ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 07 юни 2016 13:05

soilwork написа:Според мен ако се получи така, че да има два клуба ЦСКА,ще настъпи и голямо разделение сред феновете. Също така мисля че 80% от феновете в момента изчакват да видят какво ще се случи със "оригиналният" ЦСКА и тогава всеки решава за себе си.....

Ако бъде приет оздравителен план до края на август, което е реалистично според мене, никакво разделение няма да има.Изрода Литекс Етрополе директно изчезва в небитието.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 13:11

HekakaB написа:Ако бъде приет оздравителен план до края на август, което е реалистично според мене, никакво разделение няма да има.Изрода Литекс Етрополе директно изчезва в небитието.

Ми...по последни данни Божков май ще се откаже! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 13:12

sin4ec написа:
Altarf написа:
soilwork написа:Според мен ако се получи така, че да има два клуба ЦСКА,ще настъпи и голямо разделение сред феновете. Също така мисля че 80% от феновете в момента изчакват да видят какво ще се случи със "оригиналният" ЦСКА и тогава всеки решава за себе си.....

Ако под оригиналното ЦСКА имаш предвид старото АД, то какво ще се случи с него е предвидимо. То е затънало в дългове и не отговаря на никакви критерии за лицензиране за професионален футбол. Кредиторите ще се съберат чак на 20 юли за евентуално одбряване на оздравителни планове (там мнозинство имат държавата и Инджов). Дотогава ще са изпуснати всички срокове за каквото и да е пред БФС, а отборът на ЦСКА ще е в напреднала фаза на подготовката си. Старото АД освен това има забрана за картотека на играчи, дори и по някакво чудо да получи лиценз. Съдбата му е ясна.

ЦСКА е само един. Другото е селски урод. Това, че някои припознават преименуваната етрополска оранжада за техен клуб си е само и единствено техен проблем!

Да, ЦСКА е един. И не е търговско дружество. Благодаря ти.
Пък ти какво признаваш или не, си е изцяло твой проблем. Погребвай, закривай, пеняви се, тръшкай се.
Впрочем иди го кажи същото на Тити Папазов за неговия нов баскетболен Левски. И на феновете му. Да видим те на какво мнение са. ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юни 2016 13:14

sin4ec написа: ЦСКА е само един. Другото е селски урод. Това, че някои припознават преименуваната етрополска оранжада за техен клуб си е само и единствено техен проблем!

Съгласен, .... нека оставим хората с техните им проблеми ..... не всички имат безгрижно настояще като вас ;)
[offtopic]Един бас имахме с теб ...за едни цени на билети и за едни "....10к макс" ... ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 13:15

Тежко и горко на тоз, който има смелостта и куража да се изправи срещу Христос Стоичков!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 юни 2016 13:16

Непотвърдени за сега сводки гласят, че има някаква комуникация между Любослав Пенев и Божков - според мен не е вярно това, но пък и Пенев неуважи Стоичков.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 13:18

Двама от освободените от ЦСКА футболисти – Стоян Колев и Костадин Хазуров, имат оферти от отбори от А група, разбра „Тема Спорт”. За вратаря предложенията са две, а сериозен интерес към него има и от тимове от втория ешелон, които също са го търсили. Въпреки напредналата си футболна възраст Колев демонстрира силно представяне за ЦСКА през изминалия сезон и спокойно може да пази на топниво поне още една година.
Голмайстор № 1 на България за изминалия сезон Костадин Хазуров пък е получил покана от Пирин Благоевград, който завърши 8-ми в елита, както и оферта от гръцки отбор, състезаващ се във втора дивизия. 30-годишният нападател все още обмисля къде да продължи кариерата си. Стоян Колев също не е взел окончателно решение, като смята да изчака до петък.
Както вече стана ясно, Александър Бранеков ще продължи кариерата си в Славия.
Друг от освободените - бранителят Николай Дичев е в плановете на Локомотив Горна Оряховица, където треньор е бившият му наставник в Банско Александър Томаш. Крилото Александър Александров също е вариант за Локо ГО, както и за още един клуб, който през миналия сезон игра в Б група.
Неясна е ситуацията около левия бек Виктор Райчев. Той скъса предни кръстни връзки преди около месец и вероятно няма да може да играе до края на годината.

Ти да видиш... :shock: ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 07 юни 2016 13:27, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 13:18

Долно уйно написа:Непотвърдени за сега сводки гласят, че има някаква комуникация между Любослав Пенев и Божков - според мен не е вярно това, но пък и Пенев неуважи Стоичков.

Пенев е част от ЦСКА-София! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юни 2016 13:19

+ Абсолютно!
Сигурно и повече от 80%.
Дано скоро да става ясно...

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 07 юни 2016 13:19

Altarf написа:
sin4ec написа:
Altarf написа:

Ако под оригиналното ЦСКА имаш предвид старото АД, то какво ще се случи с него е предвидимо. То е затънало в дългове и не отговаря на никакви критерии за лицензиране за професионален футбол. Кредиторите ще се съберат чак на 20 юли за евентуално одбряване на оздравителни планове (там мнозинство имат държавата и Инджов). Дотогава ще са изпуснати всички срокове за каквото и да е пред БФС, а отборът на ЦСКА ще е в напреднала фаза на подготовката си. Старото АД освен това има забрана за картотека на играчи, дори и по някакво чудо да получи лиценз. Съдбата му е ясна.

ЦСКА е само един. Другото е селски урод. Това, че някои припознават преименуваната етрополска оранжада за техен клуб си е само и единствено техен проблем!

Да, ЦСКА е един. И не е търговско дружество. Благодаря ти.
Пък ти какво признаваш или не, си е изцяло твой проблем. Погребвай, закривай, пеняви се, тръшкай се.
Впрочем иди го кажи същото на Тити Папазов за неговия нов баскетболен Левски. И на феновете му. Да видим те на какво мнение са. ;)

ти си глупак

по смисъла на закона всички клубове са търговски дружества, а че за някои хора изплували от 1944-та насам законът е някаква досадна подробност - това е съвсем друга тема. И да - нормалните левскари не дават 5 пари за новия баскетболен клуб, на мен е абсолютно все тая дали утре ще го закрият, или ще го поканят в NBA

истински цесекар, видял толкова победи, слава и т.н. - да бъде принуден да ръкопляска на един селянин, който си води селския отбор на Армията и му взема името - жалко е. Но такъв като теб, който отгоре на всичко вярва, че това е правилно - ами глупак си. И като нямаш нищо общо с определението за привърженик - чудя се какво изобщо правиш в тоя форум

Върни се в “Архив”