Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ново писмо до Кръстева

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 мар 2009 01:17

viroglav написа:Значи,с една дума НЕДЕЙ ДА ДАВАШ АКЪЛ!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Защо мислиш, че искам да давам акъл?Според мен има доста общо между случващото се в ЦСКА и в Ботев, макар и с различни изпълнители.Това е основната ми идея, която ти разбира се спокойно можеш и да опровергаеш.Просто позиция по въпроса, неангажираща никой.

Нямаш никакво основание да сравняваш БОТЕВ ПЛОВДИВ с цска ,няма как да стане просто.Каква криза има в цска ??????????Виж кво ,в Ботев няма нито един трансфер от ЦЕЛИ ДЕСЕТ ГОДИНИ!В момента сравняваш държавен отбор ,който като го изхВърлиха от евро турнирите,дудука отиде чак до станишев и щяха да се събират 50 000 в борисовата градина,е събраха се двеста наркомана и спасиха ГОЛЕМИЯ ОТБОР.

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 25 мар 2009 01:24

WIND написа:аз мисля че в поведението на феновете на ботеф няма и капка достойнство! защо?:вижте само краткия текст на поредната им.... декларация!? тук вече христолов е ГОСПОДИН????! и после,на кой се молят след като единственната цел на ирена кръстева е да си върне парите които беше дала през миналата есен на този клуб! тя няма никъкво намерение да ги взима защото я натиснаха сериозно от данс! после,тя видя че единственната и цел а именно терена на който се намира стадиона е със сериозни проблеми около собственността и няма никъква перспектива в този клуб! кой в българия дава пари заради 2-3000 фена или някъква си "червена" история която след 1989-та е пълна отопия? извинете ме за грубия израз но така мисля аз! просто намирам поведението на тези, уж велики фенове за меко казано,недостойно! един голям клуб,дори след трудности би отцелял! имат си жив пример именно във пловдив,техните съграждани! е,щели да изпаднат?! много важно! нали точно така ще почнат и дойдат добрите времена! хубавите неща стават бавно и със жертви!!!!! много е лесно все да биеш и все да си навърха!? аз специално не го искам за своя клуб! и ако може да е така,искам да е аслужено за да мога да се гордея с него! иначе...........бай ганьовшината ще продължава а ние никога няма да имаме футбол в бг.защото нямаме достойнство!

манго какво стана със титаничната ви борба с Галка и Зеки Байряма или пак бяхте до тук . две победи и безплатен автобус до бургас и приказката продължава а мърши :?: :!:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 мар 2009 01:39

Нямаш никакво основание да сравняваш БОТЕВ ПЛОВДИВ с цска ,няма как да стане просто.Каква криза има в цска ??????????Виж кво ,в Ботев няма нито един трансфер от ЦЕЛИ ДЕСЕТ ГОДИНИ!В момента сравняваш държавен отбор ,който като го изхВърлиха от евро турнирите,дудука отиде чак до станишев и щяха да се събират 50 000 в борисовата градина,е събраха се двеста наркомана и спасиха ГОЛЕМИЯ ОТБОР.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
На какво основание сравнявам Ботев и ЦСКА ли?Много е просто, ултрасите и на двата клуба са употребени за някакви нефутболни цели.Това, което стана в ЦСКА, под една или друга форма се случва и с Ботев.И какво като в ЦСКА има трансфери?В Левски няма, а са с точка преди нас.Това говори ли ти нещо, че те и с детския отбор да излезнат да играят, пак ще са първи, защото на някой така му изнася.И ако в Ботев направите например 20 трансфера, а перуката и сие са решили да ви извадят от групата, какво ще направите?А аз лично мисля, че и с този състав можете да се класирате в шестицата, ако няма предварително "ясни" мачове.Решиха, че ЦСКА остава извън евротурнирите и това се случи.А що се отнася до дучето и двестате наркомана ще ти кажа, че всичко е "балшой театър", ако ме разбираш, а това със Станишев е просто поза за тези няма и 200 неориентирани, но "верни" на това, което им се втълпява.

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 25 мар 2009 01:51

Canaries front написа:Аве атака от всички страни срещу Селяка,никва прошка за тоя

ако има класация за най-прости фенове-вие сте номер 1.мога да ви кажа само едно, благодарение на митю селския следващия сезон ще бъдете в а или б група,а не във в -група където ви е и мястото на така нареклата се най-велика публика на България,а отгоре на това заради комбинативността на митю е възможно цска на 01.04.2009 да остане без лиценз и тогава със сигурност да се спасите от изпадане.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 мар 2009 02:47

Абрамович също използва феновете на Челси за нефутболни цели, но те май нямат нищо против. Напротив, Лупи и Селския, които правят точно обратното са мразени от своите. Между другото, ЦСКА през лятото правеше същото като Ботев - продаваше футболисти, за да се издържа. Само че имаше повече, затова сега си имат екипи, автобус, заплати, негри и други работи. И това стана, когато Циганина си тръгна /естествено по същото време фалира и Кремиковци/.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов

Мнениеот Кашчей » 25 мар 2009 07:30

А ти от кой отбор си, че не мисе рови в мненията ти?
Любопитно ми е просто?

Не мисля, че в този случай има значение на кой отбор съм привърженик.Аз изказвам мнение, като почитател на играта, но противник на лумпенската простотия, защото ултрасите са точно това-лумпени, които избиват комплекса си на невъзможност за друга реализация, чрез насилие и простотии.Виждал съм какви ги творят и в София, и в Пловдив, но ако това са нормални хора, с переспектива в живота....няма да повярвам.Именно тези псевдофенове, обикновено в тийнейджърска и малко отгоре възраст, и отблъскват други, които биха желали да прекарат два-три приятни часа на стадиона.
Мислиш ли, че е нормално това, което става по стадионите в България..а извън тях?Нормално ли е да не можеш да изпиеш една бира в центъра на София или Пловдив преди дерби мач между заклетите градски противници, защото не се знае дали няма да попаднеш в центъра на сблъсъка между "фенове" на двата отбора.
И в Манчестър не бяха съгласни с идването на Глейзър и в Ливърпул с Хикс и партньора му, но бога ми, не съм видял такива простотии, като вашите, нито на "Олд Трафорд", нито на "Анфийлд", нито там, където гостуват тези два отбора.
Да рушиш, без да си създал нищо смислено, надали е най-добрият етикет и представяне пред обществото.

Ще пропусна в този си пост и виждането ми за доста от пишещите тук братя, които изобщо не уважават противника, а говорят така, сякаш става дума за кварталният им отбор, който играе в двора на някое училище в събота и неделя.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 мар 2009 07:38

Kолега ,прости ми но изобщо не ти е ясно за какво става въпрос.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 25 мар 2009 09:38

Кашчей, отговори ми на въпроса моля те!
А след това ми отговори и на следващия въпрос:
До колко си запознат със ситуацията в Ботев?
След това обещавам да ти драсна два реда, за да разбереш какво съм целял с въпросите си.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 мар 2009 09:43

roknrolla написа:
Canaries front написа:Аве атака от всички страни срещу Селяка,никва прошка за тоя

ако има класация за най-прости фенове-вие сте номер 1.мога да ви кажа само едно, благодарение на митю селския следващия сезон ще бъдете в а или б група,а не във в -група където ви е и мястото на така нареклата се най-велика публика на България,а отгоре на това заради комбинативността на митю е възможно цска на 01.04.2009 да остане без лиценз и тогава със сигурност да се спасите от изпадане.

Хаха аве момче какво ма грее ,че ще бъда в Б група а не във В .Ми ако селския остане догодина отиваме във В. Моля ви са недейте давайте акъл ,защото вие сте фенове на толерирани отборчета като Цска и Левски,които държавата никога няма да допусне да се случи с тях нещо,защото Цска трябваше да играе във В група, но взеха отсрочки да се дават,да се прескачат точки и т.н. Колкото до това ,че сме нямали достойнство,че писмото започвало с г-н Христолов, ми ще кажа,че феновете на Ботев са образовани и знаят как трябва да започне едно ОФИЦИАЛНО писмо,а вие ако започвате ваще писма със селянин и т.н си е ваш проблем,после само да не се чудите защо нямате отговор. Така, че агитката на Ботев е достойна за уважение,като единствената агитка водила борба за клуба си вече повече от 10 г и ще я водим докрай,достойни за уважение ,а не агитка без достойнство както някой се опитват да преквалифицират.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 мар 2009 11:44

ABE прави ли ви впе4атление 4е селския няма никакви медиини изяви откакто запе4атаха канцелариите, каде се е завряло тва ку4е проклето??

Върни се в “Архив”