото и той е играл футбол,” обясни още Калу. Ако не е първи избор за нападател, играчът от Кот Д`Ивоар смята, че е по-добре да напусне.„Разбира се, че е така. Мисля си за това през цялото време,” каза той. „Целта ми е да съм титуляр. Ако погледнете какви са показателите ми, ако играя двойно повече мачове, съм сигурен, че ще се представям много добре.”„Феновете и всички в клуба знаят какво трябва да се направи. Вярвам, че времето ми в Челси дойде, и ако не в Челси – ще е в друг отбор,” завърши Саломон Калу.

Върни се в “Архив”