Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот crap » 20 мар 2011 21:06

Глупостите на Синия аваланч са забавни. В този случай обаче е прав.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 20 мар 2011 21:20

redflag написа:радуканов най-добре да си ходи,това е треньорска загуба,не може клуб като нашия с най-добрите футболисти в БГ в момента да няма едно положение за цял мач.пълна излагация !

Не си прав,този човек възроди ЦСКА,вдъхна живот,хъс,спортна злоба на футболистите,които бяха загубили собствената си вяра.Не може при първата загуба да нападаме Радуканов,това не е правилно.И аз искам ЦСКА да печели всеки мач,всеки който обича ЦСКА го иска,но не става,реалностите са такива,че дори и непобедимата Барса губи и не играе добре по някой път.Аз вярвам,че ЦСКА намери правилния треньор и вярвам,че ще накажем Черно Море за купата двойно повече.Света не свършва,когато ЦСКА загуби някой мач,да не е приятно,да боли ни,но продължаваме напред,защото както беше казал един от многото ЦСКАри във форума,за ЦСКА има само един път,пътя нагоре т.е пътя на победата.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 20 мар 2011 21:23

Deluxx написа:Спас за терена: В моето село е по-хубав :mrgreen:

1. не сме селяни че да знаем но се доверявам на думата на селянина
2. не харесвате терена ... еми и на мен не ми харесва че имате да давате пари на цял свят и още сте в А група ама ...
3. не може терена да е виновен че неможахте да направите една смислена атака ае моля ви са ...

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 20 мар 2011 21:35

Абе момчета, айде стига с този терен.Терена е еднакъв и за двата отбора.Честито на Черно Море изиграха си много добре мача, хитро и си победиха, дали заслужаваха или не е отделен въпрос, но победата си е победа. Терена-това е само оправдание.Ние на времето като играехме между блоковете на някакви поляни дето бяха под наклон и с неравности, не ставаха здрави и хубави мачове, момчета не вкарваха със задни ножици или нямаше скоростни атаки.Ок терена не е идеален, ама си е равен, има си трева, тук там че има нещо разкаляно и някоя дупка-това ли ще е оправданието.Или нашите футболости са свикнали само на супер терени да играят? Не казвам, че терена сигурно не ги е затруднил, ама там да търсим основно вината, няма смисъл и е несериозно за отбор като...ЦСКА.Вината си бе на футболистите и треньора.Футболистите-някои от тях нямаха ден или нямаха такава мотивация. Имаше две големи недоразумения на терена-К.Янев за него дори не ми се говори и Галчев.Втория ми е симпатичен,но не става за това което се искаше днес от него.Не знам какво е очаквал Радуканов- да има тотален натиск от Черно Море и му трябваха дефанзивни играчи да разбиват атаките на Морето ли?Чакаш Галчев, Янев и Тошко да вързват играта.Ок капитана се опитваше, но не става само с него. Янев абсолютно несериозен мач, накрая публиката взе да недоволства от него, а Галчев се стараеше, ама няма техника , не става за тази задача, да организира играта.За какво играем с трима дефанзивни халфа, при положение че атаките на Черно Море не бяха много масирани и постоянни.Е за какво имаше 4 ззащитници . защо закъсня с Гъргоров, може нищо да не направи, но поне движенията му бяха като на играч и риташе с краката си за разлика от някои от горепосочените дето не бе ясно с кое удряха топката. тръгваш да играеш с центрирания накрая, ама кой да скача, то само високи футболисти отпред, а на защитата на Черно море къде да пробиеш, както се бяха прибрали отзад с тази игра и оше 1ч да бяха играли пак нямаше да бият. Ма не е наша работа да измисляме как да се пробие таква отбрана. Същия проблем имаше и срещу Видима. Ок играеш на голям терен с отбор който атакува, използваш бързите си футболисти-тогава е добре, ама срещу отбори играещи по този начин, как да стане.Ми не се сетиха един удар да бият извън наказателното, друг е въпроса че и мерника днес на нашите бе отишъл някъде на почивка.Жалко за мача и резултата, но дано поне се изкарат правилните изводи от него и да се поправят допуснатите грешки.
И за да уточня, не знам колко хора имаше в сектора на ЦСКА, ама както писа един съфорумец-2хил. пропътували София-Варна, приятел изивнявай ама основно публиката бе от Варна и региона, а не от София, същото бе и в Каварна миналия мач. Айде нали не само в София има фенове на ЦСКА?
По отношение на един друг дето пишеше за манталитета на варненци. Нали сигурно си визирал само този на публиката на Черно Море и то само на част от нея, защото ако си имал предвид за цяла Варна....просто е смешно да ми се говори за селски манталитет на хората дето живеят в този град.

