Altarf написа:sin4ec написа:Altarf написа:soilwork написа:Според мен ако се получи така, че да има два клуба ЦСКА,ще настъпи и голямо разделение сред феновете. Също така мисля че 80% от феновете в момента изчакват да видят какво ще се случи със "оригиналният" ЦСКА и тогава всеки решава за себе си.....
Ако под оригиналното ЦСКА имаш предвид старото АД, то какво ще се случи с него е предвидимо. То е затънало в дългове и не отговаря на никакви критерии за лицензиране за професионален футбол. Кредиторите ще се съберат чак на 20 юли за евентуално одбряване на оздравителни планове (там мнозинство имат държавата и Инджов). Дотогава ще са изпуснати всички срокове за каквото и да е пред БФС, а отборът на ЦСКА ще е в напреднала фаза на подготовката си. Старото АД освен това има забрана за картотека на играчи, дори и по някакво чудо да получи лиценз. Съдбата му е ясна.
ЦСКА е само един. Другото е селски урод. Това, че някои припознават преименуваната етрополска оранжада за техен клуб си е само и единствено техен проблем!
Да, ЦСКА е един. И не е търговско дружество. Благодаря ти.
Пък ти какво признаваш или не, си е изцяло твой проблем. Погребвай, закривай, пеняви се, тръшкай се.
Впрочем иди го кажи същото на Тити Папазов за неговия нов баскетболен Левски. И на феновете му. Да видим те на какво мнение са.

ти си глупак
по смисъла на закона всички клубове са търговски дружества, а че за някои хора изплували от 1944-та насам законът е някаква досадна подробност - това е съвсем друга тема. И да - нормалните левскари не дават 5 пари за новия баскетболен клуб, на мен е абсолютно все тая дали утре ще го закрият, или ще го поканят в NBA
истински цесекар, видял толкова победи, слава и т.н. - да бъде принуден да ръкопляска на един селянин, който си води селския отбор на Армията и му взема името - жалко е. Но такъв като теб, който отгоре на всичко вярва, че това е правилно - ами глупак си. И като нямаш нищо общо с определението за привърженик - чудя се какво изобщо правиш в тоя форум