Инджето да се изнся от клуба и да взема Ганьо! Втория ако искаше доброот на ЦСКА, първият нямаше да е в клубът!
АЙде у лево
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как ЦСКА ще се отърве от дълговете? (Схеми и вратички)
Кашчей написа:1982 написа:Тони написа:Не съм фен на ЦСКА, но ми е смешно как Ганчев ще пре**е всички. Оставаме на страна фианансовата част, но сред феновете - зложелатели, ще започнат масови самоубийства от яд.
Смешно ли ти е ??!
То затова сме на тоя хал като държава и народ, защото все някой някого преебава, а накрая най-преебан е българският народ, докато изроди като Ганчев си живеят охолно на гърба му.
Божков, казваш, е сериозен бизнесмен, и не живее на гърба на наивниците![]()
Опитът за преебавaне е ясен, но не е ли време и БФС да се намеси, както направи с мераците за второ, трето..ен-то лицензиране
Каши, моята прогнозата ми пак се сбъдна , сашко тодоров е уведомил НАП днес , че отиваме на несъстоятелност и утре пуска уведомление до сгс . Първо се уведомява НАП и после сгс , така е по закон !!! Кой сега е номер 1 ?!
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Тинтири-минтири. Все тук сме най-тарикати и умни, другите са прости и балъци...пък не ви писна да хвалите и Лупи, и титаните, и пак Лупи, и сега ГГ какви гении и дизтарикати са и как правят нечувани в правния и финансов мир хватки. Дотук резултатът е фалит и В група. Ганчев има далеч по-сериозни проблеми от житието и битието на ФК ЦСКА. И ако му праснат присъди, което никак не е малко вероятно, ЦСКА ще е последното, за което да мисли...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Beladona написа:Кашчей написа:1982 написа:Тони написа:Не съм фен на ЦСКА, но ми е смешно как Ганчев ще пре**е всички. Оставаме на страна фианансовата част, но сред феновете - зложелатели, ще започнат масови самоубийства от яд.
Смешно ли ти е ??!
То затова сме на тоя хал като държава и народ, защото все някой някого преебава, а накрая най-преебан е българският народ, докато изроди като Ганчев си живеят охолно на гърба му.
Опитът за преебавaне е ясен, но не е ли време и БФС да се намеси, както направи с мераците за второ, трето..ен-то лицензиране
Каши, моята прогнозата ми пак се сбъдна , сашко тодоров е уведомил НАП днес , че отиваме на несъстоятелност и утре пуска уведомление до сгс . Първо се уведомява НАП и после сгс , така е по закон !!! Кой сега е номер 1 ?!
Ще почакам до утре тогава. Ще последва поздрав с песен на АББА, ако си прав, но няма да е Ву ле ву
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Синьо сърце написа:Тинтири-минтири. Все тук сме най-тарикати и умни, другите са прости и балъци...пък не ви писна да хвалите и Лупи, и титаните, и пак Лупи, и сега ГГ какви гении и дизтарикати са и как правят нечувани в правния и финансов мир хватки. Дотук резултатът е фалит и В група. Ганчев има далеч по-сериозни проблеми от житието и битието на ФК ЦСКА. И ако му праснат присъди, което никак не е малко вероятно, ЦСКА ще е последното, за което да мисли...
Лупи се върна в ЦСКА в лятото, след което, в ранна есен, му предстоеше подновяване на делото в СГС. Ганчев прави същото, по същата причина, но в СГС има леки промени и е възможно да не получи същият резултат (дано!).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:1982 написа:Тони написа:Не съм фен на ЦСКА, но ми е смешно как Ганчев ще пре**е всички. Оставаме на страна фианансовата част, но сред феновете - зложелатели, ще започнат масови самоубийства от яд.
Смешно ли ти е ??!
Опитът за преебавaне е ясен, но не е ли време и БФС да се намеси, както направи с мераците за второ, трето..ен-то лицензиране![]()
Да си видял някъде да се кефя на личността Васил Божков ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа:За трети път те питам кое от тези неща е вредно за ЦСКА и не трябва да се случи? Отговори ми конкретно, а не с общи приказки!
Отговорил съм ти достатъчно конкретно, по-конкретно няма как да е, това че ти искаш някакъв друг отговор, не е мой проблем.
Отговорил си ми, че Литекс живуркал. Ако това за теб е ”достатъчно конкретно”, за мен не само че не е, ами даже няма никаква връзка с въпроса. Но, ще счета, че според теб развиването на добра школа, инвестирането в базата и отличната трансферна политика са неща, които биха навредили на ЦСКА ако бъдат приложени. Вероятно смяташ, че е по-удачно на всеки 6 месеца да освобождаваме по 8, а да взимаме по 10 играчи. Тъй де, нали с тази политика няколко пъти за малко да станем шампиони.
Отговорил съм ти нещо и за публиката на ЦСКА и живуркането, но явно четеш избирателно. Твой си проблем, не мой.
За другото - не се безпокой, не след дълго ще имаш възможност да припознаеш любимия ти модел.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Синьо сърце написа: Ганчев има далеч по-сериозни проблеми от житието и битието на ФК ЦСКА. И ако му праснат присъди, което никак не е малко вероятно, ЦСКА ще е последното, за което да мисли...
Нищо няма да му праснат, живеем в България, ще му праснат, колкото праснаха и на Маргините и Маджо. Това е, надяваме се на някой куршум да свърши доброто дело, че ако чакаме на българското "правосъдие" ....
- Синьо сърце
- Контакти:
Момчета, да ви обясня: избийте си от главите всички приказки за възраждане, ново начало и прочее. Няма такова нещо. Има падение, и едва ли ГГ ще ви бъде месията. Няма потенциал-нито икономически, нито политически. И е със спорен футболен такъв. Интерес към ЦСКА за реклама може и да има цеха в с.Ветрен за детски обувчици ( много са добри), но с това отбор не се прави. Мачовете ви ще се гледат, но зарад чобанските изпълнения на село( поведат ли ви-топката в реката!
и любопитните дестинации. Никакъв приход за клуба, само разходи и проблеми. И неясно бъдеще...
пп А, да ви питам: Пирин от ДПС ли са?
пп А, да ви питам: Пирин от ДПС ли са?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Днес си говорим за ГГ, Утре може да има ЦСКА с друг благодетел. ЦСКА няма да умре. Това е положението. Дългове, ала-бала. Не ми дреме за тях - както на хората дето са загробили професионалния клуб не им е пукало каква глупост вършат.
Да фалираме по-бързо. Ако трябва и от А окръжне ще се почва, ако трябва и от махленски мачове в някоя глуха уличка.
ЦСКА няма държавна протекция. ЦСКА е жертва на схема. Това е положението. В България виновни няма - има само професори, дет уж много разбират пък не са направили нищо за спасението на 31 кратния шампион и рекордьор из европейските терени за нашата скапана реалност.
Да фалираме по-бързо. Ако трябва и от А окръжне ще се почва, ако трябва и от махленски мачове в някоя глуха уличка.
ЦСКА няма държавна протекция. ЦСКА е жертва на схема. Това е положението. В България виновни няма - има само професори, дет уж много разбират пък не са направили нищо за спасението на 31 кратния шампион и рекордьор из европейските терени за нашата скапана реалност.