Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Levskar_90 » 07 юли 2012 18:16

BLUE CHAMPIONS написа:
Levskar_90 написа:Поредният пирон забит от тонев в ковчега на Левски, прибирам се и кво да видя взимаме някав дето за цялата си кариера е вкарал общо 10 гола и това ли му беше големия играч на Тончо... трагедия.

Сигурно си пропуснал разкритията на Тончо(който и да е тоя :mrgreen: ), че всъщност този е Вариант Б :!: Вариант А е бил Cristiano dos Santos Aveiro, но преговорите са били твърде тежки и проклетите португалци не са отстъпили в цената :evil:

Е точно поредния му провал на Тончо(Тонев). Да не мислиш, че и другите са Вариант А... Гонзо докара Дембеле, Мюлдер, Грийн, Цветков, Калво, а Тонев освен слабаци и полуаматьори свестен трансфер няма.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Португалски нападател от Евертън дойде в Левски

Мнениеот ss1914 » 07 юли 2012 18:16

[/quote]Дори и Киоравите видяха че Жуниор е супер класа играч и му трябва малко опита за да играе много голям футбол!
Докато този Марсинио наистина е много класен играч сигурнО! Но ако е така дали щяха да го пуснат без пари от АПОЕЛ а и е на 32 години...! Според мен при него има нещо което не се знае може би контузия ...или нз![/quote]
като не знаеш какво говориш от Апоел свиват бюджета и за това не му подновиха договора а и футболист стигнал до 1/4 финал на ШЛ като титуляр в отбора си предполагам може да си спира топката като хората от време на време а за португалчето какво да ти кажа точно факта че е играл само за аутсайдери в Португалия го оправдава че има толкова малко голове все пак как се играе с/у Спортинг,Бенфика„Порто ...... ае мисли преди да пишеш докато Шеридънчо беше в най-силния отбор Селтик с страшна халфова линия и крила и има кой да му прави играта и да му дава голови пасове ако ставаше за нещо
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 07 юли 2012 18:29

flo написа:Между другото имаме ебаси странната трансфвена политика - като подкараме да ги събираме от една страна, нЕмаме спирка - преди имахме по 3-4 руснаци (Кайнов, Головской, Радимов) или сърби (Драгич,Нешко, Пажин, Пантелич, Савич, Зимунич ,Симонович и още) едновременно, после по 3-4 нигерийци (Ричард, Темиле, Баба, Лавал, Кристофър,Тевия), бразилци (Вагнер,Жо, Зе и Ж.Карлос), холандци (Дъстли, Грийн, Слори и Арш), мароканци (Тиберканин, Рабех и Бензукан). Сега 3-ма португалци :mrgreen:

Според мене няма лошо - поне по-бързо се очаква да влязат в час като са дружки. Сам чужденец, който не разбира и бъкел от разговорите на другите, по-трудно би се адаптирал. :)
Изображение

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 07 юли 2012 18:31

russia написа:Нека идват качествени чужденци! Защо не? Щом е младежки национал на Португалия, значи няма да е някоя талпа! По-добре с по-скромна визитка, но да се докаже тук, отколкото с гръмкото "машина за голове" като Сьорд Арш например! Аз така мисля!

Aрс си е добър нападател просто ние нямахме халфове (Гаджев ,Тасевски и Грийн не им се играеше) и въпреки това вкара 8 гола а и крилата не бяха кой знае в каква форма
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 07 юли 2012 18:40

Не ми говорете за Арс, още ме боли за него! Момчето според мене имаше качества, играеше му се, обаче дойде в кофти момент. Ако бяхме го задържали, сега щеше да се е адаптирал към отбора и с обновената халфова линия и работещи крила щеше да мачка. А и нямаше да чакаме да разберем дали първия или втория избор на треньора ще кандиса да дойде в Левски. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 07 юли 2012 18:41

ss1914 написа:
russia написа:Нека идват качествени чужденци! Защо не? Щом е младежки национал на Португалия, значи няма да е някоя талпа! По-добре с по-скромна визитка, но да се докаже тук, отколкото с гръмкото "машина за голове" като Сьорд Арш например! Аз така мисля!

Aрс си е добър нападател просто ние нямахме халфове (Гаджев ,Тасевски и Грийн не им се играеше) и въпреки това вкара 8 гола а и крилата не бяха кой знае в каква форма

Той е под наем до декември и след това се връща, разбира се освен ако китайците не решат да го купят.

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 07 юли 2012 18:51

Гонзо до такава степен съсипа отбора ,че с години няма да можем да се оправим.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 07 юли 2012 19:14

BLUE CHAMPIONS написа:Изображение
Отива си му синия екип ;) Очакваме всеки момент новини за подписа му и му желая много успехи със Левски 8-)

Дано подпише преди контролата, че ако я гледа може и да не стане :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 07 юли 2012 19:15

Е добре де,вие какво искате?Имам чувството,че дори и Меси,Роналдо,Ривалво и Роналдиньо да докарат,вие няма да сте доволни.Аз също мислех,че Калво е дърво като гледах контролите,но после се оказа,че съм грешал.Вие оревахте орталъка-оня бил аматьор,тоя бил некадърен,третия бил стар.Ами аре дайте пари да докараме младежки национали от Англия,Франция,Италия,Испания и Португалия!Сами знаете,че Борат няма да даде пари.Защо продължавате да мърморите?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 07 юли 2012 19:16

White Fang написа:Е добре де,вие какво искате?Имам чувството,че дори и Меси,Роналдо,Ривалво и Роналдиньо да докарат,вие няма да сте доволни.Аз също мислех,че Калво е дърво като гледах контролите,но после се оказа,че съм грешал.Вие оревахте орталъка-оня бил аматьор,тоя бил некадърен,третия бил стар.Ами аре дайте пари да докараме младежки национали от Англия,Франция,Италия,Испания и Португалия!Сами знаете,че Борат няма да даде пари.Защо продължавате да мърморите?

И те не знаят какво искат...... просто някви хейтъри :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”