Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- spridaqdeshkartofi
- Контакти:
Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]
А вчера на нас се смяхте... 

Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !
FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !
FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D
Гонзо на амфети ли си ??? Кой мач гледа тоя .... Ама това тъпо репортерче за оставка не пита нали гъзолизец .....
- фифи перото
spridaqdeshkartofi написа:А вчера на нас се смяхте...
Ние ви се смеем постоянно

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Аз за това не им хода на мачовете. Ше им ходим на мача да ги гледам и да мълчим, я да ги таковам у нещастниците, па и на всичко отгоре оня Гаджев ше се сърди, че го усвирквали, айде ходете там от където сте се родили. Нещастници.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
-
Ние заедно ревем вече доста годинки 

siniq_fen написа:Teo написа:Айде с здраве мой левскари на 28-ми, ще видим кой-кой
Кво се кефиш, то е ясно, че ще ни смачкате.

Последна промяна от Blue Mind на 16 окт 2011 19:57, променено общо 1 път.

- Bojko Berojko
- Контакти:
Много добър футбол играят Черноморец. Това е отбора който най-много ми харесва този сезон.

- controller
- Контакти:
Дано поне тази загуба накара Гонзо да си ходи ! Ясно е ,че Батков няма смелост да го уволни ! Черноморец ни разказаха играта отвсякъде , а тоя дето е препоръчал да вземем Калво да се преориентира в професията , ако т'ва е футболист аз съм космонавт !

Добре играха и с желание.Съдията опропасти мача.Не беше само дузпата!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
- hienizator
- Контакти:
hienizator написа:Черноморец показват много приличен футбол в изиграните мачове ... много голям плюс за тях е, че ако загубят мача ще кажат примерно почнахме от нулата ... нов отбор сме ала бала,което ще звучи достоверно,но ако си гледаме в нашата кошница и стане така, че не вземеме трите точки в Бургас не виждам вече пред кого и как ще се оправдават,защото на нас ни трябва само и единствено победата - абсолютно нищо друго не ни устройва! Смешен ми стана Данчо Милиев след мача с Лудогорец "Трябва да върнем доверието на феновете" ... е колко пъти се връща доверие и с какво с 4:0 над Локото,които нямат 2лв клетите да се усмихнат ли!? За мен този мач беше ясен от преди седмица! Аз няма да гледам резултата само ще кажа,че съм разочарован от играта на Арс за пореден път и нямам никакво намерение да го коментирам,както и на Старокин за пореден път (с невероятното му извеждащо подаване към Преслав Йорданов) - два много ключови поста в нашия отбор! А подобни грешки примерно срещу Черноморец или цска ще ни изядат главата! А преди малко гледам интервюто на Дарко Тасевски, в което му отварят темата за Разград ... имали сме много млади момчета и едва ли не заради това сме паднали ... дрън дрън точно Дарко пък беше най-слабия и незабележим индивид на терена ... голяма криеница и голямо неможене падна в тоя мач от негова страна! Май май силните ни футболисти не могат да правят два поредни силни мача,което е голям проблем! Едно време сегашния ни тренер носеше Левски на гърба си по цял полусезон без да му пада кпд-то и стръвта за победа ... бележеше всеки кръг, къде ли из България има сега един като него ... да го откриеме и да ни радва,че сега нападатели нямаме!
Ето мнението ми от 3-ти Октомври .... все едно съм гледал мача и съм си пуснал коментара след него!