Old_death написа:daniel875 написа:Old_death написа:Според мен Левски биха защото искаха и знаеха повече как да победят.В края на мача май и физиката изневери на пловдивчани.Имаше и известна доза късмет,но шанса винаги е бил част от спорта,в частност от футбола.
Какво толкова сте се натопорчили на Дуци? Нали сами си го избрахте? Между другото днес вас си бутаха брутално срещу "Ботев" Враца, но врачани направиха страхотен мач и си заслужиха точката. "Ботев" Враца е много хубав отбор, който ако не беше съдията, можеше да победи и нас насред София. Искам да останат в елита!
Не разбрах по каква тема се пише тук.За мача на Левски с Локомотив Пловдив или за Мача ни с Ботев?Много бързо забравихте гипса,който бяхте изпили!Ти фен на Левски ли си или си анти цесекар?
Аз съм левскар, но съм запалянко, който навремето обичаше футбола. Вече толкова години футбол няма. "Ботев" Враца е отбор с традиции и не само левскари, но и цесекари трябва да се кефят на този отбор ако е в елита. Искам любимият ми отбор да играе с желанието, с което те играха днес срещу вас.