Вариант 1 е невъзможен .Няма как според сегашните закони два отбора от различни области да се обединят (слеят).Брабиняка написа:labrador2 написа:Какви армейци сте бе - пълни страхливци! Тръгвайте мощно от В група, какво срамно има ???
В момента такъв вариант НЯМА, след време може би да, но в момента не съществува и Ганчев го каза. Нито Стоичков щеше да идва, ако имаше такъв вариант, нито титаните така лесно ще пуснат отбора без пробват да извлекат максимална полза от това.
В момента реалните варианти са два другото са глупости:
1 ЦСКА и Литекс се обединяват
2 ЦСКА със Стоичков без Ганчев с играчи от Литекс под наем.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 3-те пътя за ЦСКА
Последна промяна от никки1912 на 07 юни 2013 18:30, променено общо 1 път.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
petko.h.markov написа:Teo написа:ма*ката си е*бало....
Това не е като изпита по гимнастика нали.Трябва да се мисли.До сега някой собственик да е питал
феновете на кого ще продаде клуба/лупи например/Мисля че двете страни знаят какво ще направят.
Просто им трябва време и за да ангажират феновете и ги оставят на спокойствие пускат тази муха.
Петко искаш ли да има сливане, аз лично съм много против, но ако това е единствения начин ЦСКА да има добро бъдеще, ще приема предложението на Гришата! В името на по-доброто бъдеще на ЦСКА, а не в тия мъки който сме вече 5 години! Не за първи път ще се сливаме, така че...
onceMORT написа:Брабиняка написа:labrador2 написа:Какви армейци сте бе - пълни страхливци! Тръгвайте мощно от В група, какво срамно има ???
В момента такъв вариант НЯМА, след време може би да, но в момента не съществува и Ганчев го каза. Нито Стоичков щеше да идва, ако имаше такъв вариант, нито титаните така лесно ще пуснат отбора без пробват да извлекат максимална полза от това.
Тия и двата са невъзможни
1 Остават тези 30 милиона дългове.
2 Кой ще ги плаща тези наеми на играчите, или ГГ е дарител и ще ги подари на Титаните?
Това са вариантите в момента
1Тия 30 млн ще си останат дългове и отбора ще си продължи както до сега
2 Явно не си слушал Гонга одеве. Стоичков взима повечето играчи от Летекс. Както каза Ганчев да поиграят малко в ЦСКА. Що си мислиш, че трябва да има наем, просто ще играят при нас, а Литекс ще си ги продава. Преди да пишеш кое е невъзможно вземи прочети последните новини.
Брабиняка написа:onceMORT написа:Брабиняка написа:labrador2 написа:Какви армейци сте бе - пълни страхливци! Тръгвайте мощно от В група, какво срамно има ???
Тия и двата са невъзможни
1 Остават тези 30 милиона дългове.
2 Кой ще ги плаща тези наеми на играчите, или ГГ е дарител и ще ги подари на Титаните?
Това са вариантите в момента
1Тия 30 млн ще си останат дългове и отбора ще си продължи както до сега
2 Явно не си слушал Гонга одеве. Стоичков взима повечето играчи от Летекс. Както каза Ганчев да поиграят малко в ЦСКА. Що си мислиш, че трябва да има наем, просто ще играят при нас, а Литекс ще си ги продава. Преди да пишеш кое е невъзможно вземи прочети последните новини.
Как ще поиграят при вас, ако не са под наем или закупени?
Мале, вие за 5 години без титла съвсем сте си изгубили разсъдъка (някои от вас)

Стоичков за да ги вземе, от Литекс трябва да се договорят с ЦСКА.То не е като да си вземеш четката за зъби и самобръсначката, като отиваш в командировка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
Янис Зику написа:BGarmy написа:Гриша Ганчев:
- Отборът ЦСКА, идеята ЦСКА остава!!!!!!!!!! Просто се сменя настоящото акционерно дружество с това на Литекс, което е изрядно.
- ЦСКА остава в "А" група с историята и емблемата си.
- Литекс отива в "Б" група и продължава съществуването си.
Това е!
+1948 ! Не искам да си изпуснем последния билет за спасение!
Въобще не ме интересува какво мислят ония от селото, аз гледам ЦСКА да има добро бъдеще !
Според действащите закони няма как два отбора от различни области да се обединят, единия трябва да фалира, а фалира ли губи всички активи и пасиви.
Цирка предстои, а аз когато станах фен на отбора от Ловеч се казвахме Осъм, така че не ми пречи да играем в "Б" група, отново ще си ходя на мачове.
Цирка предстои, а аз когато станах фен на отбора от Ловеч се казвахме Осъм, така че не ми пречи да играем в "Б" група, отново ще си ходя на мачове.

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
ЧЕСТИТО НА БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗА ЕКТ ТАЗИ ГОДИНА!

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:ма*ката си е*бало....
Това не е като изпита по гимнастика нали.Трябва да се мисли.До сега някой собственик да е питал
феновете на кого ще продаде клуба/лупи например/Мисля че двете страни знаят какво ще направят.
Просто им трябва време и за да ангажират феновете и ги оставят на спокойствие пускат тази муха.
Петко искаш ли да има сливане, аз лично съм много против, но ако това е единствения начин ЦСКА да има добро бъдеще, ще приема предложението на Гришата! В името на по-доброто бъдеще на ЦСКА, а не в тия мъки който сме вече 5 години! Не за първи път ще се сливаме, така че...
Честно казано не знам.Но иначе си е мъка.Винаги съм твърдял че най-важен е клуба.Собствениците се сменят
и забравят.А с Литекс ще отскочим много нагоре.Попълване на отбора с качествени футболисти.Ицо при нас.
Понякога трябва да отстъпиш за да спечелиш.По-скоро и вече твърдо-за.Заеби ги левски и приказките им.
Слушах го по гонг директно Гришата.Нищо от историята и емблемата няма да се промени.Сега е криза и непрекъснато
за да оживеят се сливат фирми.Аз съм за!
PFC Litex написа:Според действащите закони няма как два отбора от различни области да се обединят, единия трябва да фалира, а фалира ли губи всички активи и пасиви.
За което, ти се полага уважение. Браво, това е достойно мнение.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:ма*ката си е*бало....
Честно казано не знам.Но иначе си е мъка.Винаги съм твърдял че най-важен е клуба.Собствениците се сменят
и забравят.А с Литекс ще отскочим много нагоре.Попълване на отбора с качествени футболисти.Ицо при нас.
Понякога трябва да отстъпиш за да спечелиш.По-скоро и вече твърдо-за.Заеби ги левски и приказките им.
Слушах го по гонг директно Гришата.Нищо от историята и емблемата няма да се промени.Сега е криза и непрекъснато
за да оживеят се сливат фирми.Аз съм за!
Петко, би ли ни осведомил как ще стане сливането на два отбора от различни области, при положение, че е абсолютно забранено от БФС?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":