Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

styopa
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот styopa » 04 юли 2013 21:51

daniel875 написа: Абсолютни поддръжници на поведението на Борисов и Сидеров, но докато първият си е простак отвсякъде, то вторият поне се преструва, което е по - малкото зло.

Оня ненормалния еничар какво печели да се прави?Искаш да кажеш,че иска да си сваля шефовете си ДПС ли(нали защото в момента БСП на практика ги няма... все пак за нищо важно не отговарят) и нарочно се прави.Нали сам би трябвало да си е дал сметка,че еничарската му партия при едни избори го праща в почивка в Анадола.
Иначе Борисов уж там какъв бил... па има евро фондове нали...Сега ще ги гледаме през крив макарон... което най-тъжното в цялата работа.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 юли 2013 23:41

Viktor4o_Rs написа:Чакайте малко, какво значи да не се връщали ГЕРБ в парламента ? :shock: :shock: :shock: Вие седите ли извън работното си място ? Техните избиратели надали са доволни от всичко това, което става в момента, защото те на практика с нищо не пречат на некадърното комунистическо-турско правителство и се държат адски инфантилно - като разсърден малък сополанко. Срамно е да няма никаква опозиция на Олигархски и компания, по този начин май си показват, че всички са си в кюпа, колкото и уж да се плюят за пред хората. ;) Поведението на Бойко в момента е адски неадекватно и аз искам да попитам като не ходят на работа депутатите от ГЕРБ, защо те получават заплати тогава, и то от нашите данъци ? Май и гербаджиите си показаха, че са само властова партия, а за опозиция се иска и малко акъл все пак ;) Бойко с това си поведение нищо няма да спечели, не че ми и пука особено, аз отдавна съм избрал за кого ще гласувам на следващите избори - обединеното дясно 8-)

Вики,ти си умно момче,не се подвеждай на манипулации ;) Депутатите от ГЕРБ не получават заплати,докато не са на работното си място ;) Мястото им не е в парламента,защото по този начин показват на цяла България,каква роля играе АТАКА.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 юли 2013 01:06

Viktor4o_Rs написа:Чакайте малко, какво значи да не се връщали ГЕРБ в парламента ? :shock: :shock: :shock: Вие седите ли извън работното си място ? Техните избиратели надали са доволни от всичко това, което става в момента, защото те на практика с нищо не пречат на некадърното комунистическо-турско правителство и се държат адски инфантилно - като разсърден малък сополанко. Срамно е да няма никаква опозиция на Олигархски и компания, по този начин май си показват, че всички са си в кюпа, колкото и уж да се плюят за пред хората. ;) Поведението на Бойко в момента е адски неадекватно и аз искам да попитам като не ходят на работа депутатите от ГЕРБ, защо те получават заплати тогава, и то от нашите данъци ? Май и гербаджиите си показаха, че са само властова партия, а за опозиция се иска и малко акъл все пак ;) Бойко с това си поведение нищо няма да спечели, не че ми и пука особено, аз отдавна съм избрал за кого ще гласувам на следващите избори - обединеното дясно 8-)

На теория си прав, но на практика няма абсолютно никакво значение дали ГЕРБ ще присъства в парламента или не, сегашното правителство има пълната подкрепа на Атака и каквото и решения да вземат, те ще бъдат гласувани така или иначе и още по-важният момент-в самото начало от БСП приеха абсурдният закон, че парламентарните комисии могат да работят и при 1/3 кворум, а решения да се вземат при мнозинство от 1/6 от състава на комисията , което прави ГЕРБ безгласна буква и там. ;)
Последна промяна от bubka на 05 юли 2013 01:17, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 юли 2013 01:09

Както написа Жельо в Не!Новините: "Само коалиция с Бойко може да направи това правителство по-абсурдно". :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юли 2013 11:50

Милена Славова

Здравейте на всички! Не виждам нищо лошо в това да изразя мнението си под формата на песен!
Мога да корегирам някои неща,които писаха за мен в статията по-горе.Първо не съм писала ХИМН,а това,че журналистите я кръстиха така, не мога да отговарям..Явно протестите имат нужда от песни, а не да протестирате като ги гледате по новините! Саунда на парчето е от домашно студио и не може да бъде претенциозен!Това също говори,че песента е правена абсолютно по любов!Второ Госпожата,която ми се обади за интервюто в БЛИЦ явно беше пристрастна и ме обвини в това,че песента едва ли не, била поръчкова от Иван Костов?Това са пълни фантазии на болни хора от хроничен клюкаризъм. Също така ми зададе въпроса защо Светльо Витков не пее в нея? Отговарям веднага: Песента за която говорихме с него да напише, за да пеем двамата все още не е готова.Плюс това, ако имаше някакъв проблем той щеше да ми се обади лично.Телефона винаги си го ВДИГАМ!И Третото, което искам да отбележа,че моя дългогодишен приятел Адри от група Ера, с който съм отраснала в една махала и съм свирила в миналото, не му прави чест да плюе в нета,като може да ми звънне лично като мъж и да сподели мнението си, както го правеше преди! Той странно спря да ме поздравява и говори с мен от преди 2 години само за това,че не му дадох покани за концерта "Рок Коледа",който организирах тогава.В интерес на истината,той беше добър музикант и не мога да разбера защо предпочете да продава пирони в една железария,вместо да пише песни и да подкрепи протестите както едно време.Явно музикантите се делят на две - ЕДНИТЕ РАБОТЯТ,А ДРУГИТЕ ПЛЮЯТ!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 юли 2013 11:56

Като човек, работил в медии и знаещ как стоят нещата в тази сфера, пак ще кажа: никой човек, който изпитва поне грам самоуважение, НЕ чете "Блиц".
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 юли 2013 12:33

Laetitia написа:Като човек, работил в медии и знаещ как стоят нещата в тази сфера, пак ще кажа: никой човек, който изпитва поне грам самоуважение, НЕ чете "Блиц".

Недей така. По принцип не чета "Блиц", но понякога е добре да дават линкове от там, иначе нямаше да разбера за тази хубава песничка. :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 юли 2013 15:53

Президентът: Демократичният изход са избори

Призовавам парламентарните сили и правителството да предприемат действия, които да покажат, че държавата има волята да скъса със задкулисни зависимости, каза Плевнелиев
Никой не може да ме убеди, че изборите са нещо лошо. Че този най-демократичен инструмент може да бъде вреден. Не, не може. Да плашим хората с избори, означава да кажем, че правовата държава може да бъде опасна. Аз не вярвам, че изборите може да навредят на една държава или на нейните граждани.

Това каза президентът Росен Плевнелиев в изявление във връзка с актуалната ситуация и продължаващото вече 20 дни гражданско недоволство в страната, цитиран от Агенция "Фокус".

Според държавния глава изборите са единствен демократичен изход от кризата, в която се намира страната.

"Аз съм загрижен и обезпокоен за България. Политическите сили в парламента дължат отговор каква е ценността, която ще следват. Очаквам да видя по какъв начин партиите ще се противопоставят на всичко и всеки, който отклонява България от нейния европейски път, постигнатата финансова стабилност", каза още държавният глава.

"Хиляди граждани и медии сигнализираха за действията на лидера на "Атака". Европейският парламент преди дни отне имунитета на лидера на френската националистическа партия за подобни изказвания и действия. Надявам се институциите, в това число прокуратурата и политическите партии, да вземат позиция. Ако сега си замълчим и не реагираме, след време ще бъде късно.

Апелирам за ясно разграничаване",
посочи той във връзка с поведението на лидера на партия "Атака" Волен Сидеров.

Не мога да приема една част от обществото да протестира, а друга да се прави, че не ги вижда. Не мога да приема да се работи за национално разделение. Това ми дава правото да изискам отговори от политическите сили, каза още президентът.

"Нека всеки един от политиците да си отговори как той работи за стабилност – като задълбочава проблемите, като ги решава или като ги чака да заглъхнат от само себе си", заяви държавният глава.

"Ще се поставят все повече искания към политиците, техния морал. Между исканията на хората няма противоречие. Българското гражданско общество в извървяло и е отворило в своя преход една нова страница. Протестите днес са мирни. Това показва зрелостта в обществото. Вече 22 дни има непрекъснати протести, а аз продължавам да не виждам в политиците отговор", каза още той.

Хората протестират. По българските улици и площади и през февруари, и сега се скандира мафия. Как управляващите и опозицията разчитат това послание?

Призовавам парламентарните сили и правителството да предприемат действия, които да покажат, че държавата има волята да скъса със задкулисни зависимости,

каза Плевнелиев.

Етническото противопоставяне е игра с огъня, каза още президентът.

"Бяха направени опити да се противопоставят гражданите – едните били бедни, другите - по-богати, едните от София, другите – не. Най-притеснителното е, че изкуствено се провокира дори етническо противопоставяне. Това е игра с огъня, последиците от която могат да бъдат катастрофални. На нищо ли не се научихме от съседите ни? Аз се противопоставям на това най-категорично", каза Плевнелиев.

Неведнъж сме били свидетели на опити за разделяне на българското общество. Винаги те са се обръщали срещу тези, които са ги предизвиквали", каза Плевнелиев.

Това, което се случва през последните пет месеца, доказва, че българското гражданско общество е извървяло и отворило в своя преход към демокрация една нова страница и политиците ще го разберат рано или късно по един или друг начин. Протестите днес са мирни и това показва зрелостта на обществото, допълни още той.

"Днес гражданите вливат своята енергия в политическата система на България. Те, а не политиците, отварят нова страница в демократичната история на страната, в която слагат край на безразличието.

Гражданите се върнаха на политическата сцена.

Те повече няма да си затварят очите. Сега е време политиците да ги отворят, каза в заключение Росен Плевнелиев.

Росен Плевнелиев е абсолютно прав. Демократичният изход е избори за президент.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 юли 2013 16:00

daniel875 написа:Росен Плевнелиев е абсолютно прав. Демократичният изход е избори за президент.

Нека е импийчмънт :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 юли 2013 16:16

Raoul_Duke написа:
daniel875 написа:Росен Плевнелиев е абсолютно прав. Демократичният изход е избори за президент.

Нека е импийчмънт :mrgreen:

Президентът изобщо не се държи като президент на всички българи. Поведението му не излъчва авторитет. Толкова ли го е срам и страх от стоящите пред него, за да не ги гледа в очите?
Росенчо, когато искаш да кажеш нещо, трябва да имаш честта, отговорността да ги гледаш в очите! Щом като не го правиш, значи си подавай оставката незабавно! Освободи ни от присъствието си!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”