Neron написа:Тука вотрия жълт картон за Евра пак беше невидим нали?
Ти на какво се надяваш? Тия са богопомазани, срещу тях няма дузпи и картони!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Neron написа:Тука вотрия жълт картон за Евра пак беше невидим нали?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Gil-galad написа:И сега остава Коларов да вкара втори гол
Hakercheto написа:Преди всички да сте се разписали искам да питам феновете на Юнайтед- какво мислите за Евра и как гледате на него в последно време? Аз ако бях фен на МЮ просто такива футболисти ще ме е срам да ги гледам.
Като видях какво направи с Савич чак ми е жал за него. С Суарез и лицемерието няма да го подхващам че ще ме обвините в пристрастие
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Hakercheto написа:Преди всички да сте се разписали искам да питам феновете на Юнайтед- какво мислите за Евра и как гледате на него в последно време? Аз ако бях фен на МЮ просто такива футболисти ще ме е срам да ги гледам.
Като видях какво направи с Савич чак ми е жал за него. С Суарез и лицемерието няма да го подхващам че ще ме обвините в пристрастие
Neftochimic1892 написа:Hakercheto написа:Преди всички да сте се разписали искам да питам феновете на Юнайтед- какво мислите за Евра и как гледате на него в последно време? Аз ако бях фен на МЮ просто такива футболисти ще ме е срам да ги гледам.
Това , което стана може да случи във всяко едно единоборство ! Не мисля ,че тук Евра имаше някаква вина ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта