Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 20:55

фифи перото написа:
santiliana написа:Чудя се какво трябва да се случи, че да му уври кратуната на пловдивския плейбой. ....................................
Грозна картинка е отбора ни, пичове.А и вече няма в кой да си го припознаем, така да се каже...Кой от всичките тези момци носи левскарското в духа си? Няма такъв.Сякаш това не е Левски София, а някакъв средняшки тим от долните групи. А мениджъра...-Няма смисъл от коментари вече този човек, всички го разкриха що за капацитет е...Само си хабим нервите и ще срещнем новата седмица отново неудовлетворени от любимия ни отбор.

Е....Хабя си ги вече 45 години...Но такова ЧУЧЕЛО не съм виждал!

и аз така.Кое обаче продължава да му дава право да е начело на тима, ей тоз въпрос ме гложди :x
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 21 авг 2011 20:57

Май много хора са забравили този ШАМПИОНСКИ ГОЛ, А И НЕ САМО ТОЗИ ...

Той не е виновен за това, което става в Левски... Мисля, че всички знаят кой е главният виновник!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 21:00

Valdes написа:

Той не е виновен за това, което става в Левски... Мисля, че всички знаят кой е главният виновник!

Май много хора са забравили за прословутата тото-дуспа!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 авг 2011 21:01

Valdes написа:

Като играч беше що годе добър но за треньор....той дори е по-зле и от Достанич :x
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 21 авг 2011 21:05

преди 3 години,когато пое отбора ГИ обеща зимата да гледаме един различен Левски
Миналата година ГИ искаше да изчакаме да се обиграе отбора до пролетта за да видим един силен Левски
Тази година ГИ иска да се изликуват и обиграят играчите за да видим един силен Левски
Как не му омръзна на Гонзо да лъже така безочливо феновете.Това което не можа да направи Милко Балев навремето Гонзо се се опитва !!!За мен той вече няма място на Герена дори и като зрител!!

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 21 авг 2011 21:06

santiliana написа:
и аз така.Кое обаче продължава да му дава право да е начело на тима, ей тоз въпрос ме гложди :x

Стиснатият собственик, който не иска да плати за свестен треньор.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 21:09

несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!
По тази логика да вземем да прилагаме головете на Наско, спасяванията на Боби, играта в защита на Ники Илиев, на Пламен Николов, финтовете на Гибона, на Руси Гочев и т.н.
За последен път казвам- Гонзо беше добър футболист и биткаджия, но като треньор и ръководител е абсолютна НУЛА.
И успехите му като играч не му дават право 3 (три) години да ни мъчи с некадърността си на новите длъжности.
За никой в историята на Левски не е имало толкова голям толеранс и комфорт. Та ние забравихме кога сме печелили някакъв трофей :evil:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 авг 2011 21:12

santiliana написа:несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!
По тази логика да вземем да прилагаме головете на Наско, спасяванията на Боби, играта в защита на Ники Илиев, на Пламен Николов, финтовете на Гибона, на Руси Гочев и т.н.
За последен път казвам- Гонзо беше добър футболист и биткаджия, но като треньор и ръководител е абсолютна НУЛА.
И успехите му като играч не му дават право 3 (три) години да ни мъчи с некадърността си на новите длъжности.
За никой в историята на Левски не е имало толкова голям толеранс и комфорт. Та ние забравихме кога сме печелили някакъв трофей :evil:

Защо ли имам спомен, че Георги Тодоров го изпъдихме като мръсно куче. Същото стана с Мишо Вълчев, Стефан Грозданов, Павел Панов, Георги Василев. Кой ли още не?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 21 авг 2011 21:13

Собственикът на Левски Тодор Батков си тръгна в лошо настроение от стадион "Георги Аспарухов" след трудната победа с 1:0 над Монтана. Босът отказа да говори пред медиите - нещо, което прави само когато е изключително ядосан. Дори след отпадането от Спартак (Търнава) адвокатът намери сили за интервюта, но сега ситуацията беше различна. Както е известно, феновете призоваха за оставката на треньора Георги Иванов-Гонзо.

Преди мача Батков се надяваше да вдигне духа на отбора и затова посети играчите в съблекалнята, но това явно не помогна.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 21:15

daniel875 написа:
santiliana написа:несериозно е да се прикачват клипове с голове на Гонзо и чрез тях едва ли не, припомняйки си головете му, да му прощаваме грешките в настоящата му професия.Няма начин просто!

Защо ли имам спомен, че Георги Тодоров го изпъдихме като мръсно куче. Същото стана с Мишо Вълчев, Стефан Грозданов, Павел Панов, Георги Василев. Кой ли още не?

ТИ пъдил ли си ги?Предполагам-НЕ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”