ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 18:09

МЕЦИ написа:За да се успокоят духовете,ще кажа,че дуЗпа имаше...Защото:
1.имаше дузпа.
2.дузпа имаше :)
Това в рамките на шегата...Имам 2 въпроса...
1.Гледате ли футбол изобщо?!Истински..Не говоря за смешното нещо в смешната ни държава...
2.Към модераторите-Защо се допуска псуване,обиди,заяждане и т.н.,а се трият отговорите в нормален тон на такива ...изказвания...Визирам Пуканката,която тук просто се включва за да дразни ...Или има приоритетни хора и лично отношение?!

Цитирай ми, къде е поуста на Пуканката за който ми говориш, да не съм го изтрил, ако е провокативен, и ако обижда, да не съм го отстранил?!...........Всичко друго е празни приказки!...............Колкото имаше и дузпа! ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 мар 2010 18:10

bossar написа:Даниел Златков заяви-"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, БУТНАХ го и той падна на земята.Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа."
Хем го бутнал, а пък този ,защо пада, за да свирят дузпа. :)

Ти четеш ли въобще какво пишеш? като си толкова хитър кажи как го е бутнал с вдигнати ръце?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 07 мар 2010 18:10

Нямаше никаква дузпа,според мен е нормално да има игра близко до тялото в наказателното поле,а това че човечето не си беше завързало обувките си е друг въпрос....но айде виждали сме и по измислени нарушения да се свирят,но левски с тази игра не заслужават победата. Не разбрахте ли че "сами срещу всички" няма да ви свърши работа,никой не обича да му говорят с лозунги....идва европа и никой ..ама никой не го греее че "левски това е България" и обикновенният запалянко като мен го е яд...защото когато играете навън хората обичащи Българският футбол ви стиска палци..независимо от кой отбор са.
Та затова....не ви обичаме....щото във футбола има само една максима или лозунг,за да ме разберете...."бий за да те уважават"...бий навсякаде..

Евала на Тони Велков и Минньоро...харесаха ми,както и Пирин днес,който доказаха че можело и без звезди и без чужденци и без много дрънкане бой в гърдите..
Аиде..че много се отплснах....поне става интересно първенството...пък да видим..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 мар 2010 18:13

МЕЦИ написа:
delqnski47 написа:Обувката му падна от настъпването до колкото се вижда на повторението!Миньореца го бута само че с тяло и не използва лакти и тем подобни!То и гащите на тоя могат да му паднат,пак ли е дузпа???

Ако те бутна с тяло ...от балкона ...ПРИМЕРНО , а не с ръце,това какво е?!Убииство или...?!

Само да те светна че футбола НЕ е БАЛЕТ!Бутания стават почти на всеки мач и ако се свиреха нарушения и дузпи при всички такива ситуации нормалните резултати нямаше да са 3:0,1:2 или 3:3,а щяха да са 43:12,34:10 и т.н.!Това са единоборства и е напълно нормално!Но аре свирили са ви,свършило е.....!Единствено трябва да ви е СРАМ(даже някои журналя и фенове на ''Левски'' признаха че ги е срам от такава победа и че няма дузпа),че бихте по такъв грозен начин отбор,който няма никакви претенции и който остана с човек по малко още в 20-тата минута!
Не че нас не са ни подпирали!Спомням си мача със Славия и тия дузпи бяха малко измислени!Но мен тогава ме беше СРАМ от играта която показохме!А вие се биете в гърдите,но истината за ВАС ще излезе наяве така както при нас излезе наяве след 10-те поредни победи!
Последна промяна от delqnski47 на 07 мар 2010 18:16, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 мар 2010 18:14

Да припомня на всички,че Левски влиза във серия от мачове със всички що-годе стойностни отбори в първенството,ако сме такава гола вода,както казвате,тези 3 точки със нищо няма да помогнат и ще се сгромолясаме в класирането естествено...Ще поживеем и ще видим...

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 07 мар 2010 18:15

Бутания стават,но ако си на чиста голова позиция,няма как едно бутане да не се санкционира...не гледай само от едната страна на нещата..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 мар 2010 18:16

vaskonti написа:
bossar написа:Даниел Златков заяви-"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, БУТНАХ го и той падна на земята.Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа."

Ти четеш ли въобще какво пишеш? като си толкова хитър кажи как го е бутнал с вдигнати ръце?

В сумото с какво се бутат ,не знаех, че се играело сумо-извинявай.
Във футбола с какво можеш да буташ?

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 мар 2010 18:18

bossar написа:
vaskonti написа:

В сумото с какво се бутат ,не знаех, че се играело сумо-извинявай.
Във футбола с какво можеш да буташ?

Бутането нарушение ли е-това ми отговори?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 18:19

Yasso написа:Аз пък търсех някъде да заложа, че Сърмов и Бардон няма да получат жълти картони ако ще и 100 фаула да извършат, и че ще има дузпа за левски в последните 5 минути, ама не намерих такъв букмейкър :lol:

Вместо да кажат, че цял мач нищо не играха слещу 10 души ( както ние нищо не играхме вчера срещу Берое) - те седнали да ми разтягат лукуми за някаква събута обувка.... :roll:

Пак ви казвам - заради такива "победи" феновете на почти всички останали отбори ви мразят.....

Както е казал поета : Дайте дузпа, спасете левски :!:

Може и да ни мразят всички други фенове......но виж, че на всяко едно анти"Левски" мнение......се падат по две левскарски !
Ето за това, футболен Клуб Левски .....е най големият в България ! ..... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 07 мар 2010 18:19

Кво коментирате толкова ... не виждате ли, че Левски е смешен... няма мисъл в играта, няма изпълнители, нищо няма...

Върни се в “Архив”