LamarinTenekijiev написа:Beladona написа:LamarinTenekijiev написа:1982 написа:Аз неведнъж писах, че кредиторите на ЦСКА не ядат ябълките с клоните и няма да оставят да бъдат така евтино преметнати от ловешкия крадец на ДДС. А са посмели БФС да узаконят това престъпление, тепървма циркът започва.
И на мен ми се струва, че нито утре, нито вдругиден ще има решение за ЦСКА! Ще се чака до последния възможен момент. Защото вземат ли прибързано решение, като нищо ще ядат евро-сопата!

Боли ме дедовия какво ще решат за преименуването на Литекс , да ви кажа какво ще стане с ЦСКА ,
искате ли ?
Разбира се!
Васил Божков ,Сократис Кокалис и още 7,8 бизнесмена от неговия кръг ще внесат в СГС Оздравителен план на 27.06.2016 г .
Очаквам към краят на Август , началото на Септември да бъде насрочено събрание на Кредиторите , на което този план да бъде приет ! Ако БФС реши да допусне под това условие ЦСКА до Б група ще играе там, ако ли не , ЦСКА остава пак във В група !!! Ние сме ЦСКА София , имаме чест , достойнство и имаме намерение да спазим Законите на страната , ще спазим стриктно всички правила !!! Благодаря за вниманието ! Ако имате допълнителни въпроси , съм готов да отговоря на всички !