Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 3-те пътя за ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 18:02

Кировец II написа:Аз не виждам какъв е проблема на Ганчев, ако толкова иска да плати 20-30 милиона. Все пак акциите ги получава безплатно. Нима името и историята на ЦСКА днес не струват 20-30млн? Та нали заради тях именно днес е цялата тази истерия. ЦСКА е гранд на България и всичко останало е една огромна пародия. По-добре да започнем от А окръжна, но не приемам каквито и да е сливания, които ще доведат до заличаване на историята и славното минало.

Пич, ако обявите фалит от никъде няма да започнете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 18:04

Кировец II написа:
Армейче написа:При модел 3, при сливането историята ни запавза ли се?

Доколкото аз разбирам - НЕ. И все пак въпроса е как ще го почувстват хората, феновете всеки за себе си и накрая сумарно. За мен 3 ще е равно на ЦСКА в историята.
Тук е интересно и мнението на левскарите, защото при 3 реално вече няма да съществува онзи кръвен враг ЦСКА, а някакво подобие на Лудогорец.

Нашето мнение изобщо не е меродавно в случая. Какво значи тук някакво си дерби,като вие буквално по думите на Гришата се борите за вашето оцеляване. Пък и ние имаме много,ама много работа и много за метене от страна на Сираков,ако дойде в Левски. Така,че ние също имаме нашите си проблеми,разбира се не от такова естество каквото е вашето.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2013 18:05

niki87 написа:Или А окръжна, или мъка с титан и фалит, или обединение = 0 титли, 0 купи, 0 полуфинали :lol: :lol: :lol:
ЗАКРИВАЙ :!:

а 0+0+0= ли е на поне 32ра титла :roll: :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 07 юни 2013 18:05

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.

Вариант 3 - с отбор само от Софийска област.Намерете такъв и се слейте... но при сливане май се получава нов отбор :roll:

ЦСКА и Левски досега са се сливали(или по точно са ГИ сливали) с бая отборчета от началото на съществуването си досега...
Ма като гледам Левски-то ще си празнуват 100 годишнината си като пичове....

Така е баце:)Основната причина е че никога не сме фалирали за 99 години.Хайде осъзнай го най-накрая :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 18:06

ма*ката си е*бало.... :|

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2013 18:07

1977 написа:Така е баце:)Основната причина е че никога не сме фалирали за 99 години.Хайде осъзнай го най-накрая :mrgreen:

Тва да го приемам като някакво собствено хвалене ли какво? :lol: Еми,браво......окей :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 18:09

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Кировец II написа:Това са интерпретациите на бъдещето за ЦСКА в ума на Гриша Ганчев. Кой ви допада най-много? Аз лично съм твърдо за 2-рия модел и напълно изключвам 3-тия - сливането, прехвърлянето и заличаването на историята.
1.Първият е до един момент клубът да съществува в този си вариант и да отиде в "А" окръжна група. Нещо като моделът "Ботев".
2.Вторият вариант е да се намери някой богат чичко, който да поеме задълженията, които са около 35 милиона лева, натрупани във всичките тези 20 години. И постоянно да виси по съдилища да се съди с някого в продължение на… не се знае колко години.
3.Третият вариант е четирите славни букви и славната им емблема да се сложат на друг отбор и клуб с прозрачно финансово минало, с нула задължения и - да кажем, с перспективно бъдеще.

Вариант 3 - с отбор само от Софийска област.Намерете такъв и се слейте... но при сливане май се получава нов отбор :roll:

ЦСКА и Левски досега са се сливали(или по точно са ГИ сливали) с бая отборчета от началото на съществуването си досега...

Левски са ги сливали точно словом и цифром един (1) път. Това се случва през 22 януари 1969 година.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 07 юни 2013 18:09

Кировец II написа:
Армейче написа:При модел 3, при сливането историята ни запавза ли се?

Доколкото аз разбирам - НЕ. И все пак въпроса е как ще го почувстват хората, феновете всеки за себе си и накрая сумарно. За мен 3 ще е равно на ЦСКА в историята.
Тук е интересно и мнението на левскарите, защото при 3 реално вече няма да съществува онзи кръвен враг ЦСКА, а някакво подобие на Лудогорец.

До 1944 г главният ни съперник се нарича Славия София. Мисля, че винаги това дерби, между двата столетника, ще бъде важно и конкурентно на "вечното дерби".
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 18:10

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Делянски, има един сайт, на БФС.В този сайт има библиотека, а в нея има разни правилници.Вземи и прочети Лицензионния правилник и после можем да обсъдим как ще се слеете с отбор от друга област, а не Софийска.Това правило бе прието след сливанията на Берое с Олимпик Тетевен и най-вече, след сливането на Велбъжд с Локо Пд.

Вие, а и Левски, винаги сте сливани с отбори от София (вие по Партийна повеля сте сливани и с отбори от няколко града наведнъж, за да играете в А група, но това са отминалите времена на безметежно съществуване за отбора на Партията).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 07 юни 2013 18:10

Кировец II написа:...Нима името и историята на ЦСКА днес не струват 20-30млн? ...

АХАХАХА! :mrgreen:

Може и повече да им вземете. :mrgreen: Предлагам ви да си обявите търг за ИМЕТО и ИСТОРИЯТА с начална цена "20-30млн". :mrgreen:

Хайде, говорете сериозно. И всъщност съм сигурен, че никой от тези, които така смело размятат милионите, никога не са виждали 20-30 хиляди, камо ли милиони. Вие Гришата за малоумен ли го имате?!? Каква според вас би била възвращаемостта на тия 30 млн.? Ще му донесат ли нещо, което вече си няма? Някои вече съвсем са изтрещели...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Архив”