Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот smoothc » 03 май 2018 00:13

че и двата отбора са с палава защита

Тази година е сезонът на палавите защити и силните нападения!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 май 2018 00:13

Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 май 2018 00:14

Впрочем, никой нищо не казва за втория гол на Ливърпул, но за мен е доста спорен също. Още в реално време се видя, че Ван Дайк наруши равновесието на Джеко във въздуха, което попречи на босненеца да избие добре с глава и вместо това прати топката към Вайналдум. Колкото и повторения да гледам, за мен това си е фаул и мисля, че голът не трябваше да бъде зачитан, въпреки че по-скоро бях за Ливърпул.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 май 2018 00:17

Който и от двата отбора вдигне титлата на 26 май аз ще съм доволен

Ти не си ли фен на Реал Мадрид, що за странно изказване?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 май 2018 00:18

Силно се надявам, че Реал Мадрид ще размаже този Ливърпул!
Жалко за Рома
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 май 2018 00:18

Снощи се вдигна шум за същото нещо с тази разлика, че Марсело беше на линията на наказателното и играта не беше толкова очевидна и трябваше да се извадят повторенията за да се види играта с ръка която дори беше прибрана. Тук днес имаме къде по явна дузпа и изобщо не се тръби за същото и за капак дадоха къде по спорна дузпа в края на мача.

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 май 2018 00:20

Всъщност, новото правило - дузпа и жълт картон обхваща ли и ситуации, когато директно спираш гол с ръце ?
Наистина и вторият им гол е спорен.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 май 2018 00:20

LaRgO написа:
Red_Neck написа:
LaRgO написа:При втората дузпа, има и червен картон.
...

Я обясни за ЧК, че го виждам за втори път тази вечер и ми става хем смешно, хем интересно ... Може и аз да не разбирам правилата, ... та по кой параграф този ЧК? ;)

Поправих се, вярно е, че промениха правилото.
По старите правила е чист червен, защото топката лети към вратата, а играча я избива с ръце. Всъщност, новото правило обхваща ли и волейболни дествия, които спират гол ?
Както и да е и без червен, само с двете дузпи, мачът отива в съвсем друга посока.

... и тук си в грешка.
Алекс-Арнолд изобщо не посяга и не избива! Той е с гръб към нападателя, който стреля от 1 метър. Единствената грешка на Алекс-Арнолд е, че ръката е далеч от тялото.
Дузпа - да, ЧК - нъц ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 май 2018 00:22

smoothc написа:
Който и от двата отбора вдигне титлата на 26 май аз ще съм доволен

Ти не си ли фен на Реал Мадрид, що за странно изказване?

Фен съм, но отсрещният отбор не го мразя и дори ми е приятен и то от много години. Единственият отбор от Англия който ми допада от дълги години и никога не съм изпитвал лоши чувства към него. От Италия пък ми допада Рома и то още от времето на Батистута, Монтела, Тоти и компания.

Реал Мадрид малко или много се насити в последните няколко сезона на купи и трета ще дойде малко в повече, а и миналата година като я вдигнахме за втори път я нямаше тази еуфория както през 2014, която дойде след доста години чакане. Радвах се миналата година най вече, че станахме първият отбор вдигнал купата два пъти поред, което не се е правило до сега в този формат на турнира. Тази година ако я вдигнем ще се радвам пак по същите причини, защото три пъти надали някой скоро ще я вдигне.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 май 2018 00:23

Udoji90 написа:Впрочем, никой нищо не казва за втория гол на Ливърпул, но за мен е доста спорен също. Още в реално време се видя, че Ван Дайк наруши равновесието на Джеко във въздуха, което попречи на босненеца да избие добре с глава и вместо това прати топката към Вайналдум. Колкото и повторения да гледам, за мен това си е фаул и мисля, че голът не трябваше да бъде зачитан, въпреки че по-скоро бях за Ливърпул.

да, имаше фаул и там, но по-добре че Пул се класираха иначе щеше да е мн тъп финал :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”