ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 06 юни 2016 23:21

CSKA 78 написа:
1982 написа:Е, те БФС затова се туткат максимално дълго .... мишките ги е страх, от една страна има политически натиск да се пусне преименувания Литекс, от друга са кредиторите на ЦСКА, УЕФА и ФИФА ..... щото, а БФС са стъпили накриво, а си е ебало майката. :mrgreen: :mrgreen:

Да, така е! БФС-то ги е страх от кредиторите! :lol: :lol:

Да, когато говорим за агенти на ФИФА и УИФА, които са осъдили ЦСКА, страх ги е, и още как ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2016 23:22

1982 написа:
CSKA 78 написа:
1982 написа:Аз неведнъж писах, че кредиторите на ЦСКА не ядат ябълките с клоните и няма да оставят да бъдат така евтино преметнати от ловешкия крадец на ДДС. А са посмели БФС да узаконят това престъпление, тепърва циркът започва.

Да, така е! А, дяда ти Коледа е истински и живее на Северния полюс! :lol: :lol: Май забрави, че кредиторите са такива на старото дружество, което е в процес по несъстоятелност! И българският съд, който е с предимство пред съдилищата на УЕФА, е определил вече техните вземания! :shock: :shock: Няма вече мърдане за кредиторите! Или ще има план оздравяване, или фалит на дружеството! А, кредиторите могат да се оплачат на арменският поп, ако искат! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

В структурите на ФИФА и УЕФА няма нищо с предимство пред тях. Вадели са и цели федерации, само заради държавна намеса във футбола, моето момче.

Няма такова нещо, момче! Вземи се информирай! Съдилищата на всяка една страна, са с голямо предимство пред съдилищата на УЕФА! Всеки адвокат по спортно право ще ти каже същото! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 юни 2016 23:23

CSKA 78 написа:
icko65 написа:
CSKA 78 написа:Муа-ха-ха! Верно ли, бе? Топспор! И ги цитираш даже? :lol: :lol: :lol:

Кого..тебе ли да цитирам?Добре!Кони:Аз не знам къде съм и за кого.За ЦСКА-София лиии..за Литекс лиии..?

Ми...бици, по-добре не пиши нищо, отколкото да цитираш Топспорт и Коцьев! :lol: :lol:

Съзрях малка доза истина която може да ви обърне каруцата..та затова го цитирах.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юни 2016 23:24

Кои са вадените федерации?Дървеха се нещо на поляците и на края клекнаха.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2016 23:24

1982 написа:
CSKA 78 написа:Да, така е! БФС-то ги е страх от кредиторите! :lol: :lol:

Да, когато говорим за агенти на ФИФА и УИФА, които са осъдили ЦСКА, страх ги е, и още как ....

Ми...не ги е страх от кредиторите! Утре ще имаме нов формат на първенството, още утре, най-късно вдругиден, ще има Изпълком, и старото ПФК утече! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 06 юни 2016 23:25

CSKA 78 написа:Няма такова нещо, момче! Вземи се информирай! Съдилищата на всяка една страна, са с голямо предимство пред съдилищата на УЕФА! Всеки адвокат по спортно право ще ти каже същото! :mrgreen: :mrgreen:

http://gong.bg/football-sviat/drugi/vad ... efa-371228

"Футболната федерация на Гърция може да бъде извадена от турнирите под егидата на ФИФА и УЕФА, пише Ройтерс.
Причината е вмешателството на правителството в делата на футболната федерация."

Май можело, а?

гражданин от село написа:Кои са вадените федерации?Дървеха се нещо на поляците и на края клекнаха.

Той надървения лесно влиза, само да поиска! :lol:
Последна промяна от LamarinTenekijiev на 06 юни 2016 23:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2016 23:26

Коце, какво да обяснявам на човек, който всекидневно се излага в този форум ..... ти си някакъв дървен философ, по-добре на стената да обяснявам.

Айде, чакаме страшната вест, дето щеше да е днес, ама щяла за утре да бъде ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юни 2016 23:27

LamarinTenekijiev написа:
Beladona написа:
1982 написа:Аз неведнъж писах, че кредиторите на ЦСКА не ядат ябълките с клоните и няма да оставят да бъдат така евтино преметнати от ловешкия крадец на ДДС. А са посмели БФС да узаконят това престъпление, тепървма циркът започва.

И на мен ми се струва, че нито утре, нито вдругиден ще има решение за ЦСКА! Ще се чака до последния възможен момент. Защото вземат ли прибързано решение, като нищо ще ядат евро-сопата! :lol:

Боли ме дедовия какво ще решат за преименуването на Литекс , да ви кажа какво ще стане с ЦСКА , искате ли ?

Разбира се!

Васил Божков ,Сократис Кокалис и още 7,8 бизнесмена от неговия кръг ще внесат в СГС Оздравителен план на 27.06.2016 г .
Очаквам към краят на Август , началото на Септември да бъде насрочено събрание на Кредиторите , на което този план да бъде приет ! Ако БФС реши да допусне под това условие ЦСКА до Б група ще играе там, ако ли не , ЦСКА остава пак във В група !!! Ние сме ЦСКА София , имаме чест , достойнство и имаме намерение да спазим Законите на страната , ще спазим стриктно всички правила !!! Благодаря за вниманието ! Ако имате допълнителни въпроси , съм готов да отговоря на всички ! :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юни 2016 23:28

1982 написа:Коце, какво да обяснявам на човек, който всекидневно се излага в този форум ..... ти си някакъв дървен философ, по-добре на стената да обяснявам.

Айде, чакаме страшната вест, дето щеше да е днес, ама щяла за утре да бъде ....

Страшната вест е , че Чери ще оздравява твърдо и не го интересуват микренските лъжци как ше се въртят !!!

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 06 юни 2016 23:30

Beladona написа:
Beladona написа:
1982 написа:Аз неведнъж писах, че кредиторите на ЦСКА не ядат ябълките с клоните и няма да оставят да бъдат така евтино преметнати от ловешкия крадец на ДДС. А са посмели БФС да узаконят това престъпление, тепървма циркът започва.

И на мен ми се струва, че нито утре, нито вдругиден ще има решение за ЦСКА! Ще се чака до последния възможен момент. Защото вземат ли прибързано решение, като нищо ще ядат евро-сопата! :lol:

Боли ме дедовия какво ще решат за преименуването на Литекс , да ви кажа какво ще стане с ЦСКА , искате ли ?

Разбира се!

Васил Божков ,Сократис Кокалис и още 7,8 бизнесмена от неговия кръг ще внесат в СГС Оздравителен план на 27.06.2016 г .
Очаквам към краят на Август , началото на Септември да бъде насрочено събрание на Кредиторите , на което този план да бъде приет ! Ако БФС реши да допусне под това условие ЦСКА до Б група ще играе там, ако ли не , ЦСКА остава пак във В група !!! Ние сме ЦСКА София , имаме чест , достойнство и имаме намерение да спазим Законите на страната , ще спазим стриктно всички правила !!! Благодаря за вниманието ! Ако имате допълнителни въпроси , съм готов да отговоря на всички ! :)

Приема се!
САМО ЦСКА

Върни се в “Архив”