Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Дембеле във Фейенорд?Слори идва с условие...
Гарата е най-добрия нападател от чужденците играли някога в България.

- Zavinagisin
- Контакти:
Дембеле ще е в Левски най-рано до зимата ,тогава може да бъде продаден при условие че им а оферта около 4млн .евро за него пък ще ни даде приходи за много повече,в ръководството не са малоумни да подаряват Гара.
- deepblue1963
Колко теми още ще пуснете,затова,че Дембеле го искат от тук и там.Няма нищо ненормално да предизвика интерес!Това какво значи?Предлагам теми:
"Дембеле в Астон Вила?"
"Дембеле в АЗ Алкмаар?"
"Дембеле в Спортинг?"
"Дембеле в Спартак М?"
"Дембеле в Андерлехт?"
Изберете си!Левски потръгна и започнаха да създават интриги!По-лошото е,че феновете им се връзват!
"Дембеле в Астон Вила?"
"Дембеле в АЗ Алкмаар?"
"Дембеле в Спортинг?"
"Дембеле в Спартак М?"
"Дембеле в Андерлехт?"
Изберете си!Левски потръгна и започнаха да създават интриги!По-лошото е,че феновете им се връзват!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Парите са си пари и ще изкушат всеки, стига да има кой да ги даде. Освен това Левски играе с такава лекота, че дори струва ми се Гарра им идва в повече. За нас бе удоволствие да го гледаме в отбора си, радвайте му се и вие колкото и докато можете. Пожелавам да продължи да бележи във всеки мач. Гот, че играе тука.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Хайде стига коментари. Няма как един футболист да бъде продаден два пъти за един трансферен прозорец.
Re: Как да наречем Гарра Дембеле?
тя темата май е за забавление,но никъде не видях предложение за "Гладиаторът"
Няма как да отиде в друг отбор, защото неможе да смени 3 отбора за една година! Само си чешете езиците
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Казах го в друга тема, казвам го и сега за да се спрат всякаккви спекулации. Дембеле може да бъде продаден още сега, но най-рано може да бъде картотекиран за евентуалния си нов отбор следващото лято. Това едва ли ще стане, защото до следващаата година всичко може да стане. Според всички видове правилници даден футболист в рамките на една година може да бъде собственост на 3 клуба, но да играе за 2. Има две изключения от това правило, като едното е невъзможно - да премине в отбор от същото първенство, като свободен агент. Второто изключение е да бъде трансфериран в първенство с обърнат сезон (пролет - есен). Тука има някъкъв шанс, но се съмнявам да иде в средняк от Русия, Швеция и т.н.
- optimistik
- Контакти:
Хайде стига глупости,начетохме се на клюки изсмукани от пръстите,ами дайте сега да създаваме теми от измислени новини 

Никъде няма да ходи Гарата. Аре стига вече