HardWork написа:bobmarli написа:HardWork написа:komandini написа:Ако това стане ще се допусне предпоставка за финансови злоупотреби от редица клубове у нас и по света. Вие не сте свикнали да плащате. Перди 89 взимахте без пари, сега взимате за пари но не ги давате. Жалкари! Стане ли това първенството, отборите ни и нац.отбор са аут от ФИФА И УЕФА!!!!
Напротив ние си плащаме абсолютно всичко! Покажи ми един фен на ЦСКА който не си плаща за билети, за транспорт, който не плаща данъци и пр.! Сега ми обесни какво не е плащал Гришата? Колко дължат неговите фирми на държавата и частни лица, колко дължи той лично?
Ако имаш претенции към дълговете на ЦСКА, те са натрупани и неплащани от предишните ръководства, и трябва да се обърнеш към тях! Мнението ти е некоректно защото вменява вина на трети лица, нямащи нищо общо със състоянието на ЦСКА! Ако имаш малко достойнство ще се извиниш!
Начи - припознавате бъдещото ръководство, а не припознавате предишните? Бре, бре, бре. Трябва да издадете "Наръчник на припознавача", ще е световен хит, сигурен съм.
Ми след като ги гонихме с протести и ги целихме с камъни, дали ги припознаваме?? Ако все пак мозъкат ти не е тотално мухлясъл, ще ми обясниш, колко от дълговете на ЦСКА са натрупани от мен, останалите фенове, Гриша Ганчев или какава част от дълговете си е натрупало дружеството само, без човешка намеса! Нали казвате - ВИЕ натрупахте дълговете, ВИЕ не плащате, хайде покажи ми документи, които покзват, че НИЕ - феновете на ЦСКА и Г.Г., сме натрупали дълговете! Жалки мизерници опитващи се да мамипулират и вменяват вина, това сте вие! Жалкари![]()
Виж, като си се хванал на хорото да си цесекар-че, ще носиш и позитивите и негативите. Купи, титли, евро участия никой не ви ги оспорва, но не оспорвайте и задълженията си. Иначе е ташак работа и комсомолски декларации.