Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

BGarmy
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот BGarmy » 07 юни 2013 18:18

Гриша Ганчев:
- Отборът ЦСКА, идеята ЦСКА остава!!!!!!!!!! Просто се сменя настоящото акционерно дружество с това на Литекс, което е изрядно.
- ЦСКА остава в "А" група с историята и емблемата си.
- Литекс отива в "Б" група и продължава съществуването си.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 3-те пътя за ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 18:20

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Делянски, има един сайт, на БФС.В този сайт има библиотека, а в нея има разни правилници.Вземи и прочети Лицензионния правилник и после можем да обсъдим как ще се слеете с отбор от друга област, а не Софийска.Това правило бе прието след сливанията на Берое с Олимпик Тетевен и най-вече, след сливането на Велбъжд с Локо Пд.

Вие, а и Левски, винаги сте сливани с отбори от София (вие по Партийна повеля сте сливани и с отбори от няколко града наведнъж, за да играете в А група, но това са отминалите времена на безметежно съществуване за отбора на Партията).

Оо не,г-н Кашчей!Аз не съм човек на години,млад съм,уча в университет и имам бая задължения :lol: Мерси все пак за преложението ;)

Като си млад, учиш и имаш разни задължения, чий го дириш във форума :mrgreen: Да, знам, че това, което прочетеш няма да ти хареса и ти също го знаеш, та затова отклоняваш предложението ми 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 18:20

BGarmy написа:Гриша Ганчев:
- Отборът ЦСКА, идеята ЦСКА остава!!!!!!!!!! Просто се сменя настоящото акционерно дружество с това на Литекс, което е изрядно.
- ЦСКА остава в "А" група с историята и емблемата си.
- Литекс отива в "Б" група и продължава съществуването си.

Това е!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 18:21

Брабиняка написа:
labrador2 написа:Какви армейци сте бе - пълни страхливци! Тръгвайте мощно от В група, какво срамно има ???

В момента такъв вариант НЯМА, след време може би да, но в момента не съществува и Ганчев го каза. Нито Стоичков щеше да идва, ако имаше такъв вариант, нито титаните така лесно ще пуснат отбора без пробват да извлекат максимална полза от това.
В момента реалните варианти са два другото са глупости:
1 ЦСКА и Литекс се обединяват
2 ЦСКА със Стоичков без Ганчев с играчи от Литекс под наем.

Тия и двата са невъзможни
1 Остават тези 30 милиона дългове.
2 Кой ще ги плаща тези наеми на играчите, или ГГ е дарител и ще ги подари на Титаните?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 07 юни 2013 18:22

Teo написа:
PFC Litex написа:
Teo написа:Гришата иска сливане, ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ АЗ !

Ти не се ли радваше, като обезумял от факта Ганчев в ЦСКА, но то само хубаво не може да бъде не може душата в рая и кура до края или едното, или другото, пълно щастие няма.
Влизането на Ганчев в ЦСКА е само по един път, фалиране на ЦСКА и сливане с Литекс, но така се губи историята на червените.

Нищо не се губи, даже прибавяме вашите титли и купи............ който не ви ги искаме, пазете си ги.... искаме само Гришата начело и нищо общо с отбора от Литекс!

Тео по-добре е това от колкото да сме в Б група или В група.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2013 18:24

Teo написа:ма*ката си е*бало.... :|

Това не е като изпита по гимнастика нали.Трябва да се мисли.До сега някой собственик да е питал
феновете на кого ще продаде клуба/лупи например/Мисля че двете страни знаят какво ще направят.
Просто им трябва време и за да ангажират феновете и ги оставят на спокойствие пускат тази муха.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2013 18:24

onceMORT написа:
Брабиняка написа:
labrador2 написа:Какви армейци сте бе - пълни страхливци! Тръгвайте мощно от В група, какво срамно има ???

В момента такъв вариант НЯМА, след време може би да, но в момента не съществува и Ганчев го каза. Нито Стоичков щеше да идва, ако имаше такъв вариант, нито титаните така лесно ще пуснат отбора без пробват да извлекат максимална полза от това.
В момента реалните варианти са два другото са глупости:
1 ЦСКА и Литекс се обединяват
2 ЦСКА със Стоичков без Ганчев с играчи от Литекс под наем.

Тия и двата са невъзможни
1 Остават тези 30 милиона дългове.
2 Кой ще ги плаща тези наеми на играчите, или ГГ е дарител и ще ги подари на Титаните?

ганчев, каза :"Тези играчи струват много пари...", може да е партенка но да видим и перукан какво ще каже :?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юни 2013 18:24

Да сме те спряли...пътят е чист. Ааа ясно, искаш да играете тая година в Европа, като ония отбор с другите начини- само така ли можете? :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2013 18:24

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Делянски, има един сайт, на БФС.В този сайт има библиотека, а в нея има разни правилници.Вземи и прочети Лицензионния правилник и после можем да обсъдим как ще се слеете с отбор от друга област, а не Софийска.Това правило бе прието след сливанията на Берое с Олимпик Тетевен и най-вече, след сливането на Велбъжд с Локо Пд.

Вие, а и Левски, винаги сте сливани с отбори от София (вие по Партийна повеля сте сливани и с отбори от няколко града наведнъж, за да играете в А група, но това са отминалите времена на безметежно съществуване за отбора на Партията).

Оо не,г-н Кашчей!Аз не съм човек на години,млад съм,уча в университет и имам бая задължения :lol: Мерси все пак за преложението ;)

Като си млад, учиш и имаш разни задължения, чий го дириш във форума :mrgreen: Да, знам, че това, което прочетеш няма да ти хареса и ти също го знаеш, та затова отклоняваш предложението ми 8-) :mrgreen:

[offtopic]Това е добър въпрос,даже трябва да уча сега за изпит :lol:[/offtopic]
Иначе защо да не ми хареса....давай,стреляй,аз съм ''пасив'' :lol: Никакъв проблем нямаш! Само не разбрах ко им пречи на Левски да си празнуват 100 години,при положение,че Левски 1914 и Левски 2013 нямат 100% връзка...
Последна промяна от delqnski47 на 07 юни 2013 18:25, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 18:24

warhead написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.

Вариант 3 - с отбор само от Софийска област.Намерете такъв и се слейте... но при сливане май се получава нов отбор :roll:

ЦСКА и Левски досега са се сливали(или по точно са ГИ сливали) с бая отборчета от началото на съществуването си досега...
Ма като гледам Левски-то ще си празнуват 100 годишнината си като пичове....

Да не забравя,е че левски е имал имена като,Левски-Спартак-Динамо-Витоша ама си празнува 100-е ;)

Стига си цитирал ГА !
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”