ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobmarli
Контакти:

Re: Голям ден! Днес ЦСКА се завръща в „А“ група

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 12:44

кристи3 написа:
1982 написа:
кристи3 написа: Колкото до вземанията на държавата - убеден съм, че поне главницата по тях ще бъде платена - най-вероятно под формата на инвестиция в държавно имущество (базата),

Няма такъв филм - да си платиш задълженията към НАП, като ...... си направиш стадиона. :lol: :lol: :lol: :lol:

Инвестиции в базата са нещо съвсем друго и нямат грам общо с НАП.

Стадионът е държавен. Иначе схемата е проста - парите ще се платят на НАП, откъдето целево ще се преведат на Мин. на мл. и спорта за инвестиция в базата. Дет се казва и вълка сит и агнето цяло. А без хич - да не е по-добре? ;)

Що не кандидастваш за финансов министър? Я виж как ги чуваш нещата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 12:46

кристи3 написа:Стадионът е държавен. Иначе схемата е проста - парите ще се платят на НАП, откъдето целево ще се преведат на Мин. на мл. и спорта за инвестиция в базата. Дет се казва и вълка сит и агнето цяло. А без хич - да не е по-добре? ;)

Няма такъв филм.

Или си плащаш на НАП, или не си плащаш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 юни 2016 12:47

bobmarli написа:
кристи3 написа:
1982 написа:
кристи3 написа: Колкото до вземанията на държавата - убеден съм, че поне главницата по тях ще бъде платена - най-вероятно под формата на инвестиция в държавно имущество (базата),

Няма такъв филм - да си платиш задълженията към НАП, като ...... си направиш стадиона. :lol: :lol: :lol: :lol:

Инвестиции в базата са нещо съвсем друго и нямат грам общо с НАП.

Стадионът е държавен. Иначе схемата е проста - парите ще се платят на НАП, откъдето целево ще се преведат на Мин. на мл. и спорта за инвестиция в базата. Дет се казва и вълка сит и агнето цяло. А без хич - да не е по-добре? ;)

Що не кандидастваш за финансов министър? Я виж как ги чуваш нещата.

Не ставам. Не съм достатъчно корумпиран :)
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 юни 2016 12:48

1982 написа:
кристи3 написа:Стадионът е държавен. Иначе схемата е проста - парите ще се платят на НАП, откъдето целево ще се преведат на Мин. на мл. и спорта за инвестиция в базата. Дет се казва и вълка сит и агнето цяло. А без хич - да не е по-добре? ;)

Няма такъв филм.

Или си плащаш на НАП, или не си плащаш.

Е, аз пък ти казвам, че има.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2016 12:49

Етрополска оранжада. Единствената и връзка с ЦСКА е, че са ги дарманили с 8:0. Но по традиция сините фенове винаги доволно са посещавали мачовете с Литекс и в София, и в Ловеч.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

doberman
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот doberman » 07 юни 2016 12:51

Beladona написа:Васил Божков ,Сократис Кокалис и още 7,8 бизнесмена от неговия кръг ще внесат в СГС Оздравителен план на 27.06.2016 г .
Очаквам към краят на Август , началото на Септември да бъде насрочено събрание на Кредиторите , на което този план да бъде приет ! Ако БФС реши да допусне под това условие ЦСКА до Б група ще играе там, ако ли не , ЦСКА остава пак във В група !!! Ние сме ЦСКА София , имаме чест , достойнство и имаме намерение да спазим Законите на страната , ще спазим стриктно всички правила !!! Благодаря за вниманието ! Ако имате допълнителни въпроси , съм готов да отговоря на всички ! :)

Аз имам. Какво става ако фермерите пак затворят границата и Кокалис не дойде на време? Овсен Лоурън Дейвис и Денис Кизилос кои са другите 5-6 бизнесмена?

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Мнениеот evernazion » 07 юни 2016 12:52

Реално , кой град се води , седалището на новорегистрирания клуб ? Мазало , което само Г.Г. може да сътвори !

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 07 юни 2016 12:53

Голям ден ! Етрополе ще влезе в "А" група !

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 12:54

evernazion написа:Реално , кой град се води , седалището на новорегистрирания клуб ? Мазало , което само Г.Г. може да сътвори !

Няма нов клуб. Има два стари. Старото АД на Литекс е със седалище София. Неговият собственик, старото Чавдар, също.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 07 юни 2016 12:55

Според мен ако се получи така, че да има два клуба ЦСКА,ще настъпи и голямо разделение сред феновете. Също така мисля че 80% от феновете в момента изчакват да видят какво ще се случи със "оригиналният" ЦСКА и тогава всеки решава за себе си.....

Върни се в “Архив”