Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ново писмо до Кръстева
Каква реклама бе милан, с христолов президент си направо антиреклама.
- Canaries front
- Контакти:
Аве атака от всички страни срещу Селяка,никва прошка за тоя
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
За сега само Коко Дервенков и другите акционери около него все още нищо не правят.Не ми се ще да мисля,че Селския пръч ги е наплашил с нещо ...

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Закакво ви е тази Ирена Кръстева!!!! Не знаетели от кого са и парите те са от ДПС турски пари.Закакво са ви те нали сте БГ отбор и мразите турците и се наричате Ботев един много голям българин.По добре намерете някой друг спонсор

- PLOVDIV PEE 1912
ms1914 написа:Закакво ви е тази Ирена Кръстева!!!! Не знаетели от кого са и парите те са от ДПС турски пари.Закакво са ви те нали сте БГ отбор и мразите турците и се наричате Ботев един много голям българин.По добре намерете някой друг спонсор![]()
![]()
![]()
Oт ващо село ли да е другия спонсор или..?
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Директорът в Ботев Сава Савов също подаде оставка
Всички селюви подлоги вън.Или ще си върнем отбора или...край с него .
СЕЛСКИ ДАНО УМРЕШ В УЖАСНИ МЪКИ.
СЕЛСКИ ДАНО УМРЕШ В УЖАСНИ МЪКИ.
Re: ВСИЧКИ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!
STENLI написа:МОДЕРАТОРЕ, ЗАКЛИУ4ВАИ, АКО ИСКАШ......НО СЕ МОЛИ НА ГОСПОД, ТАЗИ АГОНИА ДА НЕ СЕ СЛУ4И НА ЛИУБИМИЯ ТИ ОТБОР!!!!
Ae да се научиш да поне малко да пишеш за да ти разбирам.
Иначе по темата това вече е смешно, няма ли някои да си направи сметката, че при такъв президент на никой не му се играе. Без мотивация никои няма да тръгне да се раздава.
Нито екипи имат нито пари им дават премията е направо мираж.Насочете гнева към Селския не към играчите
to6kata1912 написа:ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ И РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА ВЕДНАГА ДА НАПУСНАТ БОТЕВ!!!!!! ТОВА Е ПОДИГРАВКА С ТОЗИ КЛУБ!!!! ТОВА Е ПАРОДИЯ!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ВЪН ДО ЕДИН - ОТ ДЕБЕЛАТА СВИНЯ НА ВРАТАТА ДО СЕЛСКИЯ БОКЛУК!!!!!!! ОСВОБОДЕТЕ БОТЕВ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!!!!!!!!!!!!
От твоята логика ти си по-добър от лилчо, в такъв случей искам да те видя следващия път на врата на ботев и тогава да ми изказваш мнение. Защото викачи на стадиона мн. истински разбирачи малко.
Това с писмото ако е вярно
еба си мамата.По-добре недейте да биете тъпана,че стана една......

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Пичове,аз съм буфер,но искам в Пловдив да има силен футбол,както беше някога,затова не се радвам на сегашния ви хал.Преди да почнете да ме псувате,ви моля да се опитате да ме чуете.Гледах ви с Локо Сф и ми стана тъжно,защото съм пловдивчанин шовинист.Тези момчета нямаха душа и сърце.Искам това да се промени и всички отбори да треперят,исвайки в Пловдив отново.То си е ваша работа,но не виждам смисъл от писма до Кръстева.Вече има заведено дело срещу Селския,акциите са запорирани и Кръстева може да ги придобие като нищо или:хитрата сврака-с двата крака.Щото Селския ви разби няколко добри отбора,изгони хора ботевисти и е време да си го получи!Наистина ви стискам палци това да стане.Мисля,че можем да обичаме различни отбори без да се мразим.Имам не малко приятели от Ботев!
;хитрата сврака-с двт
;хитрата сврака-с двт