Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
НЕВЕРОЯТНИ Е МЕКО КАЗАНО!!! НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ!!! АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КОЛКО % Е ВЛАДЕЕНЕТО НА ТОПКАТА ЗА БАРСА ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН!!!
1916'
burnstz написа:НЕВЕРОЯТНИ Е МЕКО КАЗАНО!!! НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ!!! АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КОЛКО % Е ВЛАДЕЕНЕТО НА ТОПКАТА ЗА БАРСА ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН!!!
Над 85 със сигурност.
give me five
добър завършек на деня,евала да има повече такива мачове
HASTA DE LA VICTORIA
- Roger_Federer
- Контакти:
Честита победа на всички привърженици на Каталунския отбор,на Барса,голям мач и 5:0... без много напрягане.Много съм доволен.Кой сега е номер едно?
Много хубави взаймодействия,владеене на топката,абе изобщо то си се видя,няма какво да анализираме.Заслужена разгромна победа,видя се че Барса играе извънземен футбол,което мен ме радва много.Дано продължава още дълго тази игра.
Много хубави взаймодействия,владеене на топката,абе изобщо то си се видя,няма какво да анализираме.Заслужена разгромна победа,видя се че Барса играе извънземен футбол,което мен ме радва много.Дано продължава още дълго тази игра.
burnstz написа:НЕВЕРОЯТНИ Е МЕКО КАЗАНО!!! НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ!!! АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КОЛКО % Е ВЛАДЕЕНЕТО НА ТОПКАТА ЗА БАРСА ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН!!!
70:30
comandosa1 написа:За пръв път виждам Мауриня кротък на скамейката.
А Меси, може и да не вкара, ама прави уникален мач, мачка като мечка.
Единственото което ми дразни окото в симфоничния оркестър на Барселона е Абидал, дърво от всякъде.
Дърво е баба ти Абидал беше един от най-добрите в тази НЕЗАБРАВИМА 5-ица ууупс Вечер
Барса така играеха с едно докосване, че Реал не знаеха къде се намират, тея не са хора, а извънземни, аз друг такъв отбор не съм гледал през живота си... И като се сетя след тоя мач как в събота ще гледам как 22 -ма в Пловдив мачкат и пукат топката 90 минути и лошо ми става...
67% на 33% е точната статистика.Реал имаха ли удар във вратата?
Там където е Моуриньо сега, Мъри е бил ехееее преди колко години
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Там където е Моуриньо сега, Мъри е бил ехееее преди колко години