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 20 мар 2011 21:36

I love Black Sea написа:
Deluxx написа:Спас за терена: В моето село е по-хубав :mrgreen:

1. не сме селяни че да знаем но се доверявам на думата на селянина
2. не харесвате терена ... еми и на мен не ми харесва че имате да давате пари на цял свят и още сте в А група ама ...
3. не може терена да е виновен че неможахте да направите една смислена атака ае моля ви са ...

Пич първо селянин на селянин казвали се.
Кажи ми добре паднахме след 2 седмици е мача за
купата там ще се види кои прав и кои крив ама
не само ЦСКА се оплаква от вашия стадион
стегнете се малко играете в а група.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот Mourinio » 20 мар 2011 21:47

Madridist написа:Гледах последните десет минути. Според мен, за слабата игра на двата отбора, основна вина носи терена,който беше в доста окаяно състояние. И Барселона да играеше днес, съм сигурен,че нямаше да може да покаже качествен футбол . Все пак, честито на моряците за победата. Винаги си е престижно като победиш ЦСКА или Левски. Успех и на армейците в първенството и Купата :)

Да и Барселона щяхме да бием на тоя терен, за всичко е виновен само теренът, нищо че Рубин и Зенит играха на по-лоши терени в ЛЕ, като Рубин Казан дори са играли на терен в ШЛ без нищо зелено по него, но тук в България теренът определя всичко, а ако не е той ще е съдията, вечните оправдания, имали сме едно положение глупости, някой май е проспал първите 40 минути в мача...второто 20 минути хаотичен натиск на Цска, нищо и чета че сме вкарали от 1 положение, вие даже и такова нямахте, едно голямо нищо, реално трябваше до 30 минута да водим с 1:0, 100000% дузпа как да я коментирам, хващане на Апостол Попов и събаряне на нашия играч останал сам срещу вратаря, така че ако ние играем ръгби, вие играете американски футбол и в такава ситуация новият велик национал спря играч, който щеше да отбележи тъч даун :mrgreen: ...
Последна промяна от Mourinio на 20 мар 2011 21:52, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 20 мар 2011 21:51

Само човек неразбиращ от футбол може да каже, че теренът не е виновен...
Този терен не ви учи на КАКВО Е ФУТБОЛ, а на какво е борба в калта, топката подскача като по стълби, балтии и т.н.. И да имате наглостта да обяснявате всеки мач, че теренът не бил виновен...
Затова като отиде Черно море в Монтана пада с по 4 гола...защото теренът е друг и спорта, който се играе е друг, нарича се ФУТБОЛ

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 20 мар 2011 21:53

Черно море доказа че е крив отбор за претендентите за челни места.Левски си губят редовно,ЦСКА напоследък и те загубиха точки там.Терена не е от най добрите,но при малко инвестиции може да стане много готин стадион,малък но добър.Стана си добър и завързан мач,моряците излезнаха по хитри вкараха си положението и си взеха 3-те точки.
От Бургас съм ходил съм десетки пъти на този стадион и знам какво представлява сектора за гостуващите фенове.Искам да попитам феновете на ЦСКА.Защо при сектор за 500 човека бяха наблъскани минимум 2000 и имаше почти толкова извън тази клетка много фенове.Защо не започнаха да трошат стадиона и да се бият с полицията.Нищо лично.Мисля си че ние селяните от провинцията май сме истинските фенове на тези отбори.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 мар 2011 21:54

Enravota написа:Само човек не разбиращ от футбол може да каже, че теренът не е виновен...
Този терен не ви учи на КАКВО Е ФУТБОЛ, а на какво е борба в калта, топката подскача като по стълби, балтии и т.н.. И да имате наглостта да обяснявате всеки мач, че теренът не бил виновен...
Затова като отиде Черно море в Монтана пада с по 4 гола...защото терена е друг и спорта който се играе е друг нарича се ФУТБОЛ

Теренът е толкова виновен срещу вас колкото и срещу нас, нали и Черно море играе на същия терен, а Монтана и Калиакра ги остави, последните 8 мача имаме допуснат един гол и то след 2 дузпи, Монтана ги бихме за Купата там с 0:1, тия два мача отборът не искаше да играе, все едно и вие не сте гледали такива мачове на вашия отбор, пародия, нашите изгониха виновниците, Домакинов дупката от двата мача, вече не е в отбора, както и Юруков, а имаше и играчи с последно предупреждение...
Последна промяна от Mourinio на 20 мар 2011 21:55, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 20 мар 2011 21:55

Enravota написа:Само човек неразбиращ от футбол може да каже, че теренът не е виновен...
Затова като отиде Черно море в Монтана пада с по 4 гола...защото теренът е друг и спорта, който се играе е друг, нарича се ФУТБОЛ

Браво това е реално изказване пък и след
2 седмици ще имат вазможноста
да играят на истински терен.
;)

Върни се в “Архив”