ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobmarli
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 14:41

HardWork написа:
bobmarli написа:
HardWork написа:
komandini написа:Ако това стане ще се допусне предпоставка за финансови злоупотреби от редица клубове у нас и по света. Вие не сте свикнали да плащате. Перди 89 взимахте без пари, сега взимате за пари но не ги давате. Жалкари! Стане ли това първенството, отборите ни и нац.отбор са аут от ФИФА И УЕФА!!!!

Напротив ние си плащаме абсолютно всичко! Покажи ми един фен на ЦСКА който не си плаща за билети, за транспорт, който не плаща данъци и пр.! Сега ми обесни какво не е плащал Гришата? Колко дължат неговите фирми на държавата и частни лица, колко дължи той лично?
Ако имаш претенции към дълговете на ЦСКА, те са натрупани и неплащани от предишните ръководства, и трябва да се обърнеш към тях! Мнението ти е некоректно защото вменява вина на трети лица, нямащи нищо общо със състоянието на ЦСКА! Ако имаш малко достойнство ще се извиниш!

Начи - припознавате бъдещото ръководство, а не припознавате предишните? Бре, бре, бре. Трябва да издадете "Наръчник на припознавача", ще е световен хит, сигурен съм.

Ми след като ги гонихме с протести и ги целихме с камъни, дали ги припознаваме?? Ако все пак мозъкат ти не е тотално мухлясъл, ще ми обясниш, колко от дълговете на ЦСКА са натрупани от мен, останалите фенове, Гриша Ганчев или какава част от дълговете си е натрупало дружеството само, без човешка намеса! Нали казвате - ВИЕ натрупахте дълговете, ВИЕ не плащате, хайде покажи ми документи, които покзват, че НИЕ - феновете на ЦСКА и Г.Г., сме натрупали дълговете! Жалки мизерници опитващи се да мамипулират и вменяват вина, това сте вие! Жалкари :mrgreen: :lol:

Виж, като си се хванал на хорото да си цесекар-че, ще носиш и позитивите и негативите. Купи, титли, евро участия никой не ви ги оспорва, но не оспорвайте и задълженията си. Иначе е ташак работа и комсомолски декларации.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 07 юни 2016 14:41

HardWork написа:
manoll написа:
HardWork написа:
komandini написа:Ако това стане ще се допусне предпоставка за финансови злоупотреби от редица клубове у нас и по света. Вие не сте свикнали да плащате. Перди 89 взимахте без пари, сега взимате за пари но не ги давате. Жалкари! Стане ли това първенството, отборите ни и нац.отбор са аут от ФИФА И УЕФА!!!!

Напротив ние си плащаме абсолютно всичко! Покажи ми един фен на ЦСКА който не си плаща за билети, за транспорт, който не плаща данъци и пр.! Сега ми обесни какво не е плащал Гришата? Колко дължат неговите фирми на държавата и частни лица, колко дължи той лично?
Ако имаш претенции към дълговете на ЦСКА, те са натрупани и неплащани от предишните ръководства, и трябва да се обърнеш към тях! Мнението ти е некоректно защото вменява вина на трети лица, нямащи нищо общо със състоянието на ЦСКА! Ако имаш малко достойнство ще се извиниш!

е може ли такава неграмотност бе братче... Старите дългове били на старите ръководства, божее.... Ми нали като идва новия собственик, той си прави сметката и купува фирмата заедно активите (играчи, популярност) и пасивите (ДЪЛГОВЕТЕ)

Всеки цент и всяка стотинка дълг се дължи от Цска, а старите собственици са чисти пред закона като момина сълза. Щом новия собственик се съгласил и е платил цената - край. Как да ви се каже по-ясно ???

Точно така, и клуба фалира! Сега се направи нов! Кое не разбрахте?

Първо, клубът не е фалирал (все още). И второ, "новия" не е нов - той е стар, съществуващ, с история, с титли, с 8:0, с участия в ЕКТ - той просто е ДРУГ клуб, нито вашия, нито нов. Та ти кое не си разбрал, умнико?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 14:42

Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:Днес Литекс взима лиценз за А група , утре се прекръства на ЦСКА еди кво си и е заявил Васил Левски за стадион :)

Нали беше ст.Славия?

Васил Левски е по добре за припознаване :) не може да се отрече !

