Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот wilge » 22 дек 2011 09:29

onegavon написа:Само казвам да не се натоварвате с прекалени очаквания и да не впрягате каруцата пред коня.За ГЕРБ спор няма Иво Тонев е техен общински съветник и точно той е човека на премиера. Въпросът с парите е по- важен на руснаците трудно ще им извиеш ръцете да наливат.До тук ВТБ една дума не е споменала, че ще влиза в договорни отношения с Левски.Не пренебрегвайте факта за тези 18млн. които се водят заем според новите изисквания догодина трябва да се трансформират в капитала на клуба или да се изчистят.Титаните го правят същия номер с парите които влагат в ЦСКА.Батков няма да се махне толкова лесно без да си уреди получаването на парите.

Мислиш ли, че има голяма разлика в мисленето на собствениците на двата ни гранда. Чул ли си Титан АД чий адвокатски услуги ползва, с кого най- често се консултират финансистите на клубовете и ще разбереш защо методите им на работа са еднакви. Не казвам, че има нещо лошо в това. Спортно- техничеси можи и да се конкурират, но финансово са като скачени съдове.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 дек 2011 09:53

Levski 1914 написа:Всички тези точки, изброени от Спортал ми изглеждат като изсмукани от пръстите на някой червен журналист...
* Самият футболист трудно би загърбил Бундеслигата, за да се завърне по калните и порутени български стадиони.
...където ще бъде титуляр и обичан от всички привърженици на Левски!

* Стефани - половинката на Гара, ще е твърдо против това нейният любим да се завърне в България, където той бива изкушаван твърде лесно от други жени.
Това с жена му не мисля, че има нужда от коментар! :lol:

Ето какво каза Стефани за "7 дни спорт":

-В България се за­говори, че новият ди­ректор в Левски Иво Тонев ще пътува в близките дни до Гер­мания, където ще се срещне с някои от ше­фовете на Фрайбург. Причината е, че от „Ге­рена” искат да проучат възможността Гара Дембеле да се върне в тима. Със сигурност не става въпрос за закупуване, а за пре­отстъпване до лятото. Знаете ли нещо по въпроса?
- Разговаряли сме с Гара и той иска да се върне в Левски. Там той се чувства на мястото си. Предполагам зна­ете, че тук не играе и винаги е на пейката.
- Да, в България сле­дим изкъсо изявите му.
- Той е готов да се вър­не. Въпросът е от Лев­ски да имат достатъчно финансови средства, за да го вземат под наем до лятото. При положе­ние че имат пари, той ще се върне. Именно по тази причина Гара желае да се срещне със собственика на Левски Тодор Батков, с който да разговаря за неговото евентуално завръщане в София.
- Сигурни ли сте в това, което казвате?
- Разбира се. Дори в момента Гара е тук до мен.
- А какво е вашето мнение по този въ­прос?
- Идеята той да се върне в Левски е добра. На първо място, защо­то той е футболист от висока класа и трябва да играе по-често. Ос­вен това притежава и голям талант. Мисля, че заслужава да бъде в голямо първенство. Нямам представа как­во ще се случи и дали все пак ще успее да се върне в Левски. Всич­ко е възможно. Аз ви казах вече какво е не­говото желание. За мен е важно той да бъде щастлив, където и да сме. В България той е звезда, макар че аз съм разочарована от пове­дението му там. Пред­полагам се досещате какво имам предвид, но не искам да говорим по тази тема. А може ли да ви задам един въпрос? Какво мислят феновете на Левски за евентуал­но негово завръщане?
- Привържениците на Левски го обичат много. Гара предпо­лагам го знае. След като бе продаден на Фрайбург, така и не се намери негов добър заместник. В момента Левски е на три точки от първото място и евентуално негово за­връщане ще върне на­деждите на сините за шампионска титла.
- Това е прекрасно. Благодаря на феновете на Левски за обичта им към Гара. Привържениците на сините му липсват. Никога няма да ги забрави. И тук е известен, но в София го обожаваха. Пак ви казвам, наис­тина иска много да се върне. С най-голямо удоволствие ще облече отново синия екип."
Толкова по върпоса за Спиртал!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 дек 2011 10:38

Значи се потвърждава и теорията ми, че в Германия ще се ходи за да се преговаря, а не да се проучва. Предполагам до края на тази седмица ще разберем развръзката :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 11:13

Защитникът на Черноморец Енис Хайри отново е в плановете за селекция на “Левски”. “Сините” веч епробваха да вземат тунизиеца с немски паспорт, но преговорите се проваляха. Този път “Левски” е много близо до Хайри. Договорът на защитника с Черноморец изтича в края на сезона и бургазлии са готови да се разделят с него срещу минимална сума, пише “Меридиан мач”. Защитникът пробва да си намери отбор в чужбина, но не се стигна до трансфер. В последната една година Хайри беше на проби в Щутгарт, в Китай, искаха го от Украйна и Русия, но сделка нямаше. Бранителят тежи изключително много с високата си заплата на ръководството на Черноморец и това е причината за бъдещата раздяла. Именно претенциите на Енис Хайри за солидно месечно възнаграждение би било проблем за “Левски”. Очаква се в последните дни преди Нова година да стане окончателно ясно дали защитникът ще премине на “Герена”. Както е известно, Николай Костов иска попълнения на четири поста, един от които централен бранител. Останалите позиции са ляв бек, халф и централен нападател.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 дек 2011 11:53

Дембеле поиска среща с Батков, завръщането му в Левски е все по-вероятно
http://football.sportal.bg/news.php?news=341337
Махаме Арш идва Дембеле идват още 2-3 класни играчи като задължително е централен защитник и по двете крила.Гарата вкарва 20 парцала и всичко е точно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2011 12:53

Neron написа:Дембеле поиска среща с Батков, завръщането му в Левски е все по-вероятно
http://football.sportal.bg/news.php?news=341337
Махаме Арш идва Дембеле идват още 2-3 класни играчи като задължително е централен защитник и по двете крила.Гарата вкарва 20 парцала и всичко е точно.

Още 2-3.., че вие колко класни имате в момента?И с какво ще им плащате заплатите и траншовете?

Във всеки сайт пише различно за Дембеле, та не вярвам много аз.Не са много чужденците, които веднъж излезли от България да напират да се връщат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 дек 2011 13:08

Кашчей написа:Във всеки сайт пише различно за Дембеле, та не вярвам много аз.Не са много чужденците, които веднъж излезли от България да напират да се връщат.

Ами по думите на жена му, явно е ,че напира. И едно е да четеш размисли и страсти на нечии журналист, съвсем друго е цитирани думи на лице. И ако тези цитати са лъжа, то съвсем спокойно може да му се заведе на този журналист съдебна отговорност ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2011 13:18

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:Във всеки сайт пише различно за Дембеле, та не вярвам много аз.Не са много чужденците, които веднъж излезли от България да напират да се връщат.

Ами по думите на жена му, явно е ,че напира. И едно е да четеш размисли и страсти на нечии журналист, съвсем друго е цитирани думи на лице. И ако тези цитати са лъжа, то съвсем спокойно може да му се заведе на този журналист съдебна отговорност ;)

Има и една тънка подробност, но сигурно не е неразрешима, особено, като ви стане спонсор ВТБ ;)

А дали чак толкова му се играе в България, или го влече животът тук, където определено режимът не е като в Германия. 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 дек 2011 13:26

Кашчей написа:А дали чак толкова му се играе в България, или го влече животът тук, където определено режимът не е като в Германия. 8-)

Режимът не е като в Германия, но преди всичко си остава германска собственост, където е пълно с полуаматьрски и аматьорски дивизии, които набързо могат да приключат кариерата му.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2011 13:40

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:А дали чак толкова му се играе в България, или го влече животът тук, където определено режимът не е като в Германия. 8-)

Режимът не е като в Германия, но преди всичко си остава германска собственост, където е пълно с полуаматьрски и аматьорски дивизии, които набързо могат да приключат кариерата му.

Тук си прав, нищо че нищо не пречи и тук да му отиде кариерата на кино (има все още условна присъда, нали).

Винаги ми е било чудно, защо даден отбор купува футболист и после го закотвя на пейката.Хайде, тук в България, за вас и ЦСКА е достатъчно един играч да ви вкара два гола, или да вкара на "вечния враг" (изключително тъпо сравнение за мен) и веднага му налитате, без значение дали става или не става за отбора ви.В случая какъв е интересът на Фрайбург от тази сделка?А и друго ми прави впечатление:голмайсторът на миналият шампионат в България стои закотвен на пейката на един посредствен отбор от Първа Бундеслига... което твърде красноречиво говори за огромната разлика в нивата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”