Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Както е модЙЕрно да се казва: "Селекцията е отворен процес" 

Слава на Бога!
Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
futbolqga написа:Слава на Бога!Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
Не се радвай излишно, че Гаджев заплашва да се махне от 2 години вече. Иначе щом не му се играе тук, че и го демонстрира доста отчетливо през последните 2 сезона, нека се пробва в чужбина. Иначе срещу Славия изигра добър мач...като цяло ако на всеки двубой има мениджъри на трибуните, които да го наблюдават може и да се разиграе.
terata написа:futbolqga написа:Слава на Бога!Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
Не се радвай излишно, че Гаджев заплашва да се махне от 2 години вече. Иначе щом не му се играе тук, че и го демонстрира доста отчетливо през последните 2 сезона, нека се пробва в чужбина. Иначе срещу Славия изигра добър мач...като цяло ако на всеки двубой има мениджъри на трибуните, които да го наблюдават може и да се разиграе.
Прав си. И все пак дано по-скоро някой се излъже да го вземе... ако може и Бру да отмъкнат, хем ще са обиграни.
futbolqga написа:terata написа:futbolqga написа:Слава на Бога!Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
Прав си. И все пак дано по-скоро някой се излъже да го вземе... ако може и Бру да отмъкнат, хем ще са обиграни.
Аз не мога да разбера - малко ли са му парите? За какво ще ходи на вън? Да е резерва на някой друг мангал?

Леевски, оле

futbolqga написа:Слава на Бога!Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
Лошото е, че ще си тръгне като свободен агент и Левски няма да вземат нито стотинка......Това ще бъде поредната "мъжка" постъпка на Гаджев

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:futbolqga написа:Слава на Бога!Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
Лошото е, че ще си тръгне като свободен агент и Левски няма да вземат нито стотинка......Това ще бъде поредната "мъжка" постъпка на Гаджев
Те щото досега се избиваха да предлагат пари за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:OOP написа:futbolqga написа:Слава на Бога!Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев сподели, че договорът му със „сините“ изтича през лятото на 2014-та година, и той държи да отиде в чужбина след това. „Моят договор изтича през лятото на 2014-та, и засега не сме говорили с ръководството за неговото продължаване. Моето желание е ясно – аз искам да играя в чужбина. Крайно време е да направя следващата крачка в моята кариера.
Те щото досега се избиваха да предлагат пари за него.
Освен това Гаджев разкри, че "сините" са скрили от него оферта от Киево, за която е разбрал в последствие, когато вече е било късно.

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:rhaegar написа:OOP написа:Лошото е, че ще си тръгне като свободен агент и Левски няма да вземат нито стотинка......Това ще бъде поредната "мъжка" постъпка на Гаджев
Те щото досега се избиваха да предлагат пари за него.Освен това Гаджев разкри, че "сините" са скрили от него оферта от Киево, за която е разбрал в последствие, когато вече е било късно.
Ееее, стига, де... все едно не го знаем наш ТодАр! Ако офертата на Киево беше поне 6 цифрена сигурно щеше да занесе Гаджев на гръб до Италия, просто е несериозно да се мисли, че е имало реална оферта. Само не знам спънатия охлюв Гаджев какво щеше да прави при "летящите магаренца"

Съндърланд искат Вутов