Информацията ти е много неточна , не може да се отрече!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 14:43

Tommi написа:
1982 написа:Ще има люлякови нощи. :mrgreen: :mrgreen:

Ето ги :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OWxCFB4sej8[/youtube]

Хитреците Иво Тонев и Гонзо предвидливо хвърлиха оставките си! Под благовидни и почти незначителни поводи! А всъщност усетиха накъде духа вятъра и предпочетоха да бягат, докато работата не е станала дебела! Защото въпреки всички бариери, въпреки помията изливана денонощно, въпреки крокодилските сълзи за неплатените дългове, въпреки цялата медийна мощ на Пеевски, ЦСКА се завръща на бял кон в А група и вече точи бутонките за шампионската титла! При това, Гриша Ганчев вкарва в битката един световен колос - "АДИДАС"! В интерес на истината, единствен опонент на червените ще бъдат Лудогореца и Берое! Засега!!!

:mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 юни 2016 14:43

bobmarli написа:
Teo написа:
bobmarli написа:
HardWork написа:

Начи - припознавате бъдещото ръководство, а не припознавате предишните? Бре, бре, бре. Трябва да издадете "Наръчник на припознавача", ще е световен хит, сигурен съм.

Боб Марли... какво ми пука какво мислиш ти? И всички от твоя калибър фенове на Левски?
Живейте си годините както искате бе. :lol:
За нас ПФК ЦСКА АД не е автентичното дружество от 1948 (ТО НЯМА ТАКОВА), а едно от многото които сме задължавани да имаме, за да може да практикуваме професионално футбол :idea:
Привържениците не са феновете на ПФК, АД, ЕАД, ЕИК, а са фенове на ЦСКА София... този от 1948, защото само той е един единствен!

Нали тва обяснявам. Действате по старата ви максима "Интереса клати феса"

Не бе ти луд ли си, ние сме фенове на юридическото лице, клуба няма значение :mrgreen: :lol: ако искат левскарите може преди да е напълно фалирало старото дружество, клуба да се прекръсти на ПФК Левски 1948, така и те ще могат да изживеят фалита на като свой :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юни 2016 14:44

Долно уйно написа:Тази декларация актуална ли е
http://fanclub.sectorg.bg/news_view.php?news_id=2369

Ами от преди половин час. Вероятно е актуална. :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юни 2016 14:44

Гришата да си прави всякакви прекръствания , боли ме дедовия за неговите измами .... ЦСКА ще играе на Армията , във В група , защото такива са Законите и Правилата в страната , БФС , ФИФА и УЕФА ! Ние сме ЦСКА , не искаме милостиня, не искаме , че някой е направил неква шашма някога си , та дай и ние , па и да ни се размине !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 14:45

Долно уйно написа:Тази декларация актуална ли е
http://fanclub.sectorg.bg/news_view.php?news_id=2369

След като в подписа липсва Енимълс , е ясно колко е актуална или съгласувана с всички фракции ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 07 юни 2016 14:45

Завръща се след половин година отсъствие, след като напусна терена през декември.

Абе пичове, прекъснали сме черната серия срещу ЦСКА значи, Литекс два пъти ги бихме този сезон :lol:
Чорбари, само да не забравите да махнете звездите над емблемите, титлите ви в момента са 4.
А то при темпото което сте набрали след 1989 относно титли, ще има да си чакате първата звезда още малко :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 юни 2016 14:46

manoll написа:
HardWork написа:
manoll написа:
HardWork написа:

е може ли такава неграмотност бе братче... Старите дългове били на старите ръководства, божее.... Ми нали като идва новия собственик, той си прави сметката и купува фирмата заедно активите (играчи, популярност) и пасивите (ДЪЛГОВЕТЕ)

Всеки цент и всяка стотинка дълг се дължи от Цска, а старите собственици са чисти пред закона като момина сълза. Щом новия собственик се съгласил и е платил цената - край. Как да ви се каже по-ясно ???

Точно така, и клуба фалира! Сега се направи нов! Кое не разбрахте?

Първо, клубът не е фалирал (все още). И второ, "новия" не е нов - той е стар, съществуващ, с история, с титли, с 8:0, с участия в ЕКТ - той просто е ДРУГ клуб, нито вашия, нито нов. Та ти кое не си разбрал, умнико?

Ти нали си фен на дружествата? Дружеството погълнало Литекс и Чавдар е ново, очредено е 2015, значи и клуба е нов по твоята логика :mrgreen: :lol: ...

Върни се в “Архив”