че и двата отбора са с палава защита
Тази година е сезонът на палавите защити и силните нападения!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
че и двата отбора са с палава защита
Който и от двата отбора вдигне титлата на 26 май аз ще съм доволен
LaRgO написа:Red_Neck написа:LaRgO написа:При втората дузпа, има и червен картон.
...
Я обясни за ЧК, че го виждам за втори път тази вечер и ми става хем смешно, хем интересно ... Може и аз да не разбирам правилата, ... та по кой параграф този ЧК?
Поправих се, вярно е, че промениха правилото.
По старите правила е чист червен, защото топката лети към вратата, а играча я избива с ръце. Всъщност, новото правило обхваща ли и волейболни дествия, които спират гол ?
Както и да е и без червен, само с двете дузпи, мачът отива в съвсем друга посока.
smoothc написа:Който и от двата отбора вдигне титлата на 26 май аз ще съм доволен
Ти не си ли фен на Реал Мадрид, що за странно изказване?
Udoji90 написа:Впрочем, никой нищо не казва за втория гол на Ливърпул, но за мен е доста спорен също. Още в реално време се видя, че Ван Дайк наруши равновесието на Джеко във въздуха, което попречи на босненеца да избие добре с глава и вместо това прати топката към Вайналдум. Колкото и повторения да гледам, за мен това си е фаул и мисля, че голът не трябваше да бъде зачитан, въпреки че по-скоро бях за Ливърпул.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта