Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sylvax

Re: Английска висша лига 2010/11

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 19:41

finnan написа:Трофейте са просто нещо преходно, днес ги имаш утре не .
Говоря ти за ''трофей'' за да ти покажа какъв тип ''фен'' си . Всеки загубен трофей от страна на МЮ от феновете се уревава света ... още помним ''великия'' гол от засада на Дрогба , както и изпълнението на Робен в ШЛ миналият сезон .
Мен не трофейте са ме направили фен на футбола драги което до голяма степен неможе да се каже за ''USA'' , oops МЮ

пълни глупости до 1, просто си типичен лузър с ревматизъм.
просто се научете че ще си седите отдолу завинаги и тва е защото изтребвате системно италянци и като цяло сте ебати насрания отбор, да си го кажем честно.
иначе помнете квото ви отърва, боли ме фара.
Като истински фен лузърите не си знаеш историята и няма идея кой е отбора с най-много дузпи, повечето симулиране за 1 сезон във историята на Английското футболно първенство, нито знаеш колко бил подкрепян ФК Убиец пред 70 и 80те.
Последна промяна от Sylvax на 23 май 2011 19:44, променено общо 1 път.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 19:44

Култов образ е тоя ... Имаше едно време и едни Гролш и Войводата ... Абсолютни класици :lol:

Лично аз за пръв път се регистрирах във форума на Топспорт някъде около 99 г. и някой образи все още пишат там :lol:

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 23 май 2011 19:51

пълни глупости до 1, просто си типичен лузър с ревматизъм.
просто се научете че ще си седите отдолу завинаги и тва е защото изтребвате системно италянци и като цяло сте ебати ******ия отбор, да си го кажем честно.
иначе помнете квото ви отърва, боли ме фара.
Като истински фен лузърите не си знаеш историята и няма идея кой е отбора с най-много дузпи, повечето симулиране за 1 сезон във историята на Английското футболно първенство, нито знаеш колко бил подкрепян ФК Убиец пред 70 и 80те.

Не бе , не бе , НЕ
Айде няма нужда точно ти да ми Убесняваш нещо .
Вашия отбор е фактор от 10-ина годинки , първо на първо не ти е позволено да говориш за най-великият отбор в Англия - Ливърпул , второ тези за ''подкрепа'' са използвани само от хората който са възнегували от собствения си провал ,че не са успяли да спрат великата чета , на Пейсли , Фейгън и т.н .
САФ е никой , една спльоскана дъвка , Пейсли е от друго измерение ! Да не говорим за споменатите Фейгън , Далглиш и т.н. Историята му е майката , не няккви си 10,11 години
Щото когато великия Ливърпул вдигаше КЕШ , след КЕШ начело със Ръш, МЮ никой не го знаеше и беше във втора дивизия при Дарби , Шефилд и т.н
Това на МЮ със САФ ще е до време после ще потънете в забрава с тези дългове
Ливърпул надига глава и скоро ще се върне на трона си както беше едно време .
Последна промяна от finnan на 23 май 2011 19:58, променено общо 1 път.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 23 май 2011 19:57

Девил, кога най-накрая сполучливо ще си редактираш мнение, така че да се получи сравнително грамотно написан текст /не, че съдържанието си струва, но поне формата да е в приличен вид/ Изображение :roll:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 20:05

http://www.manutd-bulgaria.com/forum/in ... e&MID=4056
beroe/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2270

Този е навсякъде и навсякъде ръси глупости ... Дори в сайта на Нова Спорт веднъж тръгнах да чета и веднага го намерих ... Явно момчето страда от комплекс за малоценност.

чудно ми е какъв идиот трябва да си, че да те баннат перманентно дори от форума на любимия си отбор ...

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 23 май 2011 20:07

Този е готов ... да идва следващия ... Дардевил да ми каже как се управлява клуб и кой еди какво си .... за да го зашлева и него със ''истината'' !
Не е лесно да си фен на ''Юесей'' .

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 май 2011 20:23

finnan написа:Този е готов ... да идва следващия ...

адмирала е следващия акаунт(с него е писал де,нищо чудно да има и още). ;)
Тъпото в случая е модераторите май не ги притеснява ,че един единствен човек им осира целия форум.Тоя всеки ден ражда някакви лайна,а почти май не го наказват.

Sylvax написа:тва е защото изтребвате системно италянци и като цяло сте ебати ******ия отбор, да си го кажем честно.

Нали знаеш има една стара приказка "умът е не само в знанието, но и умението то да се прилага".Когато се подиграваш със смъртта на хората,да не те застигне тебе нещо.
Пак ти казвам върви потърси някаква помощ.Определено имаш някакви проблеми.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 май 2011 20:51

Ван Бастен е готов да поеме Челси

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 21:24

Работата отива на там, че ще се чака мача Турция - Белгия ... Ако Турция не спечели Хидинг ще напусне Турция и ще поеме Челси ... Разбира се ако дотогава не бъде назначен друг ...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 май 2011 21:31

Отначало си мислех, че Девила е глупав, но вие показвате, че биете тъпомера отвсякъде с това, че винаги му се връзвате. И то впечатление прави, че винаги 2-3 му се връзват и отстрани изглеждат точно като него. Абсолютни копия сте му само че вие харесвате други отбори
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”