Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Re: КАКВО СТАВА В СЕКТОР 'Г'?

Мнениеот stussy » 08 авг 2011 16:48

Е да се извиним де ,каква е тая агресия ???Нямам против ОФАНЗИВА, ДУЧЕТА И ВСЕКИ АРМЕЕЦ...
ТОВА ДА Е ЯСНО...ИСКАМ ОБЕДИНЕН СЕКТОР НИЩО ПОВЕЧЕ... :roll:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 08 авг 2011 16:48

Бях на мача както всеки път и мога да кажа никаква организация в Г сектор...Тия от въпросната фракция ОФАНЗИВА както всеки път напоследък се отделят от останалите но искам да им кажа че бяха смешни,първо не подкрепяха отбора постоянно и второ имаше един пред тях с мегафон толкова силно се чуваше че май аз виках по силно от него....

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 08 авг 2011 16:53

АЗ пък съм доволен от представянето в Бургас -пак казвам не ме интересува че са били от ОФАНЗИВА...
ПРОСТО СИ БЕШЕ НА НИВО В СЕКТОРА -ИСКЕФИХ СЕ МАКСИМАЛНО В КЛЕТКАТА -ТАКА ТРЯБВА ДА Е НА ВСЕКИ МАЧ...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2011 16:54

Ебати мрънкалниците!! Пич, нз дали знаеш ама агиткаа изкл посделните 2-3 години винаги е седяла вляво в сектора!!КОй се отделя????Просто е решено АГИТКАТА да седи вляво-то че тебе те мързи да мръднеш 5 метра, кой ти е виновен!!АХахха не подкрепяли отбора-а вие другите толко много пяхте, че нямам думи!!!Мегафона му бил слаб-еми аре купи нов-кат си толко отворен-да не става без пари тая работа-и за сведение е поръчан нов!!!Ебаси племето сте честно-само мрънкате-ама ако трябва нещо да се помага-никви ви няма!По-досадни сте и от подуенци! :evil:
Последна промяна от cska_90 на 08 авг 2011 16:55, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 08 авг 2011 16:55

сектор Г ТРЯБВА ДА Е МАГНИТ И ДА ПРИВЛИЧА СЪМИШЛЕНИЦИ... :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 авг 2011 17:02

cska_90 написа:Ебати мрънкалниците!! Пич, нз дали знаеш ама агиткаа изкл посделните 2-3 години винаги е седяла вляво в сектора!!КОй се отделя????Просто е решено АГИТКАТА да седи вляво-то че тебе те мързи да мръднеш 5 метра, кой ти е виновен!!АХахха не подкрепяли отбора-а вие другите толко много пяхте, че нямам думи!!!Мегафона му бил слаб-еми аре купи нов-кат си толко отворен-да не става без пари тая работа-и за сведение е поръчан нов!!!Ебаси племето сте честно-само мрънкате-ама ако трябва нещо да се помага-никви ви няма!По-досадни сте и от подуенци! :evil:

Пич, агресивен си, това не е добре - да знаеш. От последните ти няколко поста - пишеш само за пари и че нищо без пари нестава - нареждаш. Ако някой като теб ми поиска пари за каквото и да било, най-много да угасне

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2011 17:08

k_oleto написа:
cska_90 написа:Ебати мрънкалниците!! Пич, нз дали знаеш ама агиткаа изкл посделните 2-3 години винаги е седяла вляво в сектора!!КОй се отделя????Просто е решено АГИТКАТА да седи вляво-то че тебе те мързи да мръднеш 5 метра, кой ти е виновен!!АХахха не подкрепяли отбора-а вие другите толко много пяхте, че нямам думи!!!Мегафона му бил слаб-еми аре купи нов-кат си толко отворен-да не става без пари тая работа-и за сведение е поръчан нов!!!Ебаси племето сте честно-само мрънкате-ама ако трябва нещо да се помага-никви ви няма!По-досадни сте и от подуенци! :evil:

Пич, агресивен си, това не е добре - да знаеш. От последните ти няколко поста - пишеш само за пари и че нищо без пари нестава - нареждаш. Ако някой като теб ми поиска пари за каквото и да било, най-много да угасне

Пич, не съм агресивен-я виж мненията на другите-едно безцелно плюене!!Дошъл един път на мач и претенции има!!Аре по-сериозно!!ДА не говоря,че повечето са толкова незапознати и говорят наизуст тъпизми!!
Пари-еми естествено това е основното-единия мрънка,че мегафона бил слаб(ходи му обяснявай ,че е поръчан нов), другия хореото било тъпо, третия факлите му били малко-еми аре замисли се-тия неща нали трябва да се купят!!Имаш ли идея колко струват??
И не на последно място-това е последния форум дето да се говорят тия неща!! ;) ;) Тука от 349394832984 уж фенове на ЦСКА мога ти ги изброя 6-7 човека дет ходят редовно и от тях половината не ходят в Г!! ;) ;) ;) ДРугите са философи-мрънкалници! ;) Хората си имат форум-ако ви интерсува-влезте и питайте там-тука е безсмилено! ;)
Изображение

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 08 авг 2011 17:17

ПИЧ на мен не ми говори къде седи агитката много добре знам ходя от 1990 г. в този сектор. Само че неможеш да ме накараш да седна до пичовете с черни фланелки незнам на погребение ли са отишли или на мач на ЦСКА (сигорно половината не са си купили фанелки от фен магазина) А колкото до помоща никога не бих отказал такава само кажи как и ще помогна с колкото имам възможност....
1948

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 авг 2011 17:20

cska_90 написа:
k_oleto написа:

Пич, не съм агресивен-я виж мненията на другите-едно безцелно плюене!!Дошъл един път на мач и претенции има!!Аре по-сериозно!!ДА не говоря,че повечето са толкова незапознати и говорят наизуст тъпизми!!
Пари-еми естествено това е основното-единия мрънка,че мегафона бил слаб(ходи му обяснявай ,че е поръчан нов), другия хореото било тъпо, третия факлите му били малко-еми аре замисли се-тия неща нали трябва да се купят!!Имаш ли идея колко струват??
И не на последно място-това е последния форум дето да се говорят тия неща!! ;) ;) Тука от 349394832984 уж фенове на ЦСКА мога ти ги изброя 6-7 човека дет ходят редовно и от тях половината не ходят в Г!! ;) ;) ;) ДРугите са философи-мрънкалници! ;) Хората си имат форум-ако ви интерсува-влезте и питайте там-тука е безсмилено! ;)

Според теб аз като не ходя във "В" съм мрънкалник, така ли? :?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 авг 2011 17:23

Явно някои хора са на принципа: Ако не си с нас си против нас. Айде по спокойно а. Това, че има хора които не са нито от Офанзива, нито с Дучето не означава, че не обичат ЦСКА и не са фенове. Или като си от някоя фракция си по голям фен от другите а?
Последна промяна от stannn на 08 авг 2011 17:25, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”