Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот daniel875 » 06 ное 2011 19:37

Old_death написа:
daniel875 написа:
Old_death написа:Според мен Левски биха защото искаха и знаеха повече как да победят.В края на мача май и физиката изневери на пловдивчани.Имаше и известна доза късмет,но шанса винаги е бил част от спорта,в частност от футбола.

Какво толкова сте се натопорчили на Дуци? Нали сами си го избрахте? Между другото днес вас си бутаха брутално срещу "Ботев" Враца, но врачани направиха страхотен мач и си заслужиха точката. "Ботев" Враца е много хубав отбор, който ако не беше съдията, можеше да победи и нас насред София. Искам да останат в елита!

Не разбрах по каква тема се пише тук.За мача на Левски с Локомотив Пловдив или за Мача ни с Ботев?Много бързо забравихте гипса,който бяхте изпили!Ти фен на Левски ли си или си анти цесекар?

Аз съм левскар, но съм запалянко, който навремето обичаше футбола. Вече толкова години футбол няма. "Ботев" Враца е отбор с традиции и не само левскари, но и цесекари трябва да се кефят на този отбор ако е в елита. Искам любимият ми отбор да играе с желанието, с което те играха днес срещу вас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 19:38

sostenere написа:
LaRgO написа:Хаха, жалки същества... Ако Левски обърне мач, задължително мачът е уговорен, но ако някой обърне Левски, мачът е много чист. Много сте жалки. Иначе Костов го каза - С тази игра сме за никъде. Нито титла, нито ЕКТ. Здравков пък видял слабости само, защото сме допуснали два гола..... :shock:

Мачът е чист, ама някой друг път... ясно е на всеки какво става по българските мачове, примерите вече стават толкова очевадни, че просто не знам какво да кажа. Лесно е на вас тук където си коментирате по форумчета, ама на мен не ми е приятно изобщо, защото съм на всеки мач на Левски и ми е много болно от това, което става. Да, аз ще бъда и в Стара Загора за разлика от теб наприер, после ще съм и в Банско и харча луди пари за тези изживявания, но съм там и 100 % казвам, че този мач е уреден на обръщачка. Всичко си проличава и в Европа и в националния отбор...

Ти откъде знаеш на колко мача съм ходил и, че няма да ходя в Стара Загора, а ? И да, мачът не е уговорен. Това, че във всеки по-оспорван мач виждаш договорки си е твой проблем.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 19:43

NO MERCY написа:
LaRgO написа:Хаха, жалки същества... Ако Левски обърне мач, задължително мачът е уговорен, но ако някой обърне Левски, мачът е много чист. Много сте жалки. Иначе Костов го каза - С тази игра сме за никъде. Нито титла, нито ЕКТ. Здравков пък видял слабости само, защото сме допуснали два гола..... :shock:

Е нали е подлога на гонзо, ти какво очакваш.

Може и за това така да е казал, а може и да разбира колкото Гонзо.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 ное 2011 19:46

LaRgO написа:
sostenere написа:

Мачът е чист, ама някой друг път... ясно е на всеки какво става по българските мачове, примерите вече стават толкова очевадни, че просто не знам какво да кажа. Лесно е на вас тук където си коментирате по форумчета, ама на мен не ми е приятно изобщо, защото съм на всеки мач на Левски и ми е много болно от това, което става. Да, аз ще бъда и в Стара Загора за разлика от теб наприер, после ще съм и в Банско и харча луди пари за тези изживявания, но съм там и 100 % казвам, че този мач е уреден на обръщачка. Всичко си проличава и в Европа и в националния отбор...

Ти откъде знаеш на колко мача съм ходил и, че няма да ходя в Стара Загора, а ? И да, мачът не е уговорен. Това, че във всеки по-оспорван мач виждаш договорки си е твой проблем.

Значи ако ми казваш на мен , а и на всички тук , че ходиш на всички мачове на Левски .....
:) :)
:mrgreen: :mrgreen:
Момче .... сигурно и на днешния мач си бил :lol:
Абе ..... ти сериозно ли ?
Искаш да ми кажеш ,че ти не работиш не правиш нищо и винаги имаш време да отидеш на мач на Левски ? Такива постоянно ходещи навсякъде и винаги фенове като теб са ми ясни ! ЯСНИ !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 19:52

Ако направя едно обобщение,СПОРЕД ЛЕВСКИМРАЗЦИТЕ:
Славия ги бихме,защото мачът бил уговорен(Г.Иванов,на 3м от голлинията,НЕ ПОЖЕЛАЛ да вкара)
Срещу Ботев-съдията свирил засада,дето я нямало,пък за Гаджев имало ЧК-чиста загуба
С Литекс мачът бил уговорен и затова Пенев си извадил най-силните играчи
Локо Сф бойкотирали и затова сме ги били
С Локо Пд мачът бил уговорен,защото...иначе,тях посмъртно не можем да ги бием.Може би...
Т.е,според същите тези ЛЕВСКИМРАЗЦИ,при "нормално" стечение на обстоятелствата,досега Левски трябваше да е с,има-няма...2-3 точки.
Правилно ли съм разбрал?

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 19:54

LaRgO написа:Ти откъде знаеш на колко мача съм ходил и, че няма да ходя в Стара Загора, а ? И да, мачът не е уговорен. Това, че във всеки по-оспорван мач виждаш договорки си е твой проблем.

Много ясно, че знам... :lol: Знам ги всички, които са редовни по стадионите и няма такива, които да се занимават да пишат във форума на Гонг, защото повечето които са на всеки мач изобщо няма да си правят регистрации и да се обесняват в някакво форумче.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 06 ное 2011 19:56

Коментирайте истинските мачове в евротурнирите. Този фарс, А група се коментира, само ако си познал от залаганията. Ето тази вечер, всички чакаха последните 15 мин за да стане "обратът" и в това няма нищо случайно. Дано по-бързо измрат разните му там батковци, кокодиневци, титани, гришаганчевци и т.н.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 06 ное 2011 19:56

Granfor,АКО и ДАНО човека не хранят!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 ное 2011 19:59

blue avalanche написа:Ако направя едно обобщение,СПОРЕД ЛЕВСКИМРАЗЦИТЕ:
Славия ги бихме,защото мачът бил уговорен(Г.Иванов,на 3м от голлинията,НЕ ПОЖЕЛАЛ да вкара)
Срещу Ботев-съдията свирил засада,дето я нямало,пък за Гаджев имало ЧК-чиста загуба
С Литекс мачът бил уговорен и затова Пенев си извадил най-силните играчи
Локо Сф бойкотирали и затова сме ги били
С Локо Пд мачът бил уговорен,защото...иначе,тях посмъртно не можем да ги бием.Може би...
Т.е,според същите тези ЛЕВСКИМРАЗЦИ,при "нормално" стечение на обстоятелствата,досега Левски трябваше да е с,има-няма...2-3 точки.
Правилно ли съм разбрал?

Нищо не си разбрал балък, кво си тръгнал да иронизираш с някакви други мачове, този мач с Локо Пловдив е на 100 % уговорен и колкото повече хора го разберат и колкото повече хора си изразят позицията на стадиона, че това не може да продължава така в българския футбол, тогава той ще тръгне нагоре и на клубно и на национално ниво...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 06 ное 2011 20:00

sostenere написа:
LaRgO написа:Ти откъде знаеш на колко мача съм ходил и, че няма да ходя в Стара Загора, а ? И да, мачът не е уговорен. Това, че във всеки по-оспорван мач виждаш договорки си е твой проблем.

Много ясно, че знам... :lol: Знам ги всички, които са редовни по стадионите и няма такива, които да се занимават да пишат във форума на Гонг, защото повечето които са на всеки мач изобщо няма да си правят регистрации и да се обесняват в някакво форумче.

Аха. Знаеш ли за какво още се използва форума ? Да се правиш на такъв, какъвто не си. Сещаш ли се кой визирам ? То много лесно да напишеш във форум, че ходиш на всички мачове и да се направиш на велик. Стани ясновидец или вече го практикуваш ясновидството ? Ти как пишеш коментари тук ? С телепатия ли или имаш регистрация ? Май и ти се занимаваш в някакво форумче.
Последна промяна от LaRgO на 06 ное 2011 20:05, